Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TDA1517

Témaindító: rolandosss21, idő: Dec 19, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) rolandosss21 hozzászólása Dec 19, 2007 /

Szisztok csak annyit szeretnék kérni hogy valaki meg tudná e tervezni a nyák-rajzot egy tda1517-es ic-hez mert szeretnék erősítőt csinálni belőle csak nyáktervet nem tudok csinálni. Előre is köszönöm.
(#) pb válasza rolandosss21 hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

helló
szerintem ezért nem kelett volna új topicot nyitni csak föltenni a nyák készítés kérdésekbe én is oda szoktam föltenni és csinálnak

Hy
(#) vtsoftware válasza rolandosss21 hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

NYÁK készítés kérdések

Könyörgöm, még ki is van emelve...
(#) vtsoftware válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Vagy előbb nézz szét egy kicsit, nameg kereső...
(#) Lucifer válasza rolandosss21 hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Azt nem tudom mi a ***** ****ért nem lehet beírni a googleba, hogy tda1517 pcb. Ennyire megerőltető ma gondolkodni? Várjál megteszem helyetted Kérném a tisztelt moderátor urakat, hogy töröljék ezt az újabb felesleges témát.
(#) vtsoftware válasza Lucifer hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Engem is zavar a felesleges téma, de nyugiii Lucifer

De nézd meg, már 10 perce "nincs is itt"...
Hát szórakozásból nyitogatják a marhaságokat? Vagy mi?

Mondom, csak szórakozásból nyitogatnak minden hülyeséget...

Léccí, modik, lehetne törölni?
Tényleg nincs értelme

bocsánat de kezdő vagyok és ezt az oldalt megbízhatónak találtam és gondoltam talán segítenek. De majd legközelebb odafigyelek rendben.
(#) valve válasza rolandosss21 hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Szia;
Semmi gond,.. Ill. egy pici,.. Ezt a topic gondolom törlésre kerül, ezután pedig használd a keresőt, mielőtt újj topicot nyittanál, ha bizonytalan vagy akkor kérdezz meg egy modit, vagy egy régebbi felhasználót,..
Amgy, kaptál nyákot, vagy még keresgélsz,.. (ilyen dolgokban amgy a google is sokat segit,..
(legtöbb esetben) Beírod, hogy TDA1517 és "image" aztán jönnek le a találatok,..)

Udv; Imre,..
(#) vtsoftware válasza rolandosss21 hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

El van nézve
Bocsi, nem akartam durva lenni, diplomatikusan is meg lehet oldani mindent... De rengeteg mostanában a felesleges téma. És ezt most nem csak azért írom mert "valve" is, én is ezt gondolom...

Valve, mégis van magyar bill-ed?
(#) valve válasza vtsoftware hozzászólására (») Dec 19, 2007 /

Ha hiszitek ha nem,.. Megírom a szöveget, és utánna kirakom az ékezeteket,.. De nem magyar billentyűről írok most sem,.. Hanem Alt + 'kód' és így kijön az ékezet,.. Talán egyszer ráveszem magam a magyar billentyűre, de addig is, amikor időm engedi ékezettel írok, és persze kódokkal,..
(na most tartsatok hűjének,..)

És tudnátok szerezni egy nyákrajzot mert én nem nagyon értek hozzá.
(#) valve válasza rolandosss21 hozzászólására (») Dec 19, 2007 / 4

Szia;

Eltelt az idő, de keresgéltem közben és találtam egy nyáktervet neked,.. Itt a link
Nézd meg, hogy tetszik-e?!

Udv; Imre,..
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem