Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TDA1517
Témaindító: rolandosss21, idő: Dec 19, 2007
Témakörök:
Szisztok csak annyit szeretnék kérni hogy valaki meg tudná e tervezni a nyák-rajzot egy tda1517-es ic-hez mert szeretnék erősítőt csinálni belőle csak nyáktervet nem tudok csinálni. Előre is köszönöm.
helló
szerintem ezért nem kelett volna új topicot nyitni csak föltenni a nyák készítés kérdésekbe én is oda szoktam föltenni és csinálnak Hy
Vagy előbb nézz szét egy kicsit, nameg kereső...
Azt nem tudom mi a ***** ****ért nem lehet beírni a googleba, hogy tda1517 pcb. Ennyire megerőltető ma gondolkodni?
![]()
Engem is zavar a felesleges téma, de nyugiii Lucifer
![]()
De nézd meg, már 10 perce "nincs is itt"...
Hát szórakozásból nyitogatják a marhaságokat? Vagy mi? ![]()
Mondom, csak szórakozásból nyitogatnak minden hülyeséget...
Léccí, modik, lehetne törölni? Tényleg nincs értelme ![]() ![]()
bocsánat de kezdő vagyok és ezt az oldalt megbízhatónak találtam és gondoltam talán segítenek. De majd legközelebb odafigyelek rendben.
Szia;
Semmi gond,.. Ill. egy pici,.. Ezt a topic gondolom törlésre kerül, ezután pedig használd a keresőt, mielőtt újj topicot nyittanál, ha bizonytalan vagy akkor kérdezz meg egy modit, vagy egy régebbi felhasználót,.. Amgy, kaptál nyákot, vagy még keresgélsz,.. (ilyen dolgokban amgy a google is sokat segit,.. (legtöbb esetben) Beírod, hogy TDA1517 és "image" aztán jönnek le a találatok,..) ![]() Udv; Imre,..
El van nézve
![]() ![]() ![]() Bocsi, nem akartam durva lenni, diplomatikusan is meg lehet oldani mindent... De rengeteg mostanában a felesleges téma. És ezt most nem csak azért írom mert "valve" is, én is ezt gondolom... Valve, mégis van magyar bill-ed? ![]()
Ha hiszitek ha nem,.. Megírom a szöveget, és utánna kirakom az ékezeteket,.. De nem magyar billentyűről írok most sem,.. Hanem Alt + 'kód' és így kijön az ékezet,.. Talán egyszer ráveszem magam a magyar billentyűre, de addig is, amikor időm engedi ékezettel írok, és persze kódokkal,..
(na most tartsatok hűjének,..) ![]()
És tudnátok szerezni egy nyákrajzot mert én nem nagyon értek hozzá.
Szia;
Eltelt az idő, de keresgéltem közben és találtam egy nyáktervet neked,.. Itt a link Nézd meg, hogy tetszik-e?! ![]() Udv; Imre,.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |