Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   264 / 264
(#) Ódenka válasza uniman hozzászólására (») 11:54 /

Van náluk telószámom, arra szokott jönni az sms kóddal. Az megjön, de a nevekhez bármit írtam, nem azonosít, azt írja. A lányom múltkor beszélt valakivel a pesti számon, aki azt tanácsolta, csináljak új reget egy új maillal. Nem jött be. Igen és később valahogy elérhető, hogy a bennragadt pénzt is átírják az új névre, mondta az illető. Egyelőre semmi.
Van a gépemen egy kiirthatatlan VPN, ami variálja, hol vagyok, nem tudom teljesen leszedni és a gép az ország különböző helyeiről jelentkezik. De ez 9 éve így van, nem is foglalkoztam vele, az Opera tud egy ilyent - VPN - de már régen ott ki van kapcsolva, most valamelyik víruskereső dacolhat talán a leszedéssel...
A hozzászólás módosítva: 11:55
(#) uniman válasza Ódenka hozzászólására (») 12:01 /

Nem komázza az ilyesmit a paypal...az eszközt is megjegyzi. Extra biztonságossá tették a PayPal-t.
Mobiltelefonról jobb belépni , mert az ritkán változik. A W11 frissítése után is már új eszköznek néznek több helyen...
A hozzászólás módosítva: 12:04

pay_pal.jpg

(#) Ódenka válasza uniman hozzászólására (») 12:04 /

Minden platform is ezt írja és úgy folytatja, ha én voltam, ne foglalkozzak vele. Így szoktam tenni és most makacskodnak mégis. Egyébként mi van, ha járkálok az országban a birtokaimon és mindenütt van saját gépem...? A pénz kevésbé zavar, hogy ott ragadt, általában pár ezret töltök rá, ami éppen szükséges.
A hozzászólás módosítva: 12:06
Következő: »»   264 / 264
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem