Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen erről már hallottam. Itt az offban is volt egy kitérő a lopott zenékre. Ha jól emlékszem te voltál a szószóló.
Idézet: Úristen, ez még nem esett le nekem sosem! Pedig csak viccből dobtam be, lám mi lett belőle. Majd máskor vigyázok, mit mondok. „A kulturális, szórakoztató műsort azt látták,hallották.”
Nem szeretem a copyt. Aki nem tud eredetit alkotni, ne zenéljen. Mármint nagy tételben.
Az is igaz, hogy ma nehéz újat adni. Igazából a témák is körbe járnak. Öröm, bánat, reszelem, szakítás, stb. Idézet: „tessék otthon ólmos ónt használni” Na a zöldek most megutálnak...azokat dumáld meg,hogy jó az
Helló!
Hallottam ma egy jó viccet: Kevés vagy, mint mákostekercsben az önindukció!
Az a baj, hogy nem csak én mondom, hogy visszalépés. Amelyik zöld bejön a lakásomba, azt p...csánrúgom.
Egyébként én a mai napig 75 wattos izzót használok, mert nem akarok megvakulni. Tartalék is van belőle. Aki meg kompakt fénycsővel világít, az élvezze a higanyt, de ki kellett vonni évekkel ezelőtt a forgalomból a legpontosabbnak számító higanyos hőmérőket. A digitális lázmérő röhej. egyszer 38,9, fél perc múlva meg 37,2? Köszönjük, Brüsszel. Mi lesz, ha valakit például emiatt félre diagnosztizálnak?
Szerintem jó a digitális hőmérő. Egyszer összehasonlítottam a digitálist a higanyossal és pontosan ugyanazt mutatták.
Nem rossz. Na később jövök vissza azt adok a füleknek.
Én is inkább kék vagyok...Megmondom őszintén,hogy lépést akartam tartani a fejlődéssel meg a technológiával úgyhogy loptam a munkahelyemről pár darab fémhalogén lámpát tápostul,(semmi...észre sem vették és nem is hiányzott senkinek!)35W-os a lumen meg az egeket verdeste...,de aztán hamar fel került a padlásra egy dobozba mert egy nagy rakás ratyi..mindenféle színben pompáztak itt nekem a dolgok,igaz késő éjszaka is azt hittem dél van még.Vadlesre talán még jó lesz...de csak lesre! A sima fénycsöves még elmegy,de én is inkább a hagyományost preferálom!
Majd 20 év múlva is mérd meg. A higanyos még mindig hiteles lesz.
Egyébként nekem megbolondult.
Na ez új infó. Mész? Ki megy? Én még nem tudom.
Ez jó. egy szmájlos beírás egy szmájli nélküli.
Na de úgy látszik jobban megy a magyar zene.
Egész pontosan Koltay Gergely. Bővebben: Link
Na én ma leteszteltem a PA 300-amat ballagás alkalmából.Mellesleg az is volt az ajándékom, úgyhogy csak volt az enyém....Betettem az unokaöccsnek EZT, ő meg elsírta magát utána,hogy ez az övé.Nekem meg akkora volt az endorfin szintem,hogy ki is folyt a fülemen.
Sziasztok fiúk!
![]() Valaki nem tudja, mitől lett piros foltos a térdem 2 óra futball edzés után?? Olyan mintha véraláfutásos lenne, pedig se nem estem el, se semmi... :yes:
Kövezzetek meg, nekem ez nem tetszik! Az eredeti, a "Demjén-féle" nagyon, de ez a feldolgozás nem (az eredetihez képest a feldolgozás miatt én sok helyen hamisnak tartom, de szerintem csak azért, mert az eredetit szoktam meg).
Rendben! Bővebben: Link
Csak képletesen gondoltam.
Na egy bólogató fej.
Mark.budai: nem tenném tönkre a monitoromat azzal hogy kővel dobáljalak. ez nekem valahogy jobban tetszik. Viszont ehhez nem tudom ki mit szól. Saraha szép szám bár jelen pillanatban nekem "lassú" |
Bejelentkezés
Hirdetés |