Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nagyon gusztusos! Biztos finom is volt! Egyébként kenyér, vagy kalács tészta? Mondjuk innen kenyérnek néz ki.
Nem is..
Nem is kell még amúgy gyerek...
Nyál csorgásom van. Nagyon jól néz ki.
Jó estét a moderátor uraknak!
Érdeklődnék, hogy mostanság valamilyen pályázatot nem akarnak indítani? Video, stb? Az én aktív 1 és negyed évem alatt semmi nem volt.. Üdv!
Na; persze, hogy elalszod a locsolkodást, ha még ilyenkor fenn vagy!
Ó ez semmi. Amikor én éjfél körül fekszek le és 3:50-kor már fent vagyok.
Na az már jobb.
Most keltem..
Anyát meglocsoltam. Azt hiszem eléggé kifáradtam..
Szép napot mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki meg tudná-e mondani, hogy a mostani postai díjszabás szerint mennyibe kerül egy belföldi sima csomag feladási díja? Előre is köszönöm!
Igen, úgy van
Éb kb 2,5Kg-ot szeretnék feladni...
Ha nem valami nagy méretű dolgot adsz fel, akkor vegyél egy A/4-es bubis borítékot, és add fel abban, sokkal olcsóbb.
Ez viszonylag nagy méretű dolog, és még nehéz is, szóval csomagként tudom csak feladni....
Várom is már, beletehessem az IC-ket a masinába
![]() A tiéd nem tudom hány g mert tesóm adta fel, de nem volt 2Kg 840Ft....
Sziasztok!
Aki itt iskolába jár, nektek is holnap van az első tanítási nap? Nálunk igen, ráadásul holnap van a szülinapom is Más: Rajtam kívül jön valaki innen a konstrukciós versenyre?
Nincs mindenkinek iskola holnap. Speciel nekem sincs, mivel bizonyos helyeken ilyenkor a tanárok"továbbképzésen" vannak. Elvileg...
Jó nektek. Velem ilyen még sosem volt , hogy húsvét utáni kedden iskola legyen.
Akkor a lányok kimaradtak? Pedig anyát locsolni csak kötelesség.
Ki. Anyut meglocsoltam még reggel. Egész eddig meg az erősítő dobozza készült. Holnap megyek be Szegedre alkatrészeket, egyebet venni.
Már várom, csak el ne vesszek.
Már hogy vesznél el, nem vagy te olyan. Rossz pénz sosem vész el.
Nekünk elvileg szerdán kell menni, viszont ezen a héten külső gyakszi van, ahol ugye munkanap van, szóval a biztonság kedvéért bemegyünk.
Én megyek a kontrukciós versenyre. (Egyébként hanyadikán lesz? )
Komolyan, múltkor még azt mondtad nem jössz
.20-áig kell leadni a dokumentációt és 27-28-án lesz.
Igen, mert senki se akart menni, és a tanár annyira lelkesen mondta, én meg egyefene bevállaltam egy másik o.társammal.
Ha azt néznénk, hogy hányan ittak ma, akkor a holnapot meg kellene hagyni a józanodásra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |