Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Suzuki Swift elektronika
 
Témaindító: tepizoli, idő: Márc 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   36 / 36
(#) VIM válasza pongiii hozzászólására (») Dec 14, 2019 /
 
Szia! Annyira részletesen nem ismerem a kocsit, hogy a kötési csomópontokat is tudjam, hogy hol vannak de más választásod nem lesz ennek kiderítésére. Az biztos, hogy ha a vezető oldali ajtókapcsoló működteti a tükörnél lévő mennyezeti világítást akkor annak a három állású kapcsolója jó. A kapcsoló "A" állásában az ajtók működtetik a belső világítást az ON-OFF az értelem szerű. Ha mennyezeti középső lámpa nem világít az lehet, hogy a kapcsoló hibája szokott lenni, mert oxidos a felülete és nem kapcsolja a testet. Ezt úgy tudod kipróbálni, hogy oda vezetsz egy vezeték szálon testet és az izzót megtáplálod a B/R szálon, kapcsolóját be kapcsolod. Ha így sem világít akkor a kapcsolót is kihagyva adsz az izzónak negatívat. Persze mindenek előtt azt kell megnézned, hogy ott jelen van e 12V-t. A többi ajtó kontaktus csomópontja az az általad jelölt piros szaggatott körvonal alatti csomópont lenne, mert, hogy a vezető oldali szálon működik egy funkció.
(#) lacik2 hozzászólása Dec 19, 2019 /
 
Sziasztok!Van egy 2003-as 1000-es swiftem.A problémám a következő:az autó többszöri indítás után indult csak be,majd leállás után már nem indul be.
Suzuki Swiftnél a műszerfalon mit jelent a következő piktogram?
Sárga színnel egy autó van rajta egy lakattal. (Az autó valószínűleg emiatt nem indul.)
Segítségeteket előre is köszönöm.
(#) vision61 válasza lacik2 hozzászólására (») Dec 19, 2019 /
 
Ez szerintem immobiliser hiba lesz. Ha van másik gyári kulcsod, próbáld ki azzal is.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2019
(#) lacik2 válasza vision61 hozzászólására (») Dec 19, 2019 /
 
Az a baj hogy azzal sem indul.
(#) Petyaa válasza lacik2 hozzászólására (») Dec 19, 2019 /
 
Nézd át a biztiket, hátha amelyiknek köze van hozzá oxidos az érintkezője. Próbaképp vedd le az akkusarut vagy 10 percre, hátha csak megzavarodott.
(#) a.csizmadia hozzászólása Dec 19, 2019 /
 
Ez a lámpa folyton ég ha rajta a gyujtás millámpa esetleg (füstgáz miatt ) rosz gyertya valamelyik henger idönként nem megy
(#) g-fecó hozzászólása Dec 20, 2019 /
 
sziasztok!SUZUKI SWIFT 2002 sedánból a hibásan működő SELCA 6.21-es riasztót szeretném kikötni ,most szervíz üzemmódban van,tudna valaki tanácsot adni ,hogy fogjak hozzá ?
Következő: »»   36 / 36
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu