Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   33 / 3553
(#) kobold válasza kobold hozzászólására (») Jan 16, 2008 /
 
Meg a többin...
De a macska jó
(#) kobold válasza vicsys hozzászólására (») Jan 16, 2008 /
 
Nem csodálom... Én már csapkodnék valamit / valakit, pedig csak nézelődöm
(#) Gery válasza kobold hozzászólására (») Jan 16, 2008 /
 
Hát a videót is láttam már, meg azt a cikket is elolvastam.
Nekem erröl ez a véleményem:
És az egészről. Méghogy falujuk... Van az időgépes topik, itt a megoldás: Elmész egy "ilyen" faluba és úgy érzed mintha ott most lett volna vége a második világháborunak!
Már elnézést....
100év mulva...Magyarország? Pfff....

Inkább halgatok valami zenét hogy megnyugtassam magam...
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Idézet:
„Nekem nem kell TV (jelenleg nincs is) ahoz, hogy ingerült legyek... Feljövök a HE-ra és moderálgatok... Aztán elolvasok lefekvés előtt vmi jó kis horrort, hogy el tudjak aludni.”

Valahogy így vagyok én is...
Reggeli kávé helyett HE moderálás, egyből felébredek! :fogmosas: -> :smoke: -> :pias: helyett :nezze: + :guluszem1: + + :gun: & :violent: , közben :smoke: + :smoke: + :smoke: a nap végén meg :bummafejbe:
(#) abraboro hozzászólása Jan 17, 2008 /
 
Tudjátok mi lesz a napirendi pont a parlamentben 50 év múlva?

Hát az, hogy mi legyen a Magyar kérdéssel!
(#) még1MbR válasza Frankye hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Át kell írni a Doom-ban egy két szereplőt HE pólót viselősre és játszani egyet este! :violent:
(#) még1MbR válasza abraboro hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
...Meg hogy akkor most miből is osszunk segélyt, hisz nincs már kitől beszedni az adót...
(#) szabi83 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
(#) szabi83 válasza abraboro hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
csak nem
(#) Dióda válasza még1MbR hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Lehet hogy durva lessz amit mondok de én már a kis 8mm-esem nélkül nem nagyon merek csak úgy flángálni egy városban sem. Amit pedig hozzá kell tennem hogy ilyenektől nem sajnálom a golyót bár hál istennek még utcán nem használtam főleg ember ellen.Mondjuk egyszer telephelyen már szedtem le gázzal nem napon barnult egyént a kerítésről.
(#) Gery válasza Dióda hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Azigen! Ott asztán durva a helyzet
Hát meg a nevelés! A buszon is a szintén nem idén barnult "anya" és "lánya" utaztak. A lány tán nemlehetett még 5éves se és az anyja úgy szidta hogy ha most idéznem kéne kb 3sor ilyen lenne:*************...
És ha már kis kora óta így nő fel, persze hogy az emberi társadalom mocska lesz belöle!
(#) Moderátor hozzászólása Gery hozzászólására (») Jan 17, 2008
 
Na, szerintem a "nemzetiségi" kérdést itt és most fejezzük be, mielőtt még eldurvulnának a dolgok.

Köszönöm!
(#) Dióda válasza (») Jan 17, 2008 /
 
Teljes mértékben eggyetértek .
(#) nagyagyas hozzászólása Jan 17, 2008 /
 
Új helyről, új szerverről üzemel a hobbi... még teszt üzem, csak ésszel... [/quote]
Ez azt jelenti, ne töltögessünk fel bazinagy képeket?
(#) Topi válasza nagyagyas hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Csak annyit, amennyit egyébként is fel tudsz tölteni
(#) Gery válasza (») Jan 17, 2008 /
 
Jó oké, igaz. Csak felidegelem rajta magam Azmeg kinek kell
(#) Kovidivi hozzászólása Jan 17, 2008 /
 
Hello! Vannak szegedi emberek, akik a Satel nevű üzletben vásárolnak? Ha igen,nagyon vigyázzatok a mechanikai részlegben, ha vásároltok valamit! (az elektronikai részlegnél szerencsére nincs a régi lenéző stílusú (blokk,számla és egyéb nélkül egy számológépel összeadta az alkatrészek árát "tippelés" alapján, és a kijött eredményt kellett kifizetnem állandóan... és lehetne folytani...) eladó, most elég korrekt srác dolgozik!).

Ma történt velem:
Beléptem az üzletbe, és 5voltra és 2A-re kértem relét. Erre az eladó mondja, hogy csak 6voltra van ( ), mert az a szabvány (érdekes) kb.540ft-ért. Gondoltam nem vagyok én olyan h*lye (főleg, hogy 4db kellene), utánanéztem a weblapjukon, van 210ft-ért is... visszamentem az információkkal, és újra mondtam: Relét szeretnék 5v-ra, 2A-re. erre megint azt kaptam, hogy ilyet nem árulnak, csak 6voltosat, 540-ért, meg stb... mondom neki, hogy csak kell hogy legyen 5voltos relé! erre nagynehezen elmászott a polcokig, majd kotorászást imitált (előzőleg mondtam, hogy akkor kisebb teljesítményűt mutasson, erre ő: az nagyon miniatűr. Mondom: Az nem probléma, meg tudom forrasztani! Aztán kijelentette, hogy az elektronikája nem bír akkora áramot, és meg sem nézhettem...). mivel én már előtte láttam képen a relét, ezért egybők kiszúrtam (átlátszó dobozban vannak a dolgok), és az ára is 210Ft volt. mondom az eladónak, hogy ott van, az kell nekem, mire ő: az 24 voltos... kivette és jé... 5voltos volt...erre ő megkérdezte, hogy esetleg 5méterről láttam-e a relén lévő írást aztán elkezdett terelni, hogy ez már kifutott termék (igaz volt még vagy 20darab...), és hogy már nem rendelnek, meg hogy ez nem húz be rendesen, meg hibás, meg minden... Én meg voltam akkor pofátlan, hogy megkérdeztem, hogy miért nem ezt ajánlotta először, mire az eladó mérgesen rámnézett, és azt mondta: "Maga kötöszködik???" - hát komolyan... csak kiálltam az igazamért. De mivel megkaptam,amit akartam, ezért nem kötöszködtem semmit.

Régebben meg biztosítékfoglalatot kértem. Ajánlott egy kb.120Ft-os darabot. Én megkérdeztem , hogy olcsóbb van-e... A válasz természetesen nem volt. Ekkor konkrétan rákérdeztem (régebben egy másik eladó ajánlott olcsóbbat), hogy nyákba ültethető van-e. az volt, érdekes... és harmadannyiba került, mint amit ajánlott.

Sztem elég felháborító, hogy ennyire pénzhajhász legyen egy eladó... Mindenki fogyeljen oda!

úúú.bocs, hogy ilyen hosszú lett...de azért ez rosszul esett...
(#) kobold válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Ezzel az írással repülőrajtot vehetne a Fogyasztóvédelem...
(#) abraboro válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Én is Szegedi vagyok, és nagyrészt az említett boltban vásárlok, de velem még nem történt ilyen. Az elektronikai részen tényleg nagyon rendes az új srác. A mechanikai részen melyik eladó volt? Az öreg ősz sakállú, vagy a kerek arcú fiatalabb aki érdekesen beszél?
(#) abraboro válasza kobold hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Meg az apeh is! Apropó van itt valaki aki az említett szerveknél dolgozik? Van neki 1 kis munka...
(#) Kovidivi válasza abraboro hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
A öreg szakállas szemüveges volt az...
a számlázásról annyit, hogy örültem, mikor pontosan kaptam vissza
Az elektronikai részleget nem bántanám, mert nagyon korrekt ott a srác, viszont a számlázást ki lehetne valahogy találni, mert így nincs semmi bizonyíték, hogy ott vettem valamit.... pécsen a zacskóra legalább ráírták, hogy 5*20Ft, alá 15*3Ft, aláhúzva, és a végeredmény pedig szépen legalulra. Így szépen vissza lehetett követni, hogy mi mennyibe kerül.
Szegeden blokkot csak a végösszegről kaphatsz, viszont van lehetőség áfás számlára, amin minden rajta van, de kinek van ideje plusz 10percig számlát íratni, nyomtattatni?
Visszatérve az első hsz-emhez: Nem szeretném, ha vki ráküldene a boltra vmi hivatalos szervet, nem ez volt a célom! mindenki hibázhat, de az öreg direkt csinálja, és ezért hívtam fel a szegedi vásárlók figyelmét!
Köszi!
(#) kobold válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Lehet, hogy csak én vagyok háklis, de ha direkt csinálja, szerintem semmi keresnivalója ott...
(#) Kovidivi válasza kobold hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Senki sem lehet tökéletes nekem is van véleményem, de nem tudhatod, hogy éppen 10 gyereket tart el ebből a fizetésből, vagy mi a helyzet vele. Én még kívánni sem kívánnék neki rosszat, attól, hogy "ilyen". maximum ritkában vásárolok nála.
(#) kobold válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Akkor én egy mocsok gonosz dög vagyok. Vagy legalábbis antiszociális, kollégáim megerősíthetnék, ha itt volnának
De ha gondjaim vannak az életben, sok az éhes száj és kevés a pénz stb., a munkámat akkor is az elvárásoknak megfelelően kellene végezni, különösen szolgáltató területen. Amúgy nem kívánok neki rosszat én sem, meg nem is szokásom hatósághoz rohangálni, de hogy ott a helyszínen lenne egy csörténk, az biztos...
(#) még1MbR hozzászólása Jan 17, 2008 /
 
Én kerek perec megmondanám neki, hogy uram, ne nézzen madárnak
(#) Kovidivi válasza még1MbR hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
igazatok van! de jobb jóba lenni, mint haragban, hiszem ő többet tud nekem ártani (rosszul ad vissza pénzt, hibás árut ad,stb...), mint én neki... egyébként olyan embereknek, akik számítanak is valamit, megmondom őszintén a problémákat, ha vannak.na én lepihenek, Jóéjt mindenkinek!
(#) kobold válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Meg ne haragudj, de szerintem ez megalkuvó viselkedés. Ha hibásat ad, visszacserélem, másodszorra panaszkönyvi bejegyzéssel, harmadszorra már nem kímélem. Ha rosszul ad vissza, szólok, de ha erősködik, akkor szándékosan meg akar károsítani, ez már bűncselekmény, és nem hinném, hogy ha ezt meg a következő lépésemet közölném vele, akkor is tenne rá. Ha mindezek után diszkriminál, mert beszólós vagyok, arra is van gyógyszer; az ilyeneknek semmi keresnivalójuk egy boltban, akármennyire is nehéz lehet neki.
Megnézném, hogy a mi vevőink hogyan tolerálnák, ha át akarnánk verni őket, akár termékkel, akár szolgáltatással.
(#) KTobi válasza Frankye hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Sziasztok Modik!

Ha valaki ezen feltekeri magát, az inkább hagyja az egészet; mert csak feleslegesen mérgelődik, és nem tesz jót se másnak, se magának ezzel.
Vannak néha már nagyon szélsőséges esetek is (egy nap 10 zárolandó téma, stb.), de ezen nem kell mérgelődni, főleg nem kell ezen ennie magát az embernek.
Ez sajnos egy olyan dolog, hogy nem kell különösen figyelni rá, ez egy szükséges rossz.

Ez nem egyszerű (mármint nem mérgelődni az ilyesmin), de én teljesen süket tudok lenni ha akarok, eggyáltalán nem hallom meg azt, mikor engem szidnak (az iskolában, ha nincs tanár akkor ez szinte álandó dolog, ezt hívják szóbeli bántalmazásnak). Valahogy kialakult benem egy szürűberendezés erre, mert közben másokkal beszélgethetek is, és amit azok mondaak, azt hallom. Tehát ezt szokni kell (nem kicsit, nagyon). Aki nem birja, az jobb ha hagyja az egészet, mert a végén így fog kinézni egy rácsozott ablakon. :wow1: :guluszem1:

Üdv. Tóbi
Szerintem kellene egy olyan "OFF" topic, ahol lehetne kitárgyalni hasznos, de nem a HobbiElektronika keretébe tartozó kérdéseket (pl. az autó probléma), mikor konkrét kérdés van. Hogy ne kelljen utánna ha valakinek hasonló problémája van átrágni az egyész [OFF] Pihenő pákások témája című topicot, mert valószínű, hogy ez fog a leggyorsabban hízni, (ma 66oldal, holnap már több, egy hét alatt akár 20-30 oldal is hízhat, ez egy évre számolva szerintem 500oldal minimum).
(#) Topi válasza KTobi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Nem kell más offtopic. Nem kell külön autós offtopic. Ez nem index, ez nem nőklapja online... itt szigorúan elektronika a téma.
Nem kéne elmenni a színvonaltalan fórum irányába.
(#) Norberto válasza Topi hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Osztom a véleményt...

Mer akkor ezek után joggal nyithatna más gasztronómiai OFFtopikot is, vagy akár bútor-készítő OFFtopikot is, esetleg szalmakalap gyártó OFFtopikot, sőt, akkor vízisportos OFFtopik is kéne már, mellé még könyvelők OFFtopikja, és ne beszéljünk a gatyamadzagos és textil-ipari OFFtopikról
Következő: »»   33 / 3553
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem