Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na várjál csak...! Láttam olyan nunust amikor azt kívántam, hogy inkább mumus legyen, mert az meg merném simogatni.
![]() Idézet: Valahogy ez ismerős. Ugye, Szamóca? „...felnézett rám az orrára csúszott szemüvege felett...” ![]()
Igen HemüMaty. De Te még jó hogy nem mondtál akkor semmi nunát, illetve csúnyát.
![]()
Holnapután lesz Bp.n a Magyarok a marson robotverseny. Én holnap 10 óra magasságában indulok Hajdúszoboszlóról a 4es főűton Pestre. Van 4 szabad hely a kocsiban, ha valakit érdekel a verseny, vagy a pénteki "szabadedzés" szívesen elviszem. Részletek privátban vagy mailben.
Ahogy sikerült Neki, inkább ZseniMaty.
![]() Zsenuszkusz Matyenkusz Hungarikusz Kuszkusz. ![]()
Péntek szabadedzés, gyakorlás, szombat 10től verseny.
Hellosztok.
Honnan tudnám letölteni az AmCap nem demó változatát?
Nana, az államvizsga nincs még meg. Sem a "különadó" formájában szedett nyelvvizsga.
Ezt nem is katonai szemszögből kell nézni. Bár lőnek is benne.
Építs egy kemencét én most azt csinálom.
Kár, hogy nem a felesége van a képen. Annak milyen szőrös pumája lehet.
Én is ott leszek néha, de sajnos csak "nézőként".
![]()
Nálunk a társasház pincéjében van 3 macskakölyök, olyan 5-6 hetesek lehetnek. Ha el tudod kapni, elviheted...
![]()
Ha ezek után bárki azt mondja, hogy nekem mindig a szexen jár az eszem, továbbá perverz vagyok, akkor megmutaom neki ezeket a hozzászólásokat. Ha fórum beli, akkor átlinkelem.
![]()
Hali!
Kaptam egy szép Casio EF-302-es karórát. A jobb oldali mutatón ahol mutatja hanyadika van, szerintetek a 30 napos hónapoknál mit csinál? Átugorja a 31-et vagy mindig be kell állítani? ![]()
Köszi a választ!
Ettől féltem, hát jó nagy marhaság volt a Casio részéről ezt a funkciót belerakni ![]() Sebaj, kárpótól a szép kék színű óralap ![]() szerk.: most nézem én írtam a 2500. oldal első hozzászólását ![]()
Milyen durva: Traktorkerék
![]()
Februárban még azt is tudnod kell, hogy szökő év van-e. Na de nehéz olyan fogaskereket gyártani, aminek egyik hónapban 31 foga van a másikban meg 28. Vagyis a kínaiak tudnak olyat, csak fordítva nem. Mármint hogy egyik hónapban 28 a másikban 31.
![]()
Pedig szerintem legalább 30 éves.
Ugyanmár... Azért valahogy megoldhatták volna, mondjuk ha nem 31 napos a hónap akkor egy kis elektronika "lök" egyet (vagy többet) a fogaskeréken
![]() Vagy egy egyszerűbb megoldás: az óra meggörbíti a teret és féregjáratot nyit. ![]()
No meg az sem mindegy hogy délelőtt, vagy délután állitod be
![]()
Szerintem jobbak a digitális órák, viszont ez olyan szép
![]()
Ezzel vitatkoznék. Nekem van egy nagyapámtól örökölt minimum 70 éves doxa zsebórám. A mai napig működik. Láttál te olyan digitálisat ami mondjuk 20éves és még jó?
Most hirtelen nem tudok mondani, de a 6 éves Q&Q órám (amit kb. 2002-ben gyártottak) még mindig überpontos, azóta nem kellett állítani rajta semmit és elem se lett cserélve benne, bár a multkor megnyomtam rajta a világítást és újraindult
![]() Ja és elégé használatba volt, volt úgy hogy hetekig jártam vele úszni :yes: Én még digitálisba nem láttam pontosabbat ennél a Q&Q-nál ![]()
Hűű!
Egyébként az egyik haverommal ugyan ez történt, csak neki tárcsázás közben ![]() Mutatta is a törött féltengelyt amin nem is kicsi anyaghibára utaló nyom látszódott. Kb a 3/4-e hibás volt ![]()
A 6 és a 70 között van némi különbség. Több, mint 10-szeres. Ma semmit nem gyártanak hosszú távra. Sajnos. gydanee küldött egy képet, hogy el nem hiszem mit vitt haza az apja. Egy orsós magnó volt. Erre én fogtam a sajátom, befűztem egy szalagot (negyed sávos monó), és levideóztam. Volt ám csodálkozás, hogy nem kazettával megy, és több, mint 35 éves felvételek szólnak rajta...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |