Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Grat. Egy kis virtuális bulit szervezzünk ennek tiszteletére.
![]() ![]() ![]()
Én is gratula! Mi még csak bölcsisek vagyunk. :emptybottle:
![]()
Én már középső-csoportos vagyoooook, bibibííí :crazya:
De, ez Miskolci bérlet.
Csak nem véletlenül, hanem direkt ezt vettem ![]()
Válság idején csak
Idézet: nem vesz bérletet az ember. „direkt” ![]()
Na lebuktatsz..
![]() Bevallom hogy ez ingyen bérlet pont akkor osztották ingyen a bérletet mikor mentem ![]()
Na mostmár tudom, hogy Miskolc körül laksz, ha visszalapozol bár fölösleges, na szóval, ha az lessz a menü akkor szólj megyek
![]()
Régebben beszéltünk (jó rég) és mondtad hogy voltál itt még bulizni is
![]() Ha lesz az a kaja, szólok, de magamra meg biztonsági övet rakok ![]()
Tényleg
![]() ![]()
Te meg csak add az ötleteket, a végén megcsinálom alvajárás közben
![]() Én nem tudok róla hogy alvajáró lennék ![]() A konyhában van linóleum ![]()
Tapasztalatot irtam le. Anno még megvolt a cicám (macska ne értse senki félre
![]() ![]() ![]()
Az, a macska még nem is panaszkodott, bár utánna nem is szaladt többet csak szép kecsesen jött ki, na de anyám az. Nem részletezem hallani kellett volna
![]()
Na most értem haza Egerből. Hazafelé igazoltattak, de kint volt vagy 3-4 rendőrautó, ilyen tranzit is. Mind a két sávot megállították. Nem tudom mi lehetett, egyik pillanatban még nem volt ott semmi, megyek arra kb 15 perc múlva meg ez fogadott
![]() Szerencsére minden rendben volt.
Nagyon jó! A Google NYÁK hírdetésben, - ITT JOBB OLDALON FENT! - benne a TRÓJAI!
Ha már itt tartunk, csinálok is egy SÜN! ös pólót
![]()
Csak nem! Amugy nem nullázni akarom a rendőrt, de szerintem nem volt gyerek kora és első reakcióból a SÜN Balázs jutott az eszébe
![]() ![]()
Na úgy döntöttem hogy jobb az élet vírusírtó nélkül
![]() Hajnali 3-ig szenvedtem velük, meg most délelőtt 10-től, szóval ma is 4 órát... Az eredménye: 3 fajta vírusírtó kipróbálása, egyiket se lehetett letörölni a gépről, csak csökkentett módban bírtam kitörölgetni nagyjábból a fájlokat hogy ne induljanak el. Most itt vagyok vírusírtó nélkül, rengeteg töredezett programfájllal. Újrakéne rakni a gépet de a gépen van vagy 50 giga anyag amit lekéne menteni. Életében először kb most kapott a gép egy oldalba igazítást (lábbal). ![]() De semmi baj, van jó kis Kerio tűzfalam, az még fogja a férgek nagy részét (remélem).
Avira AntiVir Personal Free Antivirus (feltehető/leszedhető) :hide:
Még régebben kipróbáltam már ezt az antivírust. Poénnak elmegy, de szerintem csak játék.
No felvan rakva ez is
![]() ![]()
"Poénnak elmegy, de szerintem csak játék."
Nekünk ez van a cégnél pár hónapja és idáig semmi gondot nem tapasztaltunk... (cca. 70-95 gép) Én meg ezt használom évek óta és nem volt semmi gondom a mai napig. Kopp-Kopp. Kopogjam le...
Jelentem, rengeteg fejlesztés és több napos munka után, elindult a HE nyelvtani ellenőrzőt is tartalmazó új, okosabb keresője!
Bővebben infó és a demó: Bővebben: Link
Köszönjük neked a fejlesztést és a kitartó munkádat!
![]() Üdv!
Köszi srácok.
![]() ![]()
Nemtudom esett-e már szo rola,De ha még nem akkor szolok hogy Tojásosnokedlit faltam salátával
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |