Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Végül feladtam. Az előkészítésnél nálam nem lehetett továbblépni, csak vártam az ígért üzenetet (hiába). Illetve van még egy QR kódos opció is, de nekem nincs okos telefonom, csak PC-m. Arra is gondoltam, hogy a várt üzenet is feltételezte, hogy nekem van SimplePaY OTP-s alkalmazásom (ami nincs). Végül az hozott megoldást, hogy a jobb felső sarokban lévő X-el bezártam ezt az ablakot, amire előjött egy számlázási adatokat megadó lehetőség (amit egyébként a FoxPost regisztrációkor is megadtam már régen), és ennek végén valóban lehetett már kártyával (is) fizetni.
Feladáskor már minden gördülékenyen ment az automatánál, és ott nem kellett fizetni. Talán az még érdekes lehet (mint az később kiderült), hogy az azonnali fizetés, az csak egyfajta zárolás, és ha a csomagot 5 napig nem adom fel, akkor azt automatikusan visszakapom. Csomagfeladáskor ez véglegessé válik, amiről jön is az SMS, és Emailben is tájékoztatnak. Egyszóval most is működik, csak változott a metódus. Idézet: „van még egy QR kódos opció is, de nekem nincs okos telefonom, csak PC-m.” Egyesek hogy meg tudnak ezen lepődni - amikor bőszen ajánlgatják a "appot", én meg szerényen megmutatom a nyomógombost ...pl: Idős hölgy a rendelőben - miért várok a leletre, mikor meg lehet nézi az ... Vásárláskor a pénztárban : bolt alkalmazása a kedvezményekkel ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

- amikor bőszen ajánlgatják a "appot", én meg szerényen megmutatom a nyomógombost ...