Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A retusálás alatt mit értesz? A színek lettek élénkítve, vagy a volvo helyén suzuki volt valójában?
![]()
Az épület nem korhű helyreállítást kapott, hanem csak felújítva lett, így ízlésficamos lámpákat tettek az ablakok közé, amiket én leszedtem a képről. Plusz némi virtuális felújítás azokon a helyeken, ahol már mállott a vakolat.
![]()
Bárcsak így menne a házfelújítás...
Idézet: „Rossz állapotban van a háza, vagy csak kifakultak a színek? Semmi gond, mi helyrehozzuk fél- egy óra alatt! Photoshoppal. *Természetesen ugyanazon az áron, mint régen, amikor ezt a munkát a szabadban végezték, nem pedig klimatizált irodában.” Egyébként tetszik a kép, nem is lett túl élénk, de nem is olyan, mintha szürke fátyol lenne a kép előtt. ![]()
Sziasztok!
Gondoltam megmutatom Nektek, hogy mit ettem ma vacsorára. Készítettem egy kis lecsót, amely nagyon jól sikerült. Vágtam hozzá egy kis kenyérkét... Nem semmi a kenyér mérete, lelóg az asztalról. Finom volt! :finom: Sajnos egy kis kóstolót nem tudok Nektek küldeni, ezért elnézést kérek Tőletek, úgyhogy a képek megtekintése, csak jóllakottan, evés után javasolt. ![]()
Hehe, ovis étkészlet...
![]() Hol készülnek ilyen gigantikus kenyerek?
Holnap belinkelem majd az eredeti képet.
Hát annyira nem ovis méret, mert ez az egyik legnagyobb tányérunk.
![]() ![]()
Rendben, kíváncsian várom!
Én meg remélem holnap bepótolom az RGB LED-es tartozásomat, mert a kép már elkészült, csak nem töltöttem még fel. ![]()
Nálunk ilyet nem lehet kapni tudtommal. Pedig jól néz ki a termetével!
Nem akartam sört inni, de csak meg ittam egy dobozzal. Nem tudom pontosan, úgy másfél hónapja lehetett, hogy megkóstoltam az almás Borsodit... ![]() ![]() ![]()
Hű, a régi kajákról jut eszembe, gyerekkoromban volt olyan, hogy paprikás kifli. Kb. olyan formája volt, mint egy húsroládnak, azaz egyenes volt, nem félhold alakú. A színe meg mint a barnakenyér belseje beszórva pirospaprikával. Nem volt túl kelt a tésztája, de ha hosszában szétvágta az ember, akkor szétesett leveleire. És frissen, puhán valami isteni volt. :finom: Nem tudja valaki, lehet-e még kapni ilyet, és ha igen, hol?
Az almás sörre én is rá vagyok kattanva
![]() ![]()
Miféle csavarokat?
![]() ![]()
Mindenki annyi idős mint amennyinek érzi magát. Tyűha micsoda közhely!
![]() ![]()
Az elegáns külső mögött egy mocskos vadállat rejtőzik.
![]()
Ilyet se láttam még, mint amit a win7 csinál. Beraktam egy ősrégi újraírható cd-t, letöröltettem a win-el, most meg felajánlotta, hogy használhatom a lemezt, mint egy pendrive.
![]() ![]() ![]()
Bár nekem a volvo nem tetszik, de azért elfogadnám...
Ricsi89: a pendrive USB-s, hogy fogod akkor azt a CD-t csatlakoztatni az USB-hez? :wilting: szerk.: zoly15, zolee1209: az almás söröcske tényleg fincsi :finom:
Sehogy! "Épp most formázza a cd-t pendrive-nak."
A Cd lesz más módon formázva. És arra kíváncsi, hogy úgy felismeri-e a cd lejátszó. Fordítok ha kell. ![]()
Valahogy csak beledugdosom az USB-be a CD-t.
![]()
Értem én hogy villanymotor...
![]() Ricsi89: helyes, de ha működni is fog, akkor elmegyek és megnézem személyesen. ![]() Idézet: „Értem én hogy villanymotor...” Nem úgy van, az sokkal inkább villamdelejes forgony! ![]()
Nem működött "pendrive"-ként a cd lejátszóban. Azt írta ki, hogy hibás a CD. Kiírtam rendesen, mint egy CD-t és egyből jó is. Az az érdekes, hogy ez egy rettentően karcos CD és simán olvassa a lejátszó, sőt még a gép is.
![]()
Végülis van benne valami, mert több helyen olvastam, illetve dokumentumfilmekben is említették, hogy idén vagy pár éven belül lesz egy néhány erősebb Napkitörés.
De teljesen mindegy, mikor jövőre világvége. ![]() ![]()
Szóval az eredeti kép: Bővebben: Link
Régebben volt olyan játék, hogy két képet egymás mellé tettek, és meg kellett keresni az eltéréseket. Na, itt aztán van egy pár... ![]()
Látom nem unatkoztál
![]() De én se! ![]()
Még legalább 3 különbség van, amit nem találtál meg...
![]()
A tecnika: Zenelo gepek. Nem semmi munka, es jo kis zene.
Az eredeti kép nagyobb, és a színek nem annyira élénkek.
:hide: |
Bejelentkezés
Hirdetés |