Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Attól tartok nem sokára valaki ezt is "alul licitálja".
Én évek óta ciff súrolószerrel tisztítom és nagyon szép a lemez tőle.
Üdv:Árpád
Aha, oké, de ne offoljunk, ez itt az OFF totyik!
![]()
Lazulj el...bonsd ki...tedd a számba. Hát szerintem összekeverte valamivel a rágógumit
![]() ![]() ![]()
Na de van aki dolgozik, és nem a TV-t nézi. :yes: Egyébként hajrá!!
Na, kikaptak. Jól el bénázták a végét, pedig, az elején...
![]()
Egyszer vezettek a szerbek, mikor az első gólt lőtték, aztán 13-ig csak mi. Volt mikor 4-gyel.
Ezt mi vesztettük el, nem ők nyerték meg...
Sajnos a végeredmény szempontjából ennek semmi jelentősége.
![]()
Teljesen igaz. Meg tudom, hogy egy bajnoknak mindig győznie kell, legalábbis ezt várjuk el.
De azt kell mondjam: valahol joggal. 12:8 (vagy 13:9, már nem is tudom pontosan) azért felemelő volt. Persze az ellenfél szempontjából meg: innen szép győzni ![]()
Lenne egy jó kis kérdésem. Van egy számítógép(már jól kezdődik
![]() ![]()
Pontosan, igazad van. Zolika60-nak is igaza van, SAJNOS.
![]()
No, de aki dolgozik, hogyan HE-zik, ha TV-t nézni nem tud?
![]()
Mert a munkahelyén számítógép még csak akad (többnyire) de a TV ellátottság elég gyér. (hacsak nem ő a vezérigazgató)
A holtidőkben HE-zok. TV nézésre túl lassú az itteni hálózat.
![]()
Még rosszabb a helyzet. Újratelepíteni sem lehet, mert akkor is újraindul a gép mindig. Tehát új telepítés, fájlokat felmásolja a gépre, majd újraindul, ahogy kell. No ezután jön a gond. Elkezd tölteni, bejön az XP logo, alatta lekezd a csík futni és kész vége, újraindul a gép.
![]() Na ez mi lehet?
Hülyeség, de a proci jól van benne?
![]() ![]()
A gép elindul, Xp telepítő elindul, teszi is a dolgát, csak a vinyóról nem akar dolgozni. Akkor csak jól van benne a proci. Ráadásul hozzá sem nyúltam a procihoz, a hűtője kötegelővel van lefogatva.
![]()
Szoktam volt mondani: ami rossz, az általában korábban jó volt; kb. ez az a pont, mikor elromlott
![]() Viccet félre téve: BIOS beállítások, RAM? Esetleg alaphelyzetbe a BIOS-t, hátha (mondjuk nem árt megjegyezni, ha volt speckó beállítás) Minden esetre, a vinyót másik gépbe bele, aztán menteni amit lehet. Már ha van ilyen, ha nincs, akkor mindegy. Én így kezdeném.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hiba lesz. Bios-ban CPU beállítások között kiszúrtam, hogy a VCore fesz nem alapon van, hanem +5%-on. Ezért nem ment.
![]()
Sziasztok! Nem tudtok valami jó bevált márkát crowa készletbe mert nem tudok dönteni és jót akarok 30000Ft ot szánok rá.
Van itt a fiúk között aki ilyet használ:Bővebben: Link Nincs rá panasz, csak azokra a darabokra amik elvesztek.
![]()
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/barkacs_szerszam_gep/kezi_szerszamok/keszlet_szett/beta_easy_93db_os_crova_keszlet_uj_1458262303.html
Szerinted?
én is ettől félek. Inkább maradok a boltnál.
Sajnos még kissé kicsi a sugárzási szög, de igyekszem növelni...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |