Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bocs de ez nem jó semmire. Egy használható inverteres gép 80 körül kezdődik. A 10 A az se sok, sőt...
Ettől csak elmegy a kedved az egésztől. Aztán meg ott a védőgázas is, az sem rossz.
Talán nem olyan vészes. Elviszed gumishoz, az belülről rávulkanizál egy nagy foltot. Ez autóra nálunk 2 rugó, pedig egy acélszál el van benne szakadva, de azt mondta a gumis, hogy hátulra még biztosan jó, látott ennél sokkal rosszabbat is.
Ehhez képest kiléptem és újra beléptem és beengedett! Ha megkérhetlek, akkor valaki mással szórakozzál!
Fogalmam sincs hogy hol, és mikor dörzsölődhetett ki. Hegyet nem szoktam vele mászni
![]()
Mondjuk azáltal hogy belsős nem tudom hogy biztonságosabb e vagy sem. De mindenképpen megmutatom egy gumisnak.
Hülye kérésre, hülye választ kaptál. Tudtam, hogy vissza fogsz jönni.
Miért akarsz leíratkozni?
A cél szentesíti az eszközt (no meg a lehetőségek). Jó lehet az a masina. Kezdetnek mindenképp. Egy teljesen kezdő kezébe hiába adsz egy profi awi vagy co gépet. Meg aztán ha évente két három vasdarabot akar valaki sk összetapasztani arra kár száz vagy több száz ezres masina. Az inverter és a trafó közt csak az tud választani aki mind a kettőt tapasztalattal használta (egy kezdő mind a kettővel odaragad meg egyébként is a dinamót nem említetted
![]()
Persze hogy odaragad szegény, ha a "mester" megtanítja neki hogyan kopogtasson.
![]()
Az igazán nagy igazságot írtad meg! Kb egy szóval : a mester. Nekem szerencsém volt. Volt kitől ellesni, tanulni (persze ez feltételezi az érdeklődést, egy gépésznek nem kötelezően kell tudni hegeszteni csak fikázni
![]()
Ha van benne tömlő, és szálszakadás nincs, akkor lehet biztonságos. Radiál guminál a terhet a levegő viseli, a gumi tömít, a szálak pedig a gumit tartják.
Nem négy ilyen törés van rajta kettő kettő egymással szemben?
A húsvéti sonka,tojás mellé anyám sütött még pár darab kalácsot. Itt hűl a lelkem
![]()
Kedvencem kakaóval. Lesz-e ideje kihűlni.
Tömlős gumi igen. Hogy radiál-e vagy diagonál azt nem tudom, majd meglesem ha rá van írva
![]() Nem tudom hogy hogy áll benne a törés, még nem szedtem le ![]()
Nekem is! Vajas, sárgabarack lekváros kalács. Kakaóval.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2017
![]() Kalács. A részletkérdésekkel nem kell foglalkozni, lényeg, hogy meleg legyen.
No akkor már ketten vagyunk kakaósok. Engem ismeretségi körben mindenki kiröhög, ha kakaót említek. Vártam itt is, de úgy látszik tapintatosabbak a kollégák.
![]()
Viszont most egy Robi 66-os kapával ( fateré ) gyűlt meg a bajom.
Beindul, majd 5 sec múlva leáll a hiba jelensége. A karbin van egy gomb, amit ha benyomunk akkor benzint spriccel a szívótorokba hidegindítás gyanánt. Nos szépen be is indul, és jár ameddig ez a pár csepp benzin tart benne. Utána benzin hiányában leáll. A karbin nincs semmi úszó vagy egyéb mesteri fogás, csak egy pillangó szelep és slussz. A karbi a tankra van rászerelve, a karbiból a tankba egy kb 5-7cm hosszú szívócső vezet. Minden szűrő, és a legszűrő is tiszta. A tank sapka is szellőzik és mégis leáll. Szög egyszerűnek néz ki, de valahogy mégsem akar indulni. Maga a gázkar is furcsa nekem, ugyanis nem a pillangó szelepet mozgatja, hanem csak a pillangó szelepnek a rugó feszességét szabályozza, a pillangó szelep alapból nyitva van tökig. Valaki tudja hogy mi lehet a baja? Esetleg találkozott már más is ilyen hibával? ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2017
Nem vagyok kakaós. Kizárólag a kakaó, vajas - lekváros kalács kombó jön be. Mással nem kell.
Nevetni fogsz, reggelit,vacsorát nem tudok elképzelni kakaó nélkül.
![]()
Ez az igazi kalács! Nem kell ide modern gasztronómia.
![]() Sajnos ilyen kalács nem nekünk nem jut a húsvéti asztalra csak bolti. A nagymamám tudod kalácsot sütni, de az isteni volt. ![]()
Ha már kakaó.
![]() ![]()
Mai sütés alapanyagai: víz, cukor, élesztő, liszt, kakaó.
Menet közben is pumpálgasd a benzint bele egy darabig, utána lehet, hogy jó lesz. Feltehetőleg a szivató-dúsító nem működik megfelelően, vagy szorul a rudazata, nem ismerem ezt a típust. Fűnyíróm indul így, hogy hidegen pumpálni kell egy darabig.
A fúvókákat nézd meg. Valamelyikben ül egy kis mocsok.
Ebből mi lesz? Mert ez így se kalács, se kenyér.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |