Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1656 / 3649
(#) zolika60 válasza storm hozzászólására (») Jún 23, 2011 /

Kár. Remélem nem mindenki van így ezzel, mert volna néhány kérdésem. A kugli sem volt a barátom.
(#) tungsram hozzászólása Jún 24, 2011 /

Jó reggelt az uraknak..
(#) zolika60 válasza tungsram hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Jó reggelt neked is.
(#) mineral válasza tungsram hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Jó reggelt. Tegnap este ideért Svájcból a hidegfront. Akkora villámok voltak , hogy még én is becsokiztam pedig szeretem őket. Nekiláttam az elektronikai eszközök áramtalanításához mikor a kombi cirkót villásdugóját húztam ki akkor jött is a nagy csitt-csatt a villany el is ment abban a pillanatban. A mosógépről viszont megfeledkeztem... De túlélte működik szerencsére.
(#) Rober_4 válasza mineral hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Megint hétvégére ér ide a rossz idő. Egész héten bent poshadunk a melegben, hétvégén meg ázunk-fázunk.
(#) mineral válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Tv-ben volt róla szó , hogy a hidegfrontok átlagosan 7 naponta jönnek. Most pont hétvégére esik... Az tény , hogy most nincs strandidő ennek sokan nem is örülnek. De azért kellett egy kis hűvös. Nálam a lakásban 26 celsius fok volt tegnapelőtt éjszaka. Tudtam is aludni vagy 2 órát.
(#) Directors válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Sziasztok!

Hát igen ennek én sem nagyon örülök,hogy pont hétvégére romlott el az idő. :S
Pedig holnap grillezés lesz.Na de így szerintem a garázsban leszünk kint meg a húst sütjük a garázs előtt.Így ha úgy alakul betudunk menni az eső elől.

Abban is van valami,hogy jó ez a kis hidegebb idő is néha.Kellett már csak ne most jött volna.
(#) storm hozzászólása Jún 24, 2011 /

Egy kis reggel ébresztő. Habár nekem elég sok időbe telt megtalálni mind a 3 különbséget ***
(#) zolee1209 válasza storm hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Hogy két szakadt szmájli legyen...
(#) storm válasza (») Jún 24, 2011 /

Bocsánat :hide:
(#) storm válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Én is csak poénnak szántam. Viszont a videók mint például EZ Azért nem hiszem h valóságban valaki enyire megijedne, viszont jót lehet rajta röhögni. És még 1x bocsánat érte.
(#) janikukac hozzászólása Jún 24, 2011 /

Na, a matekom is 17 pont körüli lesz.. Remélem gondoltatok rám ! :yes:
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Gratulálok. Írtam is, hogy ne legyen rosszabb.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Köszi fiúk! Nemsokára, napok kérdése,és lesz eredmény! Majd írok !
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Én 20 pontra számítottam. A 17 nagyon jó eredmény, gratula!
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Hát, az késő bánat. Anyanyelvből nem vagyok egy ász, a matek se megy annyira..
(#) szamóca hozzászólása Jún 24, 2011 / 1

(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Sziasztok, szia Szamóca.

Nem vagyok egyáltalán diszkó fen', de el kell ismerni, hogy ez az ember érzi és tudja is, hogy mi az a "zene" fogalma, ezért csak egy pici észrevétel, semmi más:
Használhatott volna két szintetizátort, hogy a hangok ne álljanak el egymástól, mert a szintetizátor "hamissága" és a zongora "valódiságával" szemben részben élvezhetetlenné teszi az összhatást -még így a jutyúb' minőség ellenére is- , de gondolom ez szándékos, így valósítva meg kopízhatatlanságoságot', arról nem is beszélve, hogy a dob szerelés igen (szó szerint is) monotonra sikeredett.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Mivel alapból zongoratanár, ezért izélgeti a zongorát olyannyira. Olyan videója van fenn a legtöbb. A T2-es hangzásvilága pedig közelebb áll alapból a játszott műfajhoz. Ez pl. zongorán hülyén hangzana,attól függetlenül hogy lejátszható.
Az a nagy dolog a csákóban, hogy olyan zenéket játszik le, amiket számítógépen raknak össze, és nem élő játékra lettek kitalálva.

Idézet:
„....olyan zenéket játszik le, amiket számítógépen raknak össze, és nem élő játékra lettek kitalálva.”

Ezért is fejeztem ki elismerésem e téren, mert tényleg lélegzet elállító ez a teljesítmény amit produkál.
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Áú! Meg egy szakadt szmájli!

Remélem nem vársz szakvéleményt, mert a fülorrgégészemmel beszélek telefonon, jelentős halláskárosodás feltételezhető fennállásának okozatának előreláthatósága miatt, bár feltételezhető az agyhalál után élet bizonyítékának mozzanata is, mert ezt a halálos ágyam, agyhalálos állapában kreálódott állapotomban bebíbelődtem össze, bár nem állok hidrogén törve okszid' hatása alatt.

Azon se csodálkozz ha Ki mit építettben egy agy inkubátort építettem hozzászólást fogsz találni és az nem danirobot lesz.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Majd kapsz az arcodra, csak koboldozzá itten!
(#) Dániel X válasza szamóca hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

(#) pcroland hozzászólása Jún 24, 2011 /

Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy a PC tápnak melyik csatlakozóját kell a vincseszter tápcsatlakozójába tegyem? Pontosan 5 ugyanolyan van, ami talál bele, mindegyiknél ugyanolyan a színjelölés. A teljesítményben van különbség?
(#) zolika60 válasza pcroland hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Most viccelsz?
(#) pcroland válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Nem. Szóval mindegy?
(#) moltam válasza pcroland hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Mindegy. Mindegyik egy helyre van kötve. De ez itt az offtopic.
(#) zolika60 válasza pcroland hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Bizony, ahogy moltam kolléga is mondja.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Koboldot még sosem láttunk.
Következő: »»   1656 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem