Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » PCF8574P összekötése flash memoriával
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Betegamatőr hozzászólása Jan 16, 2010 /
 
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni mert nem találok erre megoldást, amúgy van elképzelésem! csak nem biztos hogy jó. Arról lenne szó hogy vannak rossz mp4-eim melyeknek a memoriáiról az adatokat leszeretném szedni és van egy PCF8574P nevű ic-m ami 8bit-ből usb kimenetett csinál. Azt gondoltam hogy ezt az ic-t rákötöm a memoriára! Így működni fog?
(#) Hp41C válasza Betegamatőr hozzászólására (») Jan 16, 2010 /
 
Szia!

A PCF8574 nem az USB-re illeszt, henem egy 8 bites kontrollerhez, mikroprocesszorhoz való I2C illesztő. Ahhoz, hogy működjön, amit elterveztél, Neked egy USB-re illeszkedő kontrollerre van szükséged, aminek I2C vagy SPI felülete van, a felhasználni kívánt flash kártyák típusától függően: pl. pic18F2550, AtMega 8, stb. Ezen kívül keresned - írnod kell egy olyan programot, ami a flash memóriát a kontrollerrel kezelve, a PC számára érthető formában (pl. USB háttértárként) elérhetővé teszi.

Szia
(#) pivi1 válasza Betegamatőr hozzászólására (») Jan 16, 2010 / 4
 
Üdv!
Neked ilyen vagy hasonló ic-re lenne szükséged:
Bővebben: Link

Ha találnál egy bontásra ítélt pendrivét és véletlenül
a memória is kompatibilis lenne esetleg akkor lenne esély rá.Feltételezve hogy nem a memória ment tönkre az mp4 lejátszókban.
Esetleg mp4 javítás
(#) proba válasza Betegamatőr hozzászólására (») Jan 17, 2010 /
 
Hamarabb lesz a zenéket újra beszerezni
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem