Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok, azoktól kérdezném, akik szoktak ebay-en vásárolni, ha ma vettem pár cuccot, akkor azoknak mikorra várhatom a megérkezésüket? (Az Alkotós tárolókat fel is töltöm hamarosan.)
![]()
Nekem is lenne egy kérdésem rendelési idővel kapcsolatban: mennyi idő alatt szállít CHIPCAD?!
![]() ![]()
Attól függ honnét vetted. Az ebay szerteszét van az egész világon.
5 termék 5 helyről.
![]()
Attól tartok onnan nem lesz gyors. Ráadásul a karácsonyi forgalom is nagyobb ami igen csak lassítja a dolgokat.
Csütörtökön lesz meg , a harmincas fele, kereken !!!
![]()
Az ősszel három csomagot kaptam Hongkongból,air mail.18-21 nap alatt érkezett meg.Most biztosan több idő kell neki.
Én nem olyan rég rendeltem szintén Hongkongból, 12 nap alatt meghozták.
Köszi!
![]() A részletek alatt a jó pipiket érted? ![]()
A space gombon legyen a kezed es 1,15-től figyuz.
Segítek. Régebben azt mondták, hogy olyan rövid rajta a nadrág, hogyha meghúzzák a rojtját, fáj. Nos manapság a rojtnélküliség a divat, ami néhol felfedezhető
![]()
Van még. Él és virul. Jelenleg az ELTE-re jár. Épp holnap látogatom meg a koleszban, ha minden igaz.
![]()
Jaaa, megvan!
![]() Én valamiért 1:50-nél néztem a videót az előbb ![]()
A kis csajon dolgozott a PS rendesen, de a hangján is eszméletlen mennyiségű a digitalizált effektelés.
Igencsak emlékeztet a 90' évek DOOP csapatára, akik szintén újrahasznosították a 20-as évek Charlestonját, bass-menettel tarkítva. Ő, vagy inkább a menedzsmentje meg a szexi-szaxit fedezte fel újra, és pajzán kislányos jelmezt adott rá.
Nem is baj, úgy se fogok vele találkozni soha.
![]()
Meg ba ba ba ba barátkoznék vele....
![]()
Sziasztok!
Vannak olyan társasházak, ahol a ház alagsora az nincs a lakók közt szétosztva, hanem az önkormányzat tulajdona. Mármost az önkormányzatnál erről hogyan kell érdeklődni, ha van közte kiadó/eladó? Üdv: Ant
Beballagsz és megkérdezel egy ügyintézőt. Szerintem ennél nem több.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |