Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valóban érdekes, tanulságos volt a link, és környezetében található többi film is. ... például a kenyér kérése, vagy a "Ki milyen nemzetiségűnek tartja magát?" Köszönjük.
Szerintem ez nem vicces, de ez nem is a vicc fórum, tehát helye lehet itt.
Sziasztok!
Mi annak a neve amikor ilyen szobadísz, például sziklakert, csobogó féleség és alacsonyan szálló gőze van? Hol találok ilyet? A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
Régebben füstölős csobogőként hallottam, de elképzelhető, hogy párásító csobogóként találsz rá (mert tulajdonképpen a nehézköd nem más, mint vízpára). Nekünk is volt valamikor, Möbelixben lett véve, de már sajnos tönkre ment egy éve.
Hu rendben. Nagyon köszi, megnézem a möbelixben.
Nem erre gondoltam, hanem arra, amikor különböző boltokba megy be a riporter kenyeret kérni.
Nehogy komolyan vegyél! Tudod miért jó a kerekes kút? Mert oda lehet gurítani, ahol a víz van...
![]()
Toronyóra. Azt még senki nem csinált. Mutatós. Mert akkora nixit nehezebb beszerezni, esetleg drága is lehet.
Nekünk elég a víz fölé tenni a kutat, nem kell le a vízhez ahol van.
![]()
Nekünk még kút sem kel, van vízvezeték.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
Nálunk is van, csak nagyon alacsony a klór víztartalma.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
Akkor az inkább klórvezeték, nem?
![]()
Boldog szülinapot neki, ha mostanában van.
![]()
Köszönöm szépen, hogy nem felejtettetek el annak ellenére, hogy mostanában inaktívabb vagyok. Így igaz, 18 lettem!
![]() Nagyban készül a szakdolgozatom fizikából, számtan érettségi is tervben van, szóval van munka. 2 pozitívum: fizika szakdolgozatom a digitális hőmérőről fog készülni, amiben lehet, hogy Nektek is segítenetek kell majd, a másik pedig az, hogy épp elektrózok, mert holnap vége ez évre a mi iskolai félévünknek is! ![]() Kellemes ünnepeket!
Békességes ünnepet neked is. Meg persze mindenkinek itt a HE-n. Öröm látni, hogy megkomolyodtál az elmúlt öt évben.
![]()
Köszönöm szépen, igyekszem minél jobban felnőtté válni, bár még nem úgy nézek mint egy hasonló korú...
![]() ![]()
Miért nem érhető el órák óta a Poloska avagy vezetéknélküli mikrofon című topic?
A hiba az ön készülékében van. Próbálj egy Cache törlést, majd böngésző újraindítást.
Akit éppen lehallgatnak, az nem nézhet bele.
![]()
Csak neked:
Saját készítésű pitatészta, szezámmagos pirított csirkemell falatkák, lila hagyma, saláta, lila kápi, paradicsom, répacsíkok, leöntve néhány csepp fokhagymás joghurttal és megcsepegtetve csípős szósszal, ami még naga jolokiámból maradt. ![]()
Próbáltam változás nincs. Egyébként miért pont ez az egy topic?
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2014
Sziasztok. Jó régen voltam itt.
Most csak egy jelentéktelen kérdésem lenne aztán nem "offolok" tovább. Most sikerült nagy slamasztikába kerülnöm, mert megdöglött a hűtőnk akkor amikor aznap éppen televásároltuk az egészet romlandóval. Mai esemény volt ez az eset, éppen az ünnepekre készültünk. Oriási rohanással megfejelve ment fejvesztett roham, így az utolsó pillanatban sikerült egy újat venni, amit estére meg is hoztak. A technikai jellemzőit nem futottam át nagyon részletesen, de az volt a fő hogy jó legyen, az energiát ne fogyassza, hanem termelje, kívánság opcióban hűtsön is külön kérés nélkül. Egyedül egy szószösszenettel nem tudtam megbírkózni, még pedig a lineáris kompresszor fogalmával. Egyszerűen nem értem, hogy ez miért jó nekem. ![]() Ebben tud nekem valaki segétkezni? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |