Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kár. Remélem nem mindenki van így ezzel, mert volna néhány kérdésem. A kugli sem volt a barátom.
![]()
Jó reggelt. Tegnap este ideért Svájcból a hidegfront. Akkora villámok voltak , hogy még én is becsokiztam pedig szeretem őket. Nekiláttam az elektronikai eszközök áramtalanításához mikor a kombi cirkót villásdugóját húztam ki akkor jött is a nagy csitt-csatt a villany el is ment abban a pillanatban. A mosógépről viszont megfeledkeztem... De túlélte működik szerencsére.
![]()
Megint hétvégére ér ide a rossz idő. Egész héten bent poshadunk a melegben, hétvégén meg ázunk-fázunk.
![]()
Tv-ben volt róla szó , hogy a hidegfrontok átlagosan 7 naponta jönnek. Most pont hétvégére esik... Az tény , hogy most nincs strandidő ennek sokan nem is örülnek. De azért kellett egy kis hűvös. Nálam a lakásban 26 celsius fok volt tegnapelőtt éjszaka. Tudtam is aludni vagy 2 órát.
Sziasztok!
Hát igen ennek én sem nagyon örülök,hogy pont hétvégére romlott el az idő. :S Pedig holnap grillezés lesz.Na de így szerintem a garázsban leszünk kint meg a húst sütjük a garázs előtt.Így ha úgy alakul betudunk menni az eső elől. Abban is van valami,hogy jó ez a kis hidegebb idő is néha.Kellett már csak ne most jött volna.
Egy kis reggel ébresztő. Habár nekem elég sok időbe telt megtalálni mind a 3 különbséget
![]()
Én is csak poénnak szántam. Viszont a videók mint például EZ Azért nem hiszem h valóságban valaki enyire megijedne, viszont jót lehet rajta röhögni.
![]()
Na, a matekom is 17 pont körüli lesz..
![]()
Gratulálok. Írtam is, hogy ne legyen rosszabb.
![]()
Köszi fiúk! Nemsokára, napok kérdése,és lesz eredmény! Majd írok !
![]()
Én 20 pontra számítottam.
![]() ![]()
Hát, az késő bánat. Anyanyelvből nem vagyok egy ász, a matek se megy annyira..
![]()
Sziasztok, szia Szamóca.
Nem vagyok egyáltalán diszkó fen', de el kell ismerni, hogy ez az ember érzi és tudja is, hogy mi az a "zene" fogalma, ezért csak egy pici észrevétel, semmi más: Használhatott volna két szintetizátort, hogy a hangok ne álljanak el egymástól, mert a szintetizátor "hamissága" és a zongora "valódiságával" szemben részben élvezhetetlenné teszi az összhatást -még így a jutyúb' minőség ellenére is- , de gondolom ez szándékos, így valósítva meg kopízhatatlanságoságot', arról nem is beszélve, hogy a dob szerelés igen (szó szerint is) monotonra sikeredett. ![]()
Mivel alapból zongoratanár, ezért izélgeti a zongorát olyannyira. Olyan videója van fenn a legtöbb. A T2-es hangzásvilága pedig közelebb áll alapból a játszott műfajhoz. Ez pl. zongorán hülyén hangzana,attól függetlenül hogy lejátszható.
Az a nagy dolog a csákóban, hogy olyan zenéket játszik le, amiket számítógépen raknak össze, és nem élő játékra lettek kitalálva.
Idézet: „....olyan zenéket játszik le, amiket számítógépen raknak össze, és nem élő játékra lettek kitalálva.” Ezért is fejeztem ki elismerésem e téren, mert tényleg lélegzet elállító ez a teljesítmény amit produkál.
Áú! Meg egy szakadt szmájli!
![]() Remélem nem vársz szakvéleményt, mert a fülorrgégészemmel beszélek telefonon, jelentős halláskárosodás feltételezhető fennállásának okozatának előreláthatósága miatt, bár feltételezhető az agyhalál után élet bizonyítékának mozzanata is, mert ezt a halálos ágyam, agyhalálos állapában kreálódott állapotomban bebíbelődtem össze, bár nem állok hidrogén törve okszid' hatása alatt. ![]() Azon se csodálkozz ha Ki mit építettben egy agy inkubátort építettem hozzászólást fogsz találni és az nem danirobot lesz. ![]()
Majd kapsz az arcodra, csak koboldozzá itten!
![]()
Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a PC tápnak melyik csatlakozóját kell a vincseszter tápcsatlakozójába tegyem? Pontosan 5 ugyanolyan van, ami talál bele, mindegyiknél ugyanolyan a színjelölés. A teljesítményben van különbség?
![]()
Mindegy. Mindegyik egy helyre van kötve. De ez itt az offtopic.
Bizony, ahogy moltam kolléga is mondja.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |