Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Suzuki Swift elektronika
 
Témaindító: tepizoli, idő: Márc 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   36 / 36
(#) VIM válasza pongiii hozzászólására (») Dec 14, 2019 /
 
Szia! Annyira részletesen nem ismerem a kocsit, hogy a kötési csomópontokat is tudjam, hogy hol vannak de más választásod nem lesz ennek kiderítésére. Az biztos, hogy ha a vezető oldali ajtókapcsoló működteti a tükörnél lévő mennyezeti világítást akkor annak a három állású kapcsolója jó. A kapcsoló "A" állásában az ajtók működtetik a belső világítást az ON-OFF az értelem szerű. Ha mennyezeti középső lámpa nem világít az lehet, hogy a kapcsoló hibája szokott lenni, mert oxidos a felülete és nem kapcsolja a testet. Ezt úgy tudod kipróbálni, hogy oda vezetsz egy vezeték szálon testet és az izzót megtáplálod a B/R szálon, kapcsolóját be kapcsolod. Ha így sem világít akkor a kapcsolót is kihagyva adsz az izzónak negatívat. Persze mindenek előtt azt kell megnézned, hogy ott jelen van e 12V-t. A többi ajtó kontaktus csomópontja az az általad jelölt piros szaggatott körvonal alatti csomópont lenne, mert, hogy a vezető oldali szálon működik egy funkció.
(#) lacik2 hozzászólása Dec 19, 2019 /
 
Sziasztok!Van egy 2003-as 1000-es swiftem.A problémám a következő:az autó többszöri indítás után indult csak be,majd leállás után már nem indul be.
Suzuki Swiftnél a műszerfalon mit jelent a következő piktogram?
Sárga színnel egy autó van rajta egy lakattal. (Az autó valószínűleg emiatt nem indul.)
Segítségeteket előre is köszönöm.
(#) vision61 válasza lacik2 hozzászólására (») Dec 19, 2019 /
 
Ez szerintem immobiliser hiba lesz. Ha van másik gyári kulcsod, próbáld ki azzal is.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2019
(#) lacik2 válasza vision61 hozzászólására (») Dec 19, 2019 /
 
Az a baj hogy azzal sem indul.
(#) Petyaa válasza lacik2 hozzászólására (») Dec 19, 2019 /
 
Nézd át a biztiket, hátha amelyiknek köze van hozzá oxidos az érintkezője. Próbaképp vedd le az akkusarut vagy 10 percre, hátha csak megzavarodott.
(#) a.csizmadia hozzászólása Dec 19, 2019 /
 
Ez a lámpa folyton ég ha rajta a gyujtás millámpa esetleg (füstgáz miatt ) rosz gyertya valamelyik henger idönként nem megy
(#) g-fecó hozzászólása Dec 20, 2019 /
 
sziasztok!SUZUKI SWIFT 2002 sedánból a hibásan működő SELCA 6.21-es riasztót szeretném kikötni ,most szervíz üzemmódban van,tudna valaki tanácsot adni ,hogy fogjak hozzá ?
(#) ppeti84 hozzászólása Feb 8, 2020 /
 
Sziasztok.
2005-ös gc-be épített már be valaki univerzális központi zárat?
(#) szuhai66 hozzászólása Jún 10, 2020 /
 
Sziasztok! A kicsike swift az alábbi jelenséget produkálja!!!

A gyújtás ráadásakor a check eigne lámpa nem világit, de az olajnyomásjelző az igen.
Nincs szikra és az üzemanyag szivattyú sem megy.
Próbáltam kivillogtatni a hibát de semmi, a műszerfal izzók jók.

A motorvezérlő elvileg kap áramot de onnan semmi tovább. Legalábbis úgy tűnik.

A biztik jók, volt benne riasztó de az kikötésre került. Köszönöm előre is a segítséget!!!!!
(#) Josi777 hozzászólása Júl 19, 2020 /
 
Sziasztok!

Suzuki Swift 1.3 1995-ös. Az aksi mellett van egy kis biztosíték doboz, benne 2 relé, A/C ill. FI felirat a tetején, valamint hozzájuk tartozó biztosíték. Az FI 15A-es biztosíték kiolvadt és leállt az autó. Csere után megy, de szeretném tudni, hogy vajon mi okozhatta a meghibásodást. Az autó elektromos rajzán nem találom ezt az FI megnevezést. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet ez és hogy mi okozhatta a hibát?
(#) VIM válasza Josi777 hozzászólására (») Júl 19, 2020 / 1
 
Szia! Szerintem az A/C az a klíma reléje a másik pedig a kőrelé amiről az üzemanyag szivattyú és a "karburátor" (ISC, EGR) rész kap táplálást.
(#) Josi777 válasza VIM hozzászólására (») Júl 19, 2020 /
 
Köszi. Ez a kép róla, a fedél levéve. Az a tippem, hogy a Fuel Injector lehet, de nem biztos, másrészt pedig ami igazán izgat, hogy mitől ment ki.
(#) VIM válasza Josi777 hozzászólására (») Júl 19, 2020 /
 
Főrelét akartam írni csak jó mellé ütöttem ... Nem ismerem ezt a kiosztást de ha vezeték szín szerint nézed a biztosítékot, hogy hová ad táplálást akkor talán kideríthető, hogy mitől olvadhatott ki vagy idézhette elő a kiolvadást, mert sok fogyasztó megy 15A-ról de mind más színnel van leágaztatva. A képek között találsz kiosztást a biztosíték tábláról.
Következő: »»   36 / 36
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem