Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TDA1517
Témaindító: rolandosss21, idő: Dec 19, 2007
Témakörök:
Szisztok csak annyit szeretnék kérni hogy valaki meg tudná e tervezni a nyák-rajzot egy tda1517-es ic-hez mert szeretnék erősítőt csinálni belőle csak nyáktervet nem tudok csinálni. Előre is köszönöm.
helló
szerintem ezért nem kelett volna új topicot nyitni csak föltenni a nyák készítés kérdésekbe én is oda szoktam föltenni és csinálnak Hy
Vagy előbb nézz szét egy kicsit, nameg kereső...
Azt nem tudom mi a ***** ****ért nem lehet beírni a googleba, hogy tda1517 pcb. Ennyire megerőltető ma gondolkodni?
Várjál megteszem helyetted Kérném a tisztelt moderátor urakat, hogy töröljék ezt az újabb felesleges témát.
Engem is zavar a felesleges téma, de nyugiii Lucifer
De nézd meg, már 10 perce "nincs is itt"...
Hát szórakozásból nyitogatják a marhaságokat? Vagy mi?
Mondom, csak szórakozásból nyitogatnak minden hülyeséget...
Léccí, modik, lehetne törölni? Tényleg nincs értelme
bocsánat de kezdő vagyok és ezt az oldalt megbízhatónak találtam és gondoltam talán segítenek. De majd legközelebb odafigyelek rendben.
Szia;
Semmi gond,.. Ill. egy pici,.. Ezt a topic gondolom törlésre kerül, ezután pedig használd a keresőt, mielőtt újj topicot nyittanál, ha bizonytalan vagy akkor kérdezz meg egy modit, vagy egy régebbi felhasználót,.. Amgy, kaptál nyákot, vagy még keresgélsz,.. (ilyen dolgokban amgy a google is sokat segit,.. (legtöbb esetben) Beírod, hogy TDA1517 és "image" aztán jönnek le a találatok,..) Udv; Imre,..
El van nézve
Bocsi, nem akartam durva lenni, diplomatikusan is meg lehet oldani mindent... De rengeteg mostanában a felesleges téma. És ezt most nem csak azért írom mert "valve" is, én is ezt gondolom... Valve, mégis van magyar bill-ed?
Ha hiszitek ha nem,.. Megírom a szöveget, és utánna kirakom az ékezeteket,.. De nem magyar billentyűről írok most sem,.. Hanem Alt + 'kód' és így kijön az ékezet,.. Talán egyszer ráveszem magam a magyar billentyűre, de addig is, amikor időm engedi ékezettel írok, és persze kódokkal,..
(na most tartsatok hűjének,..)
És tudnátok szerezni egy nyákrajzot mert én nem nagyon értek hozzá.
Szia;
Eltelt az idő, de keresgéltem közben és találtam egy nyáktervet neked,.. Itt a link Nézd meg, hogy tetszik-e?! Udv; Imre,.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |