Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Suzuki Swift elektronika
 
Témaindító: tepizoli, idő: Márc 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   41 / 41
(#) Josi777 hozzászólása Júl 20, 2021 /
 
A probléma az, hogy nem tudom, hogy mitől mozog lassan mind a 2 oldal. Ha egymás után van működtetve, akkor látszik, hogy amelyik először mozgott, az belassul, ill. ha teljesen fent vagy lent van és úgy van működtetve, akkor hatással van a másik sebességére. Tehát olyan, mintha lenne benne valamilyen áram határolás, de a rajzról nem derül ki semmi ilyesmi. Ha a motorok vannak így gyártva, akkor viszont nem lenne szabad egymásra hatással lenniük. Még az is érdekes,hogy ha ütközésig vannak mozgatva és úgy kapnak áramot, akkor nem égnek le ill. biztosíték sem olvad ki. Nekem kicsit fura, de olcsó megoldás.
(#) Epu2 válasza Josi777 hozzászólására (») Júl 24, 2021 /
 
Nincs korlátozás sem, mert a hosszú vékony vezeték az nem az. Végállás meg nem kell annak az ablaktörlőnek amelyik csak akkor megy, ha nyomják a gombot. Nem jellemző, hogy rátámaszkodjanak a kapcsolóra, de ha mégis, ott a biztosíték. Az üveg járat szorul. Vagy megbillen az üveg és befeszül, vagy egy kis nem ragadós kenőanyag és a probléma megoldva. 10 évig nyüstöltem egy 99-es modellt.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2021
(#) bubuszoft hozzászólása Szept 2, 2021 /
 
Sziasztok

P0420 hibára a megoldást megtaláltam. Nem a katalizátort, és a lampdaszondát kell cserélni. Cikket írtam, moderátorra vár. Én 1.5 swiftet használok. 2 hónapja mióta javítottam egyszer se dobta ki a hibát.
(#) bubuszoft hozzászólása Kedd, 9:36 /
 
Sziasztok

1.5 swift navigatorban van alapjárati motornak biztosítéka? Ha igen, hol? Hiba, hogy lefullad a motor, nem tatrja alapon.
Köszi előre is.
(#) Epu2 válasza bubuszoft hozzászólására (») Kedd, 10:02 /
 
Figyeld az alapjárati motort gyújtásráadáskor. Ha mozdul egy kicsit, meg van a tápja. De ha kicsit mozdul, lehet, hogy szorul és azért nincs alapjárat.
(#) bubuszoft válasza Epu2 hozzászólására (») Kedd, 11:17 /
 
Egyedül nem tudom tesztelni, de köszi
Következő: »»   41 / 41
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem