Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk ilyen volt hétvégén a Szinva, szerencsére minket kihagyott. A Sajónál viszont most van gáz. Aztán megy lejjebb.
Nyáron itt bokáig érő vízben pecáztak a gyerekek. Szinva
Jászberény? Akkor tényleg jó messze mentél.
![]() Ott nem semmi a víz. Személyesen nem láttam, de kamion áll a híd tetején, hogy ne vigye el a víz. Bővebben: Link Hatvanban is tele a Zagyva medre, de már délután óta apad, a villanyoszlopok vízben állnak, a lőrinci tó is tele van.
Na de az nem semmi teljesítmény, hogy ilyen sok haverja van.
![]()
Vagy ahogy Hofi mondta anno. (bár Ő a népre, és a vezetőikre értette.)
" Habár felül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz van alul!" ![]()
Azért csak két zsák hal lett, mert meg kellett számolni a haverokat, az tartott sokáig
![]()
Én nemrég jöttem, még ismerkedem az oldallal, de már nagyon sok ismerettel gyarapodtam, köszönhetően kadaristnak és szamócának az erősítős témában. Észrevettem, hogy a főoldalon alul látható a 10 legújabb téma, viszont ha ráklikkelek, akkor a fele zárolva van, meg áthelyezve. Ilyen gyakori a hibás témanyitás?
![]()
Sajnos az elmúlt egy évben szaporodott el, nem kis munkát adva a moderátoroknak, és nem kevés élcelődés alapját nekünk. Egy időben tippeltünk: Ma vajon hány témát zárolnak?
![]()
Értem, köszi a tájékoztatást. Én azért mielőtt kérdezek, feltúrom a netet, még a külföldi oldalakat is, de mondjuk témát nyitni tényleg felesleges. Mikor beírtam a keresőbe a kulcsszavakat, a bőség zavara köszöntött rám, annyi témát dobott be az oldal. :yes:
Nem értem én Matyikém, nekem eddig egy témát sem kellett nyitnom, mi a francért nem olvasnak? Nehéz? Tényleg nem értem. A Kezdő kérdésekbe például a fele új téma beleillik, aminek pedig nincs értelme annak nincs.
![]()
ÉS a jó lesz ez még valamire témába passzol. Ha meg nem tudja, mire jó, azaz halvány lila segédfogalma sincs mit kezdjen vele, minek szedi szét? semmi értelme.
Ez a keresősdi ugyanúgy vonatkozik a Google-ra is, aki még nem próbálta, ajánlom neki
![]() ![]()
Háj!. most nézem mspike adatlapját... az oldal moderátora.. és mégis 13 hónapja itt se járt.. mi van vele?
Vagy a moderátorok véletlenül bezárják az összeset.
![]() ![]()
Nem véletlenül,és helyesen, mert az újoncok - tisztelet a kivételnek! - sportot űznek abból, hogy minden vacakért topikot nyitnak. Az oldalon egyre nagyobb lenne a kupleráj. Rend a lelke mindennek!
![]()
Marczis Péter néven másik két mail-ról van még két felhasználó(talán ugyan az az ember?) az is több mint 3 hónapja volt itt. Viszint máshol laknak más mail és különböző felhasználónév csak érdekes, hogy ugyan az a neve...
Szerintem nem túl gyakori név...
Nekem meg ilyen van... hehe
Ilyen nevem! (...amilyen...)
Talán nem kommentálnám (én valami eszelősebb linket nyomtam volna alá, valami nagyon altert - ennek a miértjét nem biztos, hogy felfogja) :lama:
Erről két dolog jut az eszembe... (na, egy kicsit túloztam...)
Dr Veress Pál egy előadást így kezdte: - Gyerekek! Ne higgyétek, hogy az emberek olyan hülyék, mint azt ti hiszitek! Annál sokkal hülyébbek! A másik... Aki hallott már svábokat magyarul beszélni, az értheti igazán. Egy buszmegállóban - itt a sváb faluban - az alábbi szöveg volt kiragasztva: "Háromlápú tyerek picikli elató."
Látogatók/Hálózat tulajdonságai/Szolgáltatók alatt van. Jelenleg 276 különböző van a listában. Neked szerintem már jócskán ezer feletti a lista...
![]()
Csak 436. De nálam is vannak ilyen érdekesek, bár a 90%-uk mindenféle internet-szolgáltató.
Mit szólsz a bogaras részhez?
Ez a leggyengébb szerintem. ![]()
Egyértelműen egy töltelék-rész, a főszál egy cseppet sem haladt előre. Ezért eleve nem lehet kiemelkedően jó. Viszont mint töltelék-rész szerintem igen jó lett. Az SG-1-ben és az Atlantisban is csomószor eljátszották már ugyan ezt az alaptörténetet csak kicsit más feldolgozásban. Ezekhez hasonlítva ez a rész szerintem sokkal jobb volt. Az SG-U eddigi részeihez képest mérve viszont tényleg talán az eddigi leggyengébb.
Eli-ék visszatértét a hajóra már megint olyan egyszerűen megoldották egyetlen rész alatt mint anno Rush-ét. Ez sem tetszett. Az apját hallucináló csajsziban nem csalódtam, továbbra is tenyérbemászóan irritáló... ![]() A rész elején a székbe ültetett emberke történetét is nagyon hamar lezárták de teljesen biztos vagyok benne hogy még nagy szerepe lesz ennek a szálnak. Ja és ami nagyon nem tetszett az az hogy az SG-U eddigi trailer-jeiben mutatott képkockákat amiken az látszik hogy a kékek átjönnek a csillagkapun a Destiny-re, ilyen egyszerűen lelőtték. Azt hittem hogy ez majd biztos a fináléban lesz hogy a kékek elfoglalják a hajót vagy ilyesmi... Erre kiderül hogy ez csak Rush hallucinációja volt. ![]() Ja, a következő részben benne lesz Daniel Jackson és O'neil is! Remélem nem megint csak hallucinálják...
Igazából ezek a töltelék résznek nevezett sorozatszám növelők, nekem nem tetszenek.
Ez olyan mint anno a Dallas-ban, amikor valamelyik főszereplő álmát vitték be a sorozatba, és ez csak a végén derül ki. :schmoll2: A felszívódott fószer meg biztos kihúzza majd őket a bajból a későbbiekben.(biztos szánnak rá egy részt.) Nekem a leszbi, ferde szemű csajszi az utálatos kép a sorozatban. Már állítólag fenn van a teljes évad oroszul valahol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |