Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Suzuki Swift elektronika
 
Témaindító: tepizoli, idő: Márc 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   34 / 34
(#) teglascs válasza teglascs hozzászólására (») Szept 7, 2018 /
 
Holnap veszek egy újat (sosem cseréltem még, ráfér a csere), és leszedem. Akkor fog majd látszani, hogy honnan csöpög a benzin.
(#) stumper2 hozzászólása Szept 10, 2018 /
 
Sziasztok. Van egy 2007-es Suzuki Swift III 1.3-asom. Olyan problémám lenne hogy gyárilag a középső kijelző csak az időt mutatta. Na most be lett szerezve egy olyan ami mutatja a fogyasztást, időt és a külső levegő hőmérsékletet. Az a probléma hogy a kocsiba nincs benne a hőmérő szenzor gyárilag. A kábele sincs meg a kábelkötegbe. Tudtommal be lehet szerelni külön is. Abban szeretnék segítséget kérni hogy a kocsi BCM-jén van több csatlakozó. Az E46-os jelű csatlakozóba kéne bekötnöm a vezetékeit. De nem tudom hogy a csatlakozóba milyen érintkezők vannak. Tudnátok mutatni olyan oldalt ahol ezek az érintkezők beszerezhezőek? Köszönöm előre is a segítséget.
(#) fcs2000 válasza fcs2000 hozzászólására (») Szept 12, 2018 /
 
Nos, úgy tűnik megoldódott.
Elvittem egy suzuki specialistához, mondtam neki, cserélje ki a termosztátot, mert
télen igen nehezen fűt a kocsi, meg van ez a hiba. Kicserélte a termosztátot és a gyújtáselosztót,
azzal, hogy ha még mindig, akkor mást is cserél. Pöccre indul az autó azóta, bárhol,bármikor. Szerintem a termosztáttal lehetett összefüggésben, hogy félmeleg motornál nem indult, de mivel gyújtáselosztó is cserélve lett, nem 100%. Egyelőre okés az autó.
Következő: »»   34 / 34
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu