Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Egy CO heggesztőgépbe kellene nekem kicserélnem egy MAC224-es Tiracot adatlap De most már nem is kapható :no: Valaki nem tudna mondani nekem helyettesítő alkatrészt? A megoldásnak vasárnap estig maximum meg kéne lennie Előre is köszönöm üdv! Zoly
Bta40-700 ez mindent kibir és szerintem teljesen jó helyette. Az ára 1000 ft körül van pl a Lomex-be. A tok le van szigetelve minden elektródtól...
A Bta41 is jó (ugyanaz) csak más a tokozása
Most ez hogy van ?
a MAC224-es lábai: MT1, MT2, G a BTA40-es lábai : A1, A2, G Miért másak az elnevezések? üdv! ![]()
Gondolom, egyszerüen MT1 = A1 MT2 = A2 G = G...
Igen, ez teljesen megfelelő. Azért - tapasztalatok alapján, ha a terhelhetőség felénél nagyobb áramra használjuk - a szigetelt verzió hamarabb adja meg magát ugyanakkora hűtőfelületen.
Az MT1,MT2 (főelektród) megjelölést később vezették be és logikusabb is mint anódnak hívni őket. Lényeg az, hogy - pl optotriacos vezérlésnél - az MT2 felől kapja vezérlő impulzusokat. A terhelés is - általában - ide csatlakozik.
A másik, hogy olyan alkatrész nincs, hogy tirac. Ellenben olyan viszont van, hogy triak. Magyarul is egyszerűen kiejthető és leírható...
Szia!
Te nem tudnál nekem mondani olyan helyetesítőt aminek a hűtőfelülete nincs elszigetelve? Jah és lehetőleg a lábkiosztása is egyezzen, de ha más akkor majd behajtogatom a lábakat Előre is köszönöm üdv! ![]()
A bta41 és bta40, szigeteletlen megfelelője, a Btb41 és btb40 ugyanaz a tokozás csak nincs elszigetelve a tok...
A bta40 egyébként olyan robusztus kivitel, nem hinném , hogy gond lenne a hűtéssel, bármilyen alkalmazásban...
A bta41 és bta40, szigeteletlen megfelelője, a Btb41 és btb40 ugyanaz a tokozás csak nincs elszigetelve a tok...
A bta40 egyébként olyan robusztus kivitel, nem hinném , hogy gond lenne a hűtéssel, bármilyen alkalmazásban... |
Bejelentkezés
Hirdetés |