Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen erről már hallottam. Itt az offban is volt egy kitérő a lopott zenékre. Ha jól emlékszem te voltál a szószóló.
![]() Idézet: Úristen, ez még nem esett le nekem sosem! Pedig csak viccből dobtam be, lám mi lett belőle. Majd máskor vigyázok, mit mondok. „A kulturális, szórakoztató műsort azt látták,hallották.” ![]()
Nem szeretem a copyt. Aki nem tud eredetit alkotni, ne zenéljen. Mármint nagy tételben.
![]() Idézet: „tessék otthon ólmos ónt használni” Na a zöldek most megutálnak...azokat dumáld meg,hogy jó az ![]() ![]()
Helló!
Hallottam ma egy jó viccet: Kevés vagy, mint mákostekercsben az önindukció! ![]()
Az a baj, hogy nem csak én mondom, hogy visszalépés. Amelyik zöld bejön a lakásomba, azt p...csánrúgom.
![]() ![]()
Szerintem jó a digitális hőmérő. Egyszer összehasonlítottam a digitálist a higanyossal és pontosan ugyanazt mutatták.
Nem rossz. Na később jövök vissza azt adok a füleknek.
![]()
Én is inkább kék vagyok...Megmondom őszintén,hogy lépést akartam tartani a fejlődéssel meg a technológiával úgyhogy loptam a munkahelyemről pár darab fémhalogén lámpát tápostul,(semmi...észre sem vették és nem is hiányzott senkinek!)35W-os a lumen meg az egeket verdeste...,de aztán hamar fel került a padlásra egy dobozba mert egy nagy rakás ratyi..mindenféle színben pompáztak itt nekem a dolgok,igaz késő éjszaka is azt hittem dél van még.Vadlesre talán még jó lesz...de csak lesre! A sima fénycsöves még elmegy,de én is inkább a hagyományost preferálom!
Majd 20 év múlva is mérd meg. A higanyos még mindig hiteles lesz.
![]()
Na ez új infó. Mész? Ki megy? Én még nem tudom.
Ez jó. egy szmájlos beírás egy szmájli nélküli.
Na de úgy látszik jobban megy a magyar zene.
Egész pontosan Koltay Gergely. Bővebben: Link
Na én ma leteszteltem a PA 300-amat ballagás alkalmából.Mellesleg az is volt az ajándékom, úgyhogy csak volt az enyém....Betettem az unokaöccsnek EZT, ő meg elsírta magát utána,hogy ez az övé.Nekem meg akkora volt az endorfin szintem,hogy ki is folyt a fülemen.
![]()
Sziasztok fiúk!
![]() Valaki nem tudja, mitől lett piros foltos a térdem 2 óra futball edzés után?? Olyan mintha véraláfutásos lenne, pedig se nem estem el, se semmi... :yes:
Kövezzetek meg, nekem ez nem tetszik! Az eredeti, a "Demjén-féle" nagyon, de ez a feldolgozás nem (az eredetihez képest a feldolgozás miatt én sok helyen hamisnak tartom, de szerintem csak azért, mert az eredetit szoktam meg).
Rendben! Bővebben: Link
![]()
![]() ![]()
Na egy bólogató fej.
Mark.budai: nem tenném tönkre a monitoromat azzal hogy kővel dobáljalak. ez nekem valahogy jobban tetszik. Viszont ehhez nem tudom ki mit szól. Saraha szép szám bár jelen pillanatban nekem "lassú" ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |