Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Házimozi erősítő
 
Témaindító: Bukall, idő: Jan 21, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   9 / 9
(#) uniman válasza Bmw5 hozzászólására (») Jún 9, 2020 /
 
Az erősítődnek igenis vannak subwoofer kimenetei, de arra csak aktív szubládák köthetők...

sub.jpg
    
(#) fufuka hozzászólása Ápr 13, 2021 /
 
Sziasztok!
Pioneer, onkyo házimozi erősítök dolby proci gyári hibája miatt UE 22 hibával elnémulnak. Gyakorlatilag a firmware frissítés lehetetlen, mert 80%-nál elakad, és hibakóddal megáll! Nincs valakinek megoldása a problémára?
T. Lőrincz László
(#) Zirc21 hozzászólása Máj 12, 2021 /
 
Sziasztok!
Az LG házimozi optikai kábellel van összekötve a tv-vel ,eddig rendesen működött , de tegnap óta csak halkan szól és nem lehet hangosítani . Max hangerőn is alig hallható.
Ebben szeretnék segítséget kérni!

Köszönöm!
(#) tufatofu hozzászólása Szept 28, 2021 /
 
Sziasztok! Az alábbi problémában kérném a segítségeteket. Van egy JVC házimozi 5.1-es erősítőm amire toslink kábellel csatlakozik jelenleg egy beltéri egység, ami médialejátszó is egyben, de más eszközzel is ugyanez a jelenség.
Elindítok egy filmet és szól szépen minden, míg bele nem tekerek a filmbe, utána néma csend. A kijelzőn láthatóak az ikonok, hogy mind az 5 csatornát észleli az erősítő, de hangot nem ad ki míg ide-oda nem kapcsolom a bemenetválasztót. Coaxial kimenetű eszközöm nincs, hogy azzal is kipróbálnám.
Elég idegesítő. A toslink kábel okozhat ilyen hibát, hogy csökken a fénye és ezért hülyéskedik? A jelenség azóta van mióta festés miatt ki lett pakolva a bazár, majd vissza...
(#) spgabor hozzászólása Nov 25, 2022 /
 
Sziasztok!
Mennyire terheli túl egy Onkyo erősítő végfogkát, ha a 8 Ohm-os két fronttal van használva? Menüjében csak 4 és 6 állítható be. Hosszútávon okozhat meghibásodást?
Ez az erősítő javítva lett garisan szervízben. Akkor az volt a hibája, hogy nem adott ki hangot a hangkimeneteken és a kimeneti piktogrammok se jelentek meg a kijelzőn. Elvileg ez típushiba volt. Viszont most is csinál olyat, hogy pár nap kikapcsolás után ugyanúgy nem ad ki hangot, csak gyári reset után és átkapcsol zone 2-re. Nem szereti a hangszórót, vagy ismét elromlott? Nagyon keveset használtam, csak pár órát, mióta megcsinálták.


Köszi!

Üdv.
spgabor
(#) Baxi válasza spgabor hozzászólására (») Nov 26, 2022 /
 
Szia!
A 8 Ohm-os terhelésű sugárzókkal semmi baj nincs. A lényeg hogy az előírtnál kisebb nem legyen a terhelés.
A leírásod alapján ismételten HDMI vagy DSP proci hibás a készüléked .
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2022
(#) spgabor válasza Baxi hozzászólására (») Nov 28, 2022 /
 
Köszönöm az információt. Akkor sajnos jól sikerült a javítás. Pedig nem is volt használva.
Következő: »»   9 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem