Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1683 / 3649
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Az sem rossz ötlet. Sok sikert !
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 1, 2011 /

ÁÁ kezdi kiereszteni az akkus fúróm motorja magából az éltető füstöt. Más üresjáratban is szépen lassan jön belőle a füst. na majd csak abbamarad. Volt már ilyen egyszer, hogy füstölgetett, de utána megjavult. De hát 1000Ft-os fúrótól mit várjak? Ennyiért vettem kb egy éve hibás akkuval.
Zoli: Kösz az infót. Esetleg pácolás, stb nem segít rajta valamennyit? Rezegni hogy rezegne? Azt csak akkor tudna ha megrepedne, nem? No meg olyan hangosan csak nem hallgatok zenét, hogy még ez erősítő is remegjen. Pedig olyan szép lécek, jó lenne építeni belőle valamit.
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

A fa vége ha le van zárva viasz vagy más olyan anyaggal ami nem engedi ott levegőzni. Nem repedezik. :yes:
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Igen a fa munkában is úgy van mint az elektronikában . Meg kell válogatni az alapanyagot attól függően mire akarjuk használni.
(#) poros válasza poros hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Sziasztok.Most távozom 5 napra. Lehet,hogy HE elvonási tüneteim lesznek! :eeknoes:
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Azért egy erősítő doboza nem kíván túl nagy szilárdságú anyagot, hacsak nem zenekari hurcolós fajta.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Nekem meg van egy fenyő konyhaszekrényem a pincében, talán száz éves. nem igen repedt. Egy jól szárított, esetleg egy kis lenolajjal kezelt fenyő sokáig elvan. Nyilván ha tegnap még a rigó fütyült rajta nem kell belőle bútort csinálni.
(#) Directors hozzászólása Aug 1, 2011 /

Sziasztok!

Elterveztem,hogy én is csinálok egy ehhez hasonló érdekességet.Bővebben: Link
Én kutyát akarok csak tanácstalan vagyok,hogy hogyan csináljam meg a fejét neki.
A lábai meg a farka ellenállás lesz a teste meg egy nagyobb kondi.Gondolkoztam,hogy 5mm led legyen a feje a kutyának de az szerintem nem jó.
Ti mit raknátok oda?
De egyébként más ötleteket is várok ilyen téren.Az-az nem kutyát vagy embert hanem bármi mást.

Egyébként kettőt szeretnék két kedves lány ismerősömnek.
Tavaly már kaptak egy egy emberkét azért nagyon odavoltak.
(#) zolee1209 válasza Directors hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

0402-es méretű SMD alkatrészekből még a kutya szőrét is el tudod készíteni, megfelelő nagyítás esetén... Akkor már a fejformája sem lehet gond, igencsak élethűre elkészíthető!
(#) Directors válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Hát igen.
Azért ennyire pepecselős munkát nem szeretnék.A másik meg,hogy nincs smd alkatrészem.
(#) Ricsi89 válasza Directors hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Darálóval készíthetsz.
(#) zolee1209 válasza Directors hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Azért most adtam magamnak egy tutijó ötletet...
Majd ha lesz úgy 4-5 hónapnyi szabadidőm, meg vagy 200 ezer forintom feleslegbe, akkor lehet valamit szobrászkodom.
(#) Directors válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Nos döntöttem.Egyáltalán nem nézett ki kutyának így inkább kacsa lesz.
Arra jobban hasonlít.Jó persze ennek csak két lába lesz.
Dobok majd fel képet ha készen van.
(#) mandor hozzászólása Aug 1, 2011 /

Tiszteletem uraim!
Végre van egy kis időm így leírnám mi volt a napokban!
Nem tudom ki hallott a Szerbiai EU-s Sport Horgász bajnokságról. Na én apámmal és egyik munkatársával indultak megint egy horgász bajnokságon mint általában. De végre egy szép helyezést is elért az "Uni Carp Team" csapat. Na végül is kicsi késéssel de oda értünk a versenyre és a három nap alatt (21-22-23) összesen 174kiló pontyot fogtunk! Ami a 2.-helyezés betöltésére volt elegendő.
Szóval egy elég jó kis verseny volt a mostani.
Íme néhány kép a halakról:
(#) janikukac válasza mandor hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Szia ! Ügyes ! Hol volt? Vajdaságban élek..
(#) mandor válasza janikukac hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Palics tőzegtó-nál volt a verseny.

Az tőlem 30km-re van.
(#) mandor válasza janikukac hozzászólására (») Aug 1, 2011 /

Hm.. És ott is híre volt a versenyek vagy csak itt Magyarországon?

Lehet volt híre, de mivel sosem horgászom, így nem tudok róla. Én pár éve (2-3) jókat pancsiztam a palicsi tóban, de mára már fekália tanya, és nem ajánlják a fürdőzést.
(#) mandor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

Az lett volna a legjobb ha el is lehetett volna hozni az sok halat. De sajnos a tótól max 2kilót lehet kivinni különbem kitiltanak...
Köszönjünk.
(#) zolika60 válasza mandor hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

No de olyan kicsit nem is fogtatok. Egyábként gratulálok.
(#) mandor válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

Nem-nem. A legkisebb is volt vagy 8kiló.
(#) bankimajki hozzászólása Aug 2, 2011 /

Sziasztok, szeretnék venni egy komoly fényképezőgépet, de nem tudom hogy milyet is kellene. Olympus E500 és egy Fujifilm Finepix S3200 között vacilálok. Az olympushoz kapnék 2 objektívet (14-45, 40-150) is és pár egyéb kiegészítőt. Az olympus jobban tetszik. Tükörrefis. De vannak hátrányai. Viszonylag kevés expo van benne. (4000) A Fuji újonnan is olcsóbb és tud HD videót is ellenben az olympussal, ami semmilyent nem tud. De sokkal jobb képeket lehet vele lőni. Mire akarom használni: főként rendezvényeken ill. kirándulásokon. Ti melyiket vennétek a helyemben?
(#) janikukac válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

Nekem nagyon hasonló van itthon, mint az S3200, egy másik S**** szériás, kinézetre szinte ugyanaz. Nekem a videofelvétel minősége, meg a képek kinézete sem igazán tetszik, bár még nem sok gépet használtam.. YouTube-ra raktam már fel vidit, amit evvel a géppel csináltam. Pl beírod Mini stroboscope with PIC12F683, Alkotó féle V és A méterem, stb..
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

A Fuji új lenne. És valamivel olcsóbb. De beszélgettem róla ismerőseimmel és mégiscsak az olympus mellett maradok. Az egy félprofi tükörrefis gép, amivel nagyszerű képeket lehet készíteni. (Igaz videót nem tud készíteni.)
(#) idlob válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

Tükörreflexesnél a zárra nagyon figyelj oda. Nézz körül mennyit szokott bírni, mennyi expó van a gépben, és érdeklődj a csere költségeiről, mert könnyen lehet ez a szűk keresztmetszet.
(#) vilmosd válasza mandor hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

Szep halacskak. Mifelenk ilyenre megy a verseny. Mondjuk ezt is vissza kell engedni a tengerbe, mert buntetnek ha elhozod.

DCP_1905.JPG

(#) bankimajki válasza idlob hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

50000-nél ajánlják a szervízt és 4000 expó van eddig a gépben. (Tehát lehet még vele kattogtatni.)
(#) Szebence hozzászólása Aug 2, 2011 /

Helló,

Ha szeretnék megosztani youtube-on saját készítésű videót, ami alatt szerzői jog alatt lévő zene van, azt hogyan tehetem meg? Régebben olvastam, hogy ha nem az egész zenét, csak egy részletet teszek be a zenéből, úgy elfogadják. Annó törölték az ilyen videómat. Hogyan lehet megoldani, vagy hol lehet utána nézni, hogy mely zenék közül lehet válogatni?
(#) mps válasza Szebence hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

A legegyszerűbb, szerintem: csinálsz egy fél perces videót, sima háttérrel, feltöltöd, ha nem csapnak le rá, akkor mehet az igazi. Nekünk ez vált be.
Következő: »»   1683 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem