Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs itt valami AVR zseni aki tud máguskodni C nyelven? Mert már teljesen kétségben vagyok
![]()
Ha nem nagy dolog, akkor megoldható a dolog.
![]()
Nem nagy dolog, de úgy látom már úton van a dolog
![]()
Szerintem ismeritek egy páran, de azért csak közzé teszem, én besírtam rajta
![]()
OK úgylesz. Biztos szüksége lehetne rá, ajtó nélkül... de gondolom hogy nem ok nélkül használták fel erre a "kisérletre".
Igen, de nem volt ajtaja... Így már csak téglamosásra jó.
![]()
Mondjuk ha ezt egy régi Hajdu energomattal játszottuk volna, szerintem semmi sem történt volna, csak a tégla porladt volna el egy idő után
![]()
Na, mondom én Napkitörés.
De ez a megbolonduló okostelefon dolog annyira hülyeség. Max a gps nem fog benne menni, de attól megbolondulni nem fog.
![]()
Persze, ezt csak azért írják így, mert menőbben hangzik.
De azért megnéznék egy bolond telefont. ![]()
Sziasztok, honnan tudhatom azt, hogy milyen objektívek jók a gépemre? Annyira jó buli ez a fényképezés, hogy nem lehet vele betelni.
![]()
Dehogynem, de azok a képek nem lesznek nyilvánosak. A gépet pont amiatt vettem. Csajok és rendezvények fotózására. Már elég sok jelölt van. Csak még gyakorlok előtte vele. De ma délután lehet hogy a szomszéd kiscsajt megörökítem. (Bár ő még nem tud róla.)
![]()
Idézet: „de azok a képek nem lesznek nyilvánosak” Ez szomorú. ![]()
Ide szerintem én nem fogok eljutni (bár ha ilyen ütemben csökkennek az árak
![]()
Csak 350km-re van a talajtól. Tehát ha elindulsz egy kocsival fölfelé, akkor 4 óra alatt nyugisan odaérsz. Tehát nem pénz kérdése, csupán azt a fránya gravitációt kell leküzdened. De, ha egyszer már sikerült, a többi gyerekjáték...
![]() Idézet: „Egy ilyen nyaralásért mindössze egymillió dollárt kell leszurkolni” Csak? Én leszek az első vendég! :smile: Szerk.: ne benzinnel tankoljátok fel a kocsit, hanem kerozinnal, meg nitroglicerinnel, akkor könnyebben leküzditek a gravitációt! ![]()
No de minek vacakolni az autóval? Azért a rongyos milláért fel is visznek és vissza is hoznak. Ha minden jól megy.
![]()
Nos, pont a rongyos 1milla miatt gondoltam a saját utazásra. Gondoltam kevesebbet fogyaszt egy 20 éves lada, mint egy teherszállító zűrhajó...
![]()
Mellesleg holnap halnap
![]() Azaz 14:00...15:30 között vízi és légi parádé a Dunán és felette.. Feltettem tölteni a scannert, de tudja valaki hogy hol érdemes sasolni? Arra már rájöttem hogy ilyenkor az Airband kuka...
Még az a szerencse, hogy nem kurblis mint a gramofon...
![]()
De nem értem minek a scanner?
![]() Csak viccelek! :beka3:
Aksis, Uniden Bearcat (UBC220XLT)
Nem egy nagy durranás, de parasztnak jó vidékre ![]()
Sajnáltam szegény népzenészeket...
Teljes átéléssel húzták hogy "Hess le róla cinege, leszakad a teteje" Miközben a téren mindenki egyöntetűen háttal állt a színpadnak és a műrepülő bemutatót nézte ![]()
Miután a népzenészeket hallgatni, a műrepülőket pedig nézni kell, a jelenlevők nagyon okosan rájöttek, hogyan lehet a kettőt kombinálni. :yes: Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.
Jól látod a dolgot. Elég megnézni a zenészeket egyszer. Bár ha csinos lány is van köztük kitudja, engem nem érdekelne a légiparádé.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |