Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Az történt, hogy a fórumtársunk aki kérte fűtőbetéteket, és hogy tegyem el május végéig, mert akkor tutira eljön érte, nyomtalanul eltűnt (törlődött) a fórumról. Ilyenkor gondolom meg lehet hirdetni, hátha másnak szüksége van rá...
Ha jövő keddig tudsz várni vele, nagyon hálás lennék érte.
Nem törlődött, 6 órája is járt itt. Még nincs vége a májusnak, várj pár napot
![]() Aztán (ha mégse jelentkezik), akkor elgondolkodom egy kísérleten.
SL-PG400A CD játszóA képen látható hibás CD játszó vihető.Kb. 5 éve vettem használtan. Kb. 20db lemezt játszottam le vele, majd elkezdett téveszteni. Félreraktam javítás céljából. Most elővettem, már nem olvassa be a lemezeket, csak pörög. A hálózati kábelt és a távirányítót nem adom hozzá, ha csak azért vinnéd. ![]() Bp. XVII.
Papírból vagy fából van? A hosszabbítóhoz jó lehet.
Nem tudom milyen anyag valószinü valami kemény papir az biztos a vizet nem szereti !
Ingyen elvihető dolgokA 18. kerületből elvihetőek az alábbi dolgok:Minolta Magicolor 2200DL lézertoner (fekete, kék, sárga, piros; 2-2 darab), mindegyikben van még valamennyi festékpor. IKEA akasztó (bontatlan); ólom-plombák; mosógép szivattyú; notebook tapipad, TV-bekapcsológomb; tárcsás telefon; ventillátor-maradvány (működik, a motorház műanyag része mállott szét); Orion UE-100 UHF/VHF konverter; hűtőbordák, 32µF 350/385V elkók, csatlakozók, bitang szovjet diódák B50-8; szakállnyíró motor, töltő, elektronika; Kenyérszeletelő maradvány (működik, műanyag háza ment szét); TV távirányító; soroló; Személyes átvétel a 18. kerületben, a bolhapiachoz közel. Postaa, Foxpost csomagfeladás: a szállítási díj elutalása után lehetséges.
Szia!
A tárcsás telefon érdekelne mpl automatába küldéssel.
Nem pályázom rá, csak hogy jobb legyen az érdeklődés.
Hasonlóan nem működő Pioneert sikerült "megjavítani" a laser áram beállításával. Nem volt egyszerű, mert minimális állítással is nagyon változott, de addig mozdítottam a potit ide-oda, míg egyszer végre jó helyre állt. Azóta is működik.
Szervusz Elektrorudi!
Szeretném elkérni a cd játszót. Üdv. Maci
Igen itt vagyok, köszönöm a pártfogást.
![]() Mivel nem lett gépkocsis fuvarom igy tömegközlekedéssel kell megoldanom a szállítást. Ha meg most átengedem, (amit szívesen megtennék) akkor megint én lennék a rossz, hogy akkor minek tárolta nekem hetekig. Nincs jó megoldás attól tartok... ![]() Gafly; Írok privátot. win xpKispestről vihető win xp telepítő lemezek, matrica nincs, 1 db kód van felírva+ 1db office 2003 sbe matricával. A mogyi csokit szeretjük
Nem sürgős, igazándiból elfér még...
Köszönöm!
Hát ne is add át, neked nagyobb szükséged van rá. (Az én kisérleteim beléthatatlan idő időnként
)Az hasznos, ha időnkent kommunikálsz a "feladóval", mert akkor tudja, hogy számíthat rád. Megérti ő, hogy késel, csak mondd el
Még nem kelt el, 3 is van!
Igazán én néztem be, mert egybeírva kerestem a nicket, de kettőben írva használja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |