Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HEED canopus, obelisk /HTA-30/
 
Témaindító: CIROKL, idő: Dec 26, 2009
Lapozás: OK   53 / 53
(#) bady70 hozzászólása Dec 25, 2017 /
 
pedig ilyen szépen sikerült panelt még nem csináltam
(#) Moszkvai válasza bady70 hozzászólására (») Dec 26, 2017 /
 
Igazad van, a fólia oldalt tükrözni kell. Egy kicsit megtévesztő, hogy a beültetés tükrözve volt a nyákoldal pedig nem. A vasalásnál figyelni kell, hogy nem mindenki vasalással készíti a nyákot.
Érdemes a beültetési feliratot is rávasalni, nagy segítség. /Az már tükrözve van/
Remélem a második is szép lesz! A hangja pedig kárpótol majd!
(#) jani76 hozzászólása Dec 26, 2017 /
 
Minden esetre érdemes lett volna megadni melyik technológiához van megadva a nyákterv, valamint ha cikket írtam, egy pár e-mail-es egyesztetést végeztem a kiadó oldallal, hogy megfelel e amit gondolunk.
Egyébként véleményem az, hogy az "A" osztályú erősítőfokozatok szerencsések ennél a receptnél, ami miatt jó lehet a hangja. Én még egy trükköt megosztanák. Hogy jobb legyen az ellenütemben lévő tranzisztorok munkája. Javítani lehet a hőmérsékletstabilitásukat, ha a meghajtó kis tranzisztorokra nyomunk egy pici purhabot, és húzunk rá egy valamivel nagyobb zsugorcsövet. Csökken a leadott hő. Kisebb lesz a fokozatok hő és fázis mozgása asszimetrikus vezérléseknél. Rotel erősítőben láttam.
Olvastam hogy van akinek a mélyhang nem elég megfogott. Itt viszont a kimenőkondikkal kell kisérletezni. Plusz esetenként párhuzamosan kötni egy pár mikros MKT, MKP kondit. Mondjuk ezt a magashangok hállálják meg. A tápban viszont kellően nagy puffereket használjunk.

Bocsánat ha ez ellenkezne bárki véleményével.

Tisztelettel: Bodnár János
Következő: »»   53 / 53
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu