Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1555 / 3643
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Hát lehet hogy nekem is azt kellett volna, de aztán rájöttem, hogy a hajhullást csak a padló állítja meg. Nagypapám mondta régen:
"A huncutok megőszülnek, a gazemberek megkopaszodnak..."
(#) klemo86 hozzászólása Feb 15, 2011 /

Senki? Lehet rosszalkodni? Áááá, nem vagyok én olyan, de ezt tudjátok
(#) SALáta válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

No ez volt az előnye a kommunizmusnak, csak egy fajta sampon volt egy boltban, mondjuk WU 2 és ennyi. Bár azért volt Gabi, baba meg ilyesmik de akkor sem 1000. Lassan a plázák lesznek a templomok. Ma magyarországon 1 millió embert fenyeget a kilakoltatás! Szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban (most nem Kongói Demokratikus Köztársaságra gondolok) 300 hektárban maximalizálták egy birtokos földjét. Ma a termőföld 80% a birtokosok 1 % nál van. Kell pár traktoros és kész. Mindenki főnök akar lenni, lusták vagyunk. Rogyadozik az egész műfellegvár. A baj hogy az alföldet már Mária Terézia idejében elrontották. Ártéri gazdálkodás kell. Legnagyobb kincs ma a víz és az élelem. Mi mégis folytatjuk az alföldünk pusztítását. Bár a fejekben kellene rendet tenni, de csak csúszunk a lejtőn lefelé, a vége még messze, igen van még lejjebb.
(#) DuMatyi válasza Gyozo92 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Csodálkozom, hogy Gábor nem linkelte be ezt. Egyébként valaki megmondaná, hogy mi a különbség a vadszilva és a padlizsán-lila között? (Hála a jó égnek azért elég jól értem ezt a "nyelvet", mert 2 nővel élek egy háztartásban. )
(#) Doncso válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Idézet:
„"A huncutok megőszülnek, a gazemberek megkopaszodnak..."”
Az apám félig kopasz, de mindenképp ősz, akkor ő mi?
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Goaud.
(#) poros válasza Doncso hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Tisztességben megőszült, miattad megkopaszodott, nagyon rendes ember lehet.
(#) DuMatyi válasza poros hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Vagy fordítva: tisztességben megkopaszodott, miatta megőszült. Esetleg játszik még a "huncut gazember" kategória is.
(#) Doncso hozzászólása Feb 15, 2011 /

Hát, a fene tudja, sosem tudtam kiigazodni rajta, igazából fejtetőn van haja, szóval nem kopasz, de eléggé ritkul már, tehát kopaszodik, fehérnek fehér, mint a télapó, pedig nem az
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Az hagyján, de mennyit kóStahl, láttad az üzletben?
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

És milyen büdi Messziről bűzlik.
(#) gg630504 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Szakállam erősen őszül, fejtetőn erősen kopaszodok, tehát kezdek öregedni? * Miért skinhead minden smiley?
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

A Pálpusztait akkor sem múlja felül. Aki nem szagolt olyant még, nem tudja, hogy mi a büdös sajt.
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Tán ez tollas?
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Akkor punk.
(#) Gery78 válasza Doncso hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Hát akkor Ő egyértelműen a huncut kategóriába tartozik. Nagypapámnak is már ritkult a haja, de Ő is már teljesen ősz volt.

A nagy szakállú embereket lehet még megkérdezni, hogy amikor alszanak, akkor a paplan alatt, vagy a paplan felett tartják a szakállukat. Ha ezt megkérdeznénk, akkor aznap éjjel biztos nem aludna, mert azzal foglalkozna, hogy hol van a szakálla...
(#) Doncso válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Na ez megint egy érdekes kérdés.
(#) Gery78 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Húú a pálpusztairól jut eszembe egy aranyos történet: Régebben mikor még általános suliba jártunk, egy délután feljöttünk hozzánk egy barátommal. Meleg nyár volt, és az én apukám kint rothasztott az erkélyen egy kis befőttes üvegben pálpusztai sajtot. De már vagy két hete. Nem tudom mi okból volt kint az erkélyen, lehet hogy ott maradt valamiért. Apukám odahívta a barátomat az erkélyhez, hogy mutatni akar valamit. Mondta a haveromnak, hogy csukja be a szemét, és szippantson egy nagyot amikor mondja. Gondolhatjátok mi történt... Haverom becsukta a szemét, apukám szépen csendesen kinyitotta a pálpusztais üveget, és odatartotta az orra alá, és mondta, hogy na most szippants. Hát szegény haverom majdnem elmesélte a két kismaci és a róka történetét. Az a szag valami leírhatatlanul rettenetes volt. A legbüdösebb dolgot, amit valaha éreztetek szorozzátok meg 200-zal... Hát az valami iszonyat volt.
(#) blackdog hozzászólása Feb 15, 2011 /

Sziasztok!

Mivel én nem Pesten lakom ezért nem szeretnék fölöslegesen utazni így megkérdezem:
Van értelme az Urbán elektronikánál körülnézni és vásárolni? Esetleg tagja a fórumnak az úr?
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Ez is jó. Bővebben: Link
(#) MaTe193 hozzászólása Feb 15, 2011 /

Szép estét!
Minthogy legutóbb megbeszéltük,szólok ha frissül a kísérletezős blog,így teszek.
Frissült.Gázok gerjedéséről beszélek itt,ni!
Más:Ma 118 éve indult el a telefonhírmondó Puskás Tivadar jóvoltából.
Máté.
(#) Rober_4 válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Szia!
Nekem tetszett, de egy technikai jellegű javaslat: A mikrofont ne tegyétek ennyire távol, mert minél közelebb van hozzád annál kevesebbet vesz a terem hangjából, így nem lesz ennyire kezelhetetlenül visszhangos a hangod!
(#) DuMatyi válasza blackdog hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Urbán rendszeresen börzén vásárol ezt-azt aztán sokszorosáért veheted meg nála. A HEtalálkozón is megjelent tavaly, az ECC83-akat felvásárolta 100-200 Ft ért, és 2000 Ft-ért adja. Biztos fent van itt is, mert máskülönben nem tudhatott volna róla. Ami HT komplex generátor, az nála 98 ezer Ft, (nem elírás), börzén meg 20. A vakerán solarino néven láthatod. Egyébként én 4-szer voltam nála, 2-szer úgy kellett utána telefonálni, hogy a nyitvatartási időben jöjjön már az üzletbe.
(#) MaTe193 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Hali!
Köszönöm a tanácsot! Csakhogy mi nem használunk mikrofont,hanem a kamera belsőjét.Meg kell hagyni nem a legjobb hangminőség,de majd legközelebb megpróbálunk valmi mást.
(#) Rober_4 válasza MaTe193 hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Ok, de a zenét azt külön sávként tettétek rá. Ha sztereó a kamera, akkor lehet, hogy érdemes lenne a beszéd hangfájlal még dolgozni egy kicsit. Lehet, hogy elég csak monósítani, illetve kivonni a különbséget. Ezzel lehet, hogy nyert ügyed van. Valószínűleg a kamera processzora ad a térhatásnak egy lökést, hogy érdekesebb legyen a sztereó hatás...
(#) Dániel X hozzászólása Feb 15, 2011 /

Üdv!

Egy apró kérdés pdf formátumú nyákrajzot hogyan tükrözzek?
Köszi
(#) belganarancs válasza Dániel X hozzászólására (») Feb 15, 2011 /

Van erre külön topik......
(#) ethosz2 hozzászólása Feb 16, 2011 /

Szerintetek ez a video mennyire lehet valódi?Bővebben: Link
(#) SALáta válasza ethosz2 hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Mai nem csillagászati tudásunk szerint nem valódi. Csillagászat szerint lehet élet máshol is, de azért érdekes hogy mindig kivehetetlen videókon jelennek meg.
(#) zolika60 válasza ethosz2 hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Nagyjából mint a többi rajzfilm. :yes:
Következő: »»   1555 / 3643
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem