Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem még megoldott témám sincs :rinya:
Nyissak egy témát és Te jól megoldod? Az lenne a kérdés, hogy:
Nos? ![]()
Én sem vagyok benne 798hsz, 358 nap, 2,229-es átlag. ja és pont egy hét múlva lesz egy éve, hogy regisztráltam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hohóó!
Én benne vagyok: Gery 1 443 522 2.7644 És egy megoldott témám sincs nekem se ![]() (mondjuk én teljes kezdőként jöttem ide tanulni... ![]() ![]()
Én se vagyok benne a statisztikába. Nem baj majd legközelebb.
![]()
Jé, ezen rajta vagyok én is!
![]() És most már azt is tudom hogy 364 napja vagyok ezen a fórumon. Tehát holnap lesz 1 éve! :yes: Ja és ezen egy év alatt egyetlen topicot sem nyitottam és a hozzászólásaimhoz egyetlen képet/fáljt sem töltöttem fel a hobbielektonikára. Én mindig FTP-ről linkelek. ![]()
Akkor te leszel ezentúl mindenki példaképe.
![]()
Attila86-ról és a warn-ról jut eszembe! Mert egy ideig azt hittem, hogy ő is moderátor az oldalon
![]() Szóval volt már olyan eset, hogy ezen az oldalon modi kapott warn-t? Idézet: „Szóval volt már olyan eset, hogy ezen az oldalon modi kapott warn-t?” Há' vicceeesz? Há' jóban vagyunk mink egymással, mér osztogatnánk ilyeneket? ![]()
Én adtam saját magamnak anno... (persze csak próbálgattuk a működését)
![]()
Ezt gondoltam, dehát nem vagyok a kezdetektől tag, kitudja mi törént "előttem"?!
![]() ![]()
Azt hitted hogy moderátor vagyok?!
![]() Az kéne még! ![]()
Amikor még friss voltam az oldalon, és nem tudtam, mi hogy megy, akkor a hozzászólásaidból úgy tűnt, hogy te is modi vagy!
![]()
Eszembe jutott már. De egyrészt ez nem (csak) rajtam múlik, másrészt pedig szerintem nem biztos hogy jó moderátor lennék.
![]()
A legnagyobb poénként azt tartom számon, amikor az eggyik 10év alatti tag felvetette aznapi sokadik topiknyitásának lehetőségét.
Erre valamelyik poénmodi megigérte hogyha megteszi, még az unokáját is kitiltja a fórumról! ![]()
Sziasztok
Lenne egy kérdésem Vista-n Sprint Layout-ot használókhoz. Sima Vista-n normálisan működik a progi, de felraktam az SP1-et azóta nem megy a progi. Tudnátok valamilyen beállítást a progihoz vagy netán a Vista-hoz amivel helyre lehetne tenni a dolgokat? Az az érdekes hogy ha elindítom semmi, pedig vártam rá vagy 10 percet, de mindvégig 20-50% között használja a procit... Köszi szépen
Húú, bocsánat, most sikerül helyrehozni.
Beírom hátha jár így valaki mint én. A törött Sprint Layout fájl az tömörített azon akad meg a Vista SP1. Ki kell tömöríteni evvel a progival aztán kész is, tökéletesen műxik... :yes: ![]()
sajna limuzinom az nincs :no: de ha minden igaz akkor kismotor az lesz :yes: de az is csak egy személyes.sebaj majd megoldjuk okosba
![]() ja és köszi.
Ítéletidő honol hazánkban...
![]() Nem tudok menni focizni ![]() Solymáron milyen idő van/volt? Ott is leszakadt az ég párszor?
höhö itt Gyomaendrődön (még) jó idő van, eléggé felhős az ég, nem is süt a Nap
Pécsen meg napsütés, és megmurdelünk a melegben.
Norberto! Én nem akarok menni focizni. Cserélünk egy jó kis hűsítő esőre? ![]()
Úgylátszik ezt nem fogom megúszni
![]() ![]()
Hát remélem itt esni fog, sőt szakadni. Ha elkezd esni akkor kiállok az eső alá. Igen, ilyen melegem volt délután.
Vagy majd eregetek sárkányt és "befogom" a villámokat ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |