Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HALL kapcsoló
 
Témaindító: BeJay, idő: Okt 4, 2008
Lapozás: OK   1 / 1
(#) BeJay hozzászólása Okt 4, 2008 /
 
Hali. Tudna nekem valaki segiteni a HALL generator kapcsolo-val kapcsolatos dolgokkal? Ugyanis van egy laptopom, amiben kiderult hogy van egy HALL generatoros kapcsolo?! Egy pici panel egy tranyo kinezetu alkatresz (248FK), es 2db SMD kondi. Az elhelyezese az LCD felfuggesztese mellet talalhato. A laptopot szet kellet szednem hogy hozzaferjek a CMOS elemhez. Ez megtortent, oszeraktam a gepet es mukodott(nemvolt osszecsavarozva). A csavarozas utan mar elsem indult Ujra szetszedtem es latom hogy a kapcsolo vezetekeit osszepreseltem Szerintetek mi mehetett tonkre rajta Vagy ez a 3 alkatresz nem elegendo a HALL generator kapcsolohoz??? Segitsetek, koszike.

(#) ferci válasza BeJay hozzászólására (») Okt 4, 2008 /
 
Ha egy sima Hall-ic, akkor a 3 drótból kettő a táp, 1 a kimenet. Valszín csak megszakadhatott valamelyik.. nézd meg, van-e táp rajta és működik-e valamennyire összerakás előtt. Ha nem fémesen csíptetted össze, akkor más baj nem lehet.
(#) Lucifer válasza BeJay hozzászólására (») Okt 4, 2008 /
 
Például a vezetékek szétmehettek ha már átcsavaroztad őket Amúgy jó lenne tisztázni hogy konkrétan miről is van szó, mert itt van minden hallgenerátor meg kutyafüle összehordva. Ha jól sejtem ez egy hall elemes kapcsoló ami érzékeli, hogy az LCD le van e csukva. Az alkatrészmennyiség megfelelő. táp föld jel kombinációban. Próbálj meg rajta tápot mérni, illetve mágnes jelenlétében a harmadik lábon jelet mérni.
(#) pittyu hozzászólása Okt 4, 2008 /
 
Hali. Vagyinkább hall. Kibányásztam egy motorból két érzékelőt, de sok keresgélés után sem találtam a bekötésről adatot.Négy lábuk van . Terveim szerint fordulatszám érzékelőt , vagy végállás kapcsolot szeretnék összehozni.A panel amiről levettem követhetetlen, összeöntött valami. Előre is köszi.:pittyu.

DSCF0015.JPG
    
(#) pittyu válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 4, 2008 /
 
Oké, köszi kiprobálom.
(#) szucs_g hozzászólása Dec 8, 2019 /
 
Hall szenzoros áramlás jeladót láttam a kínaiaknál. Nekem szivattyú működtetéséhez kellene. Az alacsony áramú rész leválasztása szilárdtest relével megvan, de hogy lesz folyamatos működés a jeladóból jövő jelből? Tudnátok valami megoldást? Köszönöm.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem