Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1653 / 3649
(#) Ricsi89 válasza Müszi hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Tudod az ilyen megnyilvánulásokra inkább nem írok semmit és el is van felejtve. Gyerek még, rá kell hagyni. Röhögök rajta egyet és kész. Nem érdemes ilyen miatt vitába szállni.
(#) mineral válasza janikukac hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Ne haragudj miből idéztél? Zenéből? Cseréld le a füled.
(#) janikukac hozzászólása Jún 18, 2011 /

Nekem folyton ez jön le, hogy egy nagy sz** vagyok, mikor csak vicces próbálok lenni. Na mindegy..

A zene címe amúgy Ötéves terv: Fizu...

Lehet most rám haragudni, de rendesen...
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Én nem haragszom rád. Ne búsulj ,fognak ennél nagyobb csalódások is érni az életben.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Akkor jó.

Esetleg nem tudjátok Szeged környékén milyen lesz az időjárás ESTE, mert az estét sehol sem írja. Discoba mennénki, ami kültéri lesz..
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Vigyél esernyőt. Az jó nap ellen is, meg eső ellen is. Bár este nincs napsütés, a szúnyogok ellen meg nem véd. :nemtudom:
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Nem akarok esernyőzni..
(#) Dániel X válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Hát meghallgattam jútúbon egy kettőt és semmi hatás de a fülest sikeresen ledobtam a földre az egyik ilyen videótól.
(#) Ricsi89 hozzászólása Jún 19, 2011 /

Szerintetek ez mennyire lehet eredeti? Nem túl olcsó ez? Bővebben: Link
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Csakis eredeti lehet, ugyanis a szabályzat tiltja a hamisitvány vagy másolat elhelyezését az oldalon. Kitiltás is járhat érte, jobb esetben csak eltávolitják az oldalrol.
(#) Ricsi89 válasza tiggersoft hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Akkor jó. Csak fura, hogy ennyire olcsó egy DVD és egy CD egyben.
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Vannak olcsón kifogható cuccok. Én a multkor 108Mb-es TP-link routert vettem 100huf-ért.
Hibásnak árulta pedig csak nem tudta beállitani...
(#) moltam hozzászólása Jún 19, 2011 /

(#) szamóca hozzászólása Jún 19, 2011 /

Kis zene... :yes:
(#) Tomi94 hozzászólása Jún 19, 2011 /

Sziasztok! Remélem, még nem lóg ki túlzottan a témából... 5.5/0.5 Mbit-es netkapcsolatom van elvileg, mégis a képen látható az eredmény. Router, modem hibája kilőve, a számítógépé szintén. Ilyenkor mi a teendő? Szerintem ez már a szolgáltató hibája...

speedtest.JPG

(#) Imi65 válasza Tomi94 hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

A szolgáltató a megadott sebességet maximumként tünteti fel. Szokott lenni egy apró-betűs rész is, ami a garantált sebességeket határozza meg. Ez elég sokkal kevesebb szokott lenni, mint a max.
(#) pucuka válasza Imi65 hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Szia!
De nem ennyire mint ez. Én is kb féléves közelharcot vívtam ilyen miatt.
Tomi94: próbáld meg a sebességmérést a szolgáltatód saját teszt szerverével is, hogy biztos legyél a saját dolgaidban, és utána csatára fel (ha nincs másik szolgáltató)
(#) zolee1209 válasza Tomi94 hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Nekem is ennél a szolgáltatónál van 15/1-es netem. A letöltés stimmel, sőt, van amikor még több is csöppen. A feltöltési sebességem viszont max 0.9, ami a garantált is, ezt stabilan tartja. Egy régebbi csomagnál volt, hogy a feltöltési sebességem a csomagban foglaltak fele volt csak. Megreklamáltam, egy és két hét közötti időn belül javították modemcserével. És nem kellett pluszba telefonálnom, csak egyszer hívtak fel időpontot egyeztetni. Amikor a reklamáció történt, akkor is magasabb volt a letöltésem, mint a szerződés szerinti, illetve a reklamáció óta van wi-fi-s routerem, ingyen, bérmentve. Szóval nekem még nem volt rájuk semmifél gondom ezt leszámítva, bár ez nem zárja ki, hogy a jövőben nem lesz...

Mik azok az okok, amik miatt kizárnád a hibát a te oldaladról?
(#) vilmosd hozzászólása Jún 19, 2011 /

Ujabb kepeket tettem fel a Caribean See videkerol. Vannak erdekessegek, pl a tengeri kukac. Kellemes nezelodest.
Csa Vili
(#) zenetom válasza vilmosd hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Ez még mindig gyönyörű.
Nincsenek arra cápák? :hide:
(#) Imi65 válasza pucuka hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Az ördög tudja! A színekből kitalálható, egyik legnagyobb hazai szolgáltatónál elég lehangoló a garantált viszonya a maximálishoz viszonyítva, különösen a kábelnet esetén, ahol a garantált a max-nak mindössze a 10%-a némelyik csomagban.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Ez már horror
(#) vilmosd válasza zenetom hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Vannak szep nagy capak. Altalaban fekete borszinuek, nostenyek, es van alattuk 60 kg s..g. A helyi lakosok 50-60 % neger, es a felnott nok java resze nem a karcsu kategoriaba tartozik. Mindhatnank nagysegguek. Aki szereti ezt a meretet az talalhat itt konnyen ilyen capat.
(#) nagy hoho hozzászólása Jún 19, 2011 /

Ma korán keltem és csodálatos helyeken jártam
(#) zolee1209 hozzászólása Jún 20, 2011 /

(#) sooty válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Bármit csinálsz, mindíg lesz egy kínai, aki jobban csinálja... Egy átlagos nap...
(#) sooty válasza sooty hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Amúgy dolgozik is.
(#) szamóca hozzászólása Jún 20, 2011 /

(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Nem is olyan régen láttam egy egész videó erről a csajról de most nem találtam meg. Nagyon jól nyomja ügyes és az alakja is nagyon jó.
(#) janikukac válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Én nem azt néztem.. :pirul:
Következő: »»   1653 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem