Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Hello!
Tudna nekem segíteni valaki hogy ebbe a kapcsolásba milyen kijelzők vannak a beépítve pontosan(típuszám)Vagy milyen kijelző lábkombatibilis ezzel? mert nyákor nem szeretnék újat tervezni
Csá!!
Valakinek megvan a PCB-féle táp kapcsolási rajza .sch-ban??
Szia !
Nem tiszta alkoholod van, ezért van ez.
Mosd le mégegyszer, alaposabban!
Én egyébként aromás higítóval szoktam lemosni, az nagyon jól leszedi a gyantát, és eddig egyik alkatrészt sem bántotta.
hello
Ha 24V a bemenőfesz akkor ne várd el, hogy 30V jöjön ki, annak örülj, hogy a 24V kijön belöle.
Sziasztok!
Tegnap megépítettem Attila86 féle labortápot. A jelek szerint majdnem teljesen jól működik, csak annyi hibát találtam benne, hogy szerinte max 30 V-t tud, nekem meg csak 24-t sikerült kiszenvednem belőle (24v a bemenőfesz). A másik érdekes probléma, hogy miután a nyákot lemostam denszesszel a forrasztások körül valamijen fehér holmi kirakódott, kinmézetre ojan mint finomra őrölt konyhasó. Szerintetek ezzel mit kéne kezdeni? Mosam le mégegyszer? És a nyák mennyire fogja díjazni ha kompletten potikkal együtt áztatnám el alkohollal?
Szia
Erre én is gondoltam, majd valamit kitalálok. Köszi mégegyszer! Üdv!
Szia !
Persze ez a max feszültség, és ebből azért következtethető, hogy 24V -hoz nem elég ennél 11V-al kevesebb. A max feszültséghez képest általában 3-5V közelében van az ideális feszültség. Üdv!
Szia!
Én úgy gondoltam annyi a max. mert az van a rajzon hogy Vbe max. 35V Köszi! Üdv!
A labortápodról nem tennéd közzé az eagle filokat? Sokat segitene az utánépitésben. Megépiteném kettősre, kicsit áttervezve a nyákot, pár alkatrészt cserélnék smd-re.
Köszi hogy szóltál,már utánna néztem!Tegnap jött meg nekik a csomag,mert hétfőn még nem volt!Honlapjuk szerint még van 6db!
Szia !
Egyenirányítás után 32 - 35V kell ahhoz, hogy normálisan működjön. Rajzon ott van 35V Üdv!
Sziasztok!
Megépítettem ezt a labortápot. De csak 0-16 volt között tudom szabályozni. Ez lehet attól hogy a kondit nem kötöttem be? A fesz. egyenirányítás után 22V. Vagy ilyen alacsony feszültségel ennyi a max. ? Most kb. így néz ki. Tudom elég gányolt. Üdv!
Ma voltam a Lomexben és már van M20-as doboz! Egyet elvittem, még van három.
Kb. 100szor írtam le, de szívesen leírom, hátha még van, aki nem tudja: A spirálozáshoz használatos kemény karton (egyik fele, vagy mindkettő) fényes, és kiválóan nyomtatható, vasalható.
Bocs igazad van!(fekete-fehér)
Nah ez már komoly lehet a Kapcsolóüzemű előszabályozós, négydigites labortápegység!!
Feltettem az oldalamra az előszabályozós labortápom terveit. Leírást majd később teszek fel hozzá, de a paneltervek felkerültek, így aki szeretné az már meg tudja építeni az áramkört.
0-40V 0-10A, négy digit, kicsi hűtőborda...
(Fehér-fekete egyébként a valóságban, nem szürke-fekete.)
Szia!
Köszi szépen! A dobozt lomexben lehet kapni 3.580ft (M20 műszerdoboz 150x200x120 Alu szürke-fekete)
Helló!
Nagyon jó lett a tápod, gratula! Hadd kérdezzem már meg, hogy hol lehet ilyen dobozt venni és mennyiért? Nekem egy akkutöltőt kellene bedobozolnom, de a tervben szereplő dobozba nem fér bele!
Szia!
Szóval te vetted meg az utolsó dobozt? Tudhattam volna! Mindegy, akkor majd várok 2-3 napot! Tuti hogy lesz,ha ezt mondták neked! Kb.: 8 órát számtam a labortáp elkéászítéséhez,de megérte,kb.: 2 óra vasalás,nyákmaratás,elenörzés-sípoltatás,fúrás és végül 6 órát forrasztottam! Csak a beállításokkal volt bibi,de megoldottuk,külön köszönet Edmondnak (kolléga)! Már csak a dobozolásra vár! üdv.: DMZ
Hehe!
Azért incs, mert én vettem meg az egyetlen darabot! Nekem is kellene (még)egy, néhány napon belül elvileg lesz, nekem azt mondták. Egyébként az áramkört ebbe a dobozba terveztem. Igen, sajnos a labortáp II-vel még nem vagyok kész, de az előszabályozós táppal igen! Szép lett a panelod! Tényleg látszik rajta hogy nem csak összedobtad, hanem odafigyeltél is a dolgokra... Grat.!
Én nitrot szoktam használni, az 100% hogy jó, esetleg talán még 96%os alkohol! Én egy kisvárosban lakom, de itt lehet kapni műnyomót. 30ft egy A4-es lap!
NA jó, de ha a műnyomó beszerezhetetlen? És akármilyen higitó nem jó erre a célra?
Helló!
Vasalás előtt azért nitro higítóval jól töröld át a nyákot. Az sokat javít a tapadáson. Pauszpapírral még nem próbáltam, de a műnyomó az tuti jó!
Szia tbence3!
Köszi a dicséretet! A dobozát már ki is választottam de sajna nincs belőle egy darab se a lomexben (M20 möszerdoboz) Ha lesz doboz,akkor majd bedobozolom és teszek fel képeket!
Nagyon szép lett! Igényes, precíz munka. Kíváncsi leszek még a dobozára
Én azokat le is mértem, én nem találtam sehol zárlatot.
Ha nekem ugy sikerülne mint DMZ-nek, hát visitva szaladnék a falnak! Az igenpreciz, jó munka. Nekem a vasalásos nyák valahogy nem akar összejönni. Vagyis semmilyen értelmes módszer nem jön össze, csak a filctollas. Dehát az....
A nyákot már ki is dobtam. Kiszedtem belőle a cuccokat, és szó szerint kirepitettem az ablakon. Nem helyes, dekicsit boszantott már.Vasalással készitem. Ledörzsölöm asszem 240-es polirpapirral viz alatt, és anyni. a pauszpapirra rányomtatom, és vasalom.
Módosítva és üzem közben!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |