Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudod az ilyen megnyilvánulásokra inkább nem írok semmit és el is van felejtve. Gyerek még, rá kell hagyni. Röhögök rajta egyet és kész. Nem érdemes ilyen miatt vitába szállni.
Ne haragudj miből idéztél? Zenéből? Cseréld le a füled.
![]()
Nekem folyton ez jön le, hogy egy nagy sz** vagyok, mikor csak vicces próbálok lenni. Na mindegy..
A zene címe amúgy Ötéves terv: Fizu... ![]() ![]() Lehet most rám haragudni, de rendesen... ![]()
Én nem haragszom rád.
![]() ![]()
Akkor jó.
![]() Esetleg nem tudjátok Szeged környékén milyen lesz az időjárás ESTE, mert az estét sehol sem írja. Discoba mennénki, ami kültéri lesz.. ![]()
Vigyél esernyőt. Az jó nap ellen is, meg eső ellen is.
![]()
Hát meghallgattam jútúbon egy kettőt és semmi hatás de a fülest sikeresen ledobtam a földre az egyik ilyen videótól.
Szerintetek ez mennyire lehet eredeti? Nem túl olcsó ez? Bővebben: Link
Csakis eredeti lehet, ugyanis a szabályzat tiltja a hamisitvány vagy másolat elhelyezését az oldalon. Kitiltás is járhat érte, jobb esetben csak eltávolitják az oldalrol.
Akkor jó. Csak fura, hogy ennyire olcsó egy DVD és egy CD egyben.
![]()
Vannak olcsón kifogható cuccok. Én a multkor 108Mb-es TP-link routert vettem 100huf-ért.
Hibásnak árulta pedig csak nem tudta beállitani...
Kis zene... :yes:
Sziasztok! Remélem, még nem lóg ki túlzottan a témából... 5.5/0.5 Mbit-es netkapcsolatom van elvileg, mégis a képen látható az eredmény. Router, modem hibája kilőve, a számítógépé szintén. Ilyenkor mi a teendő? Szerintem ez már a szolgáltató hibája...
A szolgáltató a megadott sebességet maximumként tünteti fel. Szokott lenni egy apró-betűs rész is, ami a garantált sebességeket határozza meg. Ez elég sokkal kevesebb szokott lenni, mint a max.
Szia!
De nem ennyire mint ez. Én is kb féléves közelharcot vívtam ilyen miatt. Tomi94: próbáld meg a sebességmérést a szolgáltatód saját teszt szerverével is, hogy biztos legyél a saját dolgaidban, és utána csatára fel (ha nincs másik szolgáltató)
Nekem is ennél a szolgáltatónál van 15/1-es netem. A letöltés stimmel, sőt, van amikor még több is csöppen. A feltöltési sebességem viszont max 0.9, ami a garantált is, ezt stabilan tartja. Egy régebbi csomagnál volt, hogy a feltöltési sebességem a csomagban foglaltak fele volt csak. Megreklamáltam, egy és két hét közötti időn belül javították modemcserével. És nem kellett pluszba telefonálnom, csak egyszer hívtak fel időpontot egyeztetni. Amikor a reklamáció történt, akkor is magasabb volt a letöltésem, mint a szerződés szerinti, illetve a reklamáció óta van wi-fi-s routerem, ingyen, bérmentve. Szóval nekem még nem volt rájuk semmifél gondom ezt leszámítva, bár ez nem zárja ki, hogy a jövőben nem lesz...
Mik azok az okok, amik miatt kizárnád a hibát a te oldaladról?
Ujabb kepeket tettem fel a Caribean See videkerol. Vannak erdekessegek, pl a tengeri kukac. Kellemes nezelodest.
Csa Vili
Ez még mindig gyönyörű.
![]() Nincsenek arra cápák? :hide:
Az ördög tudja! A színekből kitalálható, egyik legnagyobb hazai szolgáltatónál elég lehangoló a garantált viszonya a maximálishoz viszonyítva, különösen a kábelnet esetén, ahol a garantált a max-nak mindössze a 10%-a némelyik csomagban.
Vannak szep nagy capak. Altalaban fekete borszinuek, nostenyek, es van alattuk 60 kg s..g. A helyi lakosok 50-60 % neger, es a felnott nok java resze nem a karcsu kategoriaba tartozik. Mindhatnank nagysegguek. Aki szereti ezt a meretet az talalhat itt konnyen ilyen capat.
Ma korán keltem és csodálatos helyeken jártam
Amúgy dolgozik is.
![]()
Vannak ám karizmok! :yes:
Nem is olyan régen láttam egy egész videó erről a csajról de most nem találtam meg. Nagyon jól nyomja ügyes és az alakja is nagyon jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |