Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szép estét mindenkinek
![]() Ma voltam kint a vadászmezőn ![]() Szereztem egy régiséget ami egy Videoton Magnó csak nekem nem piros hanem fekete olyan mint Itt Az MK 23-as.. Kaptam még egy zacskó 5-ös DIN csatlakozót amit a "Híradástechnikai Vállalat (HTV)" gyártott.. Nézem rajt a bélyegzőt de a szememnek nem hitem ![]() Olvasom "1984. MÁR. 28." mondom ez még jó erős lehet... Üdv!
Zoli! Te most kínozni akarsz minket?
![]() Zoli15 a szent inkvizítor. ![]()
A HTV-k tényleg jók. Nálam egyenrangúak a Hirscmannal. Ezek a mai kínai szutykok bezzeg...
Laci! (ha szabad így írnom) Már miért kínoználak én titeket?
Úgy gondolom hogy a mai nem is volt olyan nagyon jó fogás.. Idézet: „Zoli15 a szent inkvizítor.” Ez mit jelent? ![]()
Ne értsd félre. Csak poénkodom. Jó hogy van egy ilyen lehetőséged a régi cuccok beszerzésére.
![]()
Én nem értem félre, mert magát a szót sem értem hogy mit akar mondani
![]() Most belekukkantottam a magnóba, Keresem mi hajtja a hangszórót.. Egyszer csak látom hogy 2TO-6 tokozású tranya feszít az alumínium lemezen.. Germánium tranyós erősítő.. (AD161<---->AD162)
Most komolyan kérdem: nem tud senki semmit lapose kollégáról? Vajon miért tűnt el?
![]() Már 3 hónapja nem járt itt, pedig korábban nap-mint-nap itt lógott és segített ő is. Utána kéne járni a dolognak...
Az inkvizició vallató, kínzásokat levezető bíráit hívták inkvizítoroknak.
Ez a baj az ilyen fórumoknál, az is lehet, hogy valami baja történt és mi nem is tudunk róla. Bár ilyet nem szabad mondani.
Eszerint igen!
![]()
Jajj, egy jóestét mindenkinek kivánok, mert azt elfelejtettem. Nemtudom hogyan fogom az éjszakát kibirni.
![]()
Aztán mégsem...
![]() Pedig "messziről" láttalak, csak nagyon beszélgettél (meg én is), utána eltűntél, bár kedvenc könyvtárosunk, Matyi keresett ezerrel... ![]()
Jelentem, a Videoton MK 23 teljesen megjavítva...
Működik szépen meg minden.. Majd megmutatom apámnak is hogyan muzsikál (jelenleg nincs itthon) ![]() Üdv!
Már van jó 25 éve is, hogy nem láttam működőképes példányt.
![]()
Én meg eddig nem is tudtam róla,hogy van ilyen
![]() Ha meg akarod nézni, eljöhetsz ![]() Üdv!
Az kissé messze lenne.
![]()
Áhh, nem vészes...
De neked milyen jó, Mehetsz a börzére ![]()
Még sosem voltam.
Már nem akarok vásárolni alkatrészt, mert így sem férek tőlük. Csak dumcsizni mennék ilyen helyre. Lehet a Kecskemétire elmegyek. ![]()
Bővebben: Link meg szerintem azt is kikéne kapcsolni hogy a témanyitó adja saját magának a pontot :hide:
Nekem 27-em volt először. Emlékszem 2250FT-ért vette apám egy Selena Orosz (bocs Szovjet) rádióval ami szintén 2000Ft volt. Ez ma megfelelne majd kéthavi fizunak. :eek2:
Szintén, Szia Zoli!
Szóval akkor nem Videoton ![]() Pedig ha így írtam a googlébe kiadta pont azt amit kerestem ![]() Eloszlottak már a fórumtársak? ![]()
Édesapám anno a BRG-ben dolgozott jópár évet, amíg még megvolt a gyár...
Ezen nevetek, a kutya illetve macskaházra nem szóltak semmit?
![]()
Hah, ezek a mai fiatalok...
![]() Bezzeg a mi időnkben! Ugye Zolikám? ![]()
Na majd lesz mivel szívatni Matyit
![]()
Nyugi! Nálam az eltérítőtekerccsel járt így
![]() ![]()
Matyi:
Idézet: „...a nevem KÉM, MatyiKÉM....” |
Bejelentkezés
Hirdetés |