Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát lehet hogy nekem is azt kellett volna, de aztán rájöttem, hogy a hajhullást csak a padló állítja meg.
![]() "A huncutok megőszülnek, a gazemberek megkopaszodnak..." ![]()
Senki? Lehet rosszalkodni?
![]() ![]()
No ez volt az előnye a kommunizmusnak, csak egy fajta sampon volt egy boltban, mondjuk WU 2 és ennyi. Bár azért volt Gabi, baba meg ilyesmik de akkor sem 1000. Lassan a plázák lesznek a templomok. Ma magyarországon 1 millió embert fenyeget a kilakoltatás! Szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban (most nem Kongói Demokratikus Köztársaságra gondolok) 300 hektárban maximalizálták egy birtokos földjét. Ma a termőföld 80% a birtokosok 1 % nál van. Kell pár traktoros és kész. Mindenki főnök akar lenni, lusták vagyunk. Rogyadozik az egész műfellegvár. A baj hogy az alföldet már Mária Terézia idejében elrontották. Ártéri gazdálkodás kell. Legnagyobb kincs ma a víz és az élelem. Mi mégis folytatjuk az alföldünk pusztítását. Bár a fejekben kellene rendet tenni, de csak csúszunk a lejtőn lefelé, a vége még messze, igen van még lejjebb.
Csodálkozom, hogy Gábor nem linkelte be ezt. Egyébként valaki megmondaná, hogy mi a különbség a vadszilva és a padlizsán-lila között? (Hála a jó égnek azért elég jól értem ezt a "nyelvet", mert 2 nővel élek egy háztartásban.
![]() Idézet: Az apám félig kopasz, de mindenképp ősz, akkor ő mi? „"A huncutok megőszülnek, a gazemberek megkopaszodnak..."”
Tisztességben megőszült, miattad megkopaszodott, nagyon rendes ember lehet.
![]()
Vagy fordítva: tisztességben megkopaszodott, miatta megőszült.
![]() ![]()
Hát, a fene tudja, sosem tudtam kiigazodni rajta, igazából fejtetőn van haja, szóval nem kopasz, de eléggé ritkul már, tehát kopaszodik, fehérnek fehér, mint a télapó, pedig nem az
![]()
Az hagyján, de mennyit kóStahl, láttad az üzletben?
![]()
Szakállam erősen őszül, fejtetőn erősen kopaszodok, tehát kezdek öregedni? * Miért skinhead minden smiley?
A Pálpusztait akkor sem múlja felül. Aki nem szagolt olyant még, nem tudja, hogy mi a büdös sajt.
Hát akkor Ő egyértelműen a huncut kategóriába tartozik. Nagypapámnak is már ritkult a haja, de Ő is már teljesen ősz volt.
![]() A nagy szakállú embereket lehet még megkérdezni, hogy amikor alszanak, akkor a paplan alatt, vagy a paplan felett tartják a szakállukat. Ha ezt megkérdeznénk, akkor aznap éjjel biztos nem aludna, mert azzal foglalkozna, hogy hol van a szakálla... ![]()
Húú a pálpusztairól jut eszembe egy aranyos történet: Régebben mikor még általános suliba jártunk, egy délután feljöttünk hozzánk egy barátommal. Meleg nyár volt, és az én apukám kint rothasztott az erkélyen egy kis befőttes üvegben pálpusztai sajtot. De már vagy két hete. Nem tudom mi okból volt kint az erkélyen, lehet hogy ott maradt valamiért. Apukám odahívta a barátomat az erkélyhez, hogy mutatni akar valamit. Mondta a haveromnak, hogy csukja be a szemét, és szippantson egy nagyot amikor mondja. Gondolhatjátok mi történt... Haverom becsukta a szemét, apukám szépen csendesen kinyitotta a pálpusztais üveget, és odatartotta az orra alá, és mondta, hogy na most szippants. Hát szegény haverom majdnem elmesélte a két kismaci és a róka történetét. Az a szag valami leírhatatlanul rettenetes volt. A legbüdösebb dolgot, amit valaha éreztetek szorozzátok meg 200-zal... Hát az valami iszonyat volt.
![]()
Sziasztok!
Mivel én nem Pesten lakom ezért nem szeretnék fölöslegesen utazni így megkérdezem: Van értelme az Urbán elektronikánál körülnézni és vásárolni? Esetleg tagja a fórumnak az úr?
Ez is jó. Bővebben: Link
![]()
Szép estét!
Minthogy legutóbb megbeszéltük,szólok ha frissül a kísérletezős blog,így teszek. Frissült.Gázok gerjedéséről beszélek itt,ni! Más:Ma 118 éve indult el a telefonhírmondó Puskás Tivadar jóvoltából. ![]() Máté.
Szia!
Nekem tetszett, de egy technikai jellegű javaslat: A mikrofont ne tegyétek ennyire távol, mert minél közelebb van hozzád annál kevesebbet vesz a terem hangjából, így nem lesz ennyire kezelhetetlenül visszhangos a hangod!
Urbán rendszeresen börzén vásárol ezt-azt aztán sokszorosáért veheted meg nála. A HEtalálkozón is megjelent tavaly, az ECC83-akat felvásárolta 100-200 Ft ért, és 2000 Ft-ért adja. Biztos fent van itt is, mert máskülönben nem tudhatott volna róla. Ami HT komplex generátor, az nála 98 ezer Ft, (nem elírás), börzén meg 20. A vakerán solarino néven láthatod. Egyébként én 4-szer voltam nála, 2-szer úgy kellett utána telefonálni, hogy a nyitvatartási időben jöjjön már az üzletbe.
Hali!
Köszönöm a tanácsot! Csakhogy mi nem használunk mikrofont,hanem a kamera belsőjét.Meg kell hagyni nem a legjobb hangminőség,de majd legközelebb megpróbálunk valmi mást.
Ok, de a zenét azt külön sávként tettétek rá. Ha sztereó a kamera, akkor lehet, hogy érdemes lenne a beszéd hangfájlal még dolgozni egy kicsit. Lehet, hogy elég csak monósítani, illetve kivonni a különbséget. Ezzel lehet, hogy nyert ügyed van. Valószínűleg a kamera processzora ad a térhatásnak egy lökést, hogy érdekesebb legyen a sztereó hatás...
Üdv!
Egy apró kérdés pdf formátumú nyákrajzot hogyan tükrözzek? Köszi
Van erre külön topik......
Szerintetek ez a video mennyire lehet valódi?Bővebben: Link
Mai nem csillagászati tudásunk szerint nem valódi. Csillagászat szerint lehet élet máshol is, de azért érdekes hogy mindig kivehetetlen videókon jelennek meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |