Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Na kérem. Ez nevezik úgy, hogy épített nyák. Nagyon szép. Ugye már többször is említettem, hogy az ilyen szép munkát öröm nézni. Az ilyen munkáktól hobbi a hobbi.
Teccik' !
Ügyes ! A másik oldalról is kéne kép. Kb. mennyiből jött ki az egész cumó? Mire jó pontosan? Hasznos? Üdv !
Ime a "Hold árnyékos oldala"
![]() Köszi mindenkinek ! jani: ez egy PIC-es áramkörökhöz fejlesztő panel . Ezen lehet próbálgatni a megírt szoftvert. ja..... Hát kb. 5-6e Ft ,nem tudom ,persze a munkát leszámítva
Köszi !
Az 5-6-ban benne van a kijelző, meg a PIC-is, ami benne lakik? Ez hasznos? Én most kezdek Assemblyzni, és ahhoz pl jó lenne, hogy a 40 lábú PIC-re írok valami, és ki akarom próbálni, akkor ezen tesztelhetem?
Sziasztok.
Elkészült a "csöves". SRPP-ben dolgozó előfokom. Nem is tudom nagyon szavakkal ihletni hogy mennyivel tisztábban és szebben szól a félvezetős testvéreitől... Slogan - a paneled nagyon szép, és igényesen elrendezett lett ! Pár kép készült róla mutatóba:
Sziasztok!
Kaptam ezt a nyákot HE-n, zenetom ICSP adapterét. Meg is építettem pöccre megy. Egy gond van vele, nem volt itthon bele egy foglalatom. Kicsit átalakítottam a rajzot, nem akartam teliföldesre csinálni.A panelt én fújtam p20-al, 20 percig szárítottam hajszárítóval, 12 percig 1db 8W-al világítottam, házi előhívóval hívtam, vaskloriddal marattam. ![]() Mindent ma csináltam. Ja , és nincs állványom a fúróhoz...
Juj, még jó , hogy belehúztam...
Köszi !
Valamelyik PIC-es topikban kértem, és egy kedves felhasználó linkelte a HE adatbázisából. Miért?
PIC kezdőknek c. topikban, Brato felh. linkelte le. :yes: 129. oldal.
Köszike. Most én is el vagyok vele, mert p20-al csináltam, amit még nagyon nem tudtam sikeresen véghez vinni. Bár most is vacakoltam egy picit, mert a szélén egy helyen vastagabb volt a réteg, és nem akartam lehívatni, mert nehezen jött, meg akkor halványodott volna máshol is a vezető, ezért megmostam, és higgítóval lemostam azokon a helyeken, ahol ottmaradt óvatosan. A higgítózott rész meg valamiért arany színű lett, amikor a vaskloridba raktam, meg le se akarta marni, ezért már mikor minden más kész volt, megcsiszoltam a lemaratni kívánt rész, visszaraktam, és 2 perc alatt kész volt.
Na igen. Tudsz te ha akarsz.
Hát , most nagyon akartam, és véletlenszerűen senki se zavart meg amikor a panel viszkozitására várva álltam a garázsban. Tudniillik nálunk csak a garázsba szabad lakkozni, apa pipa ha érzi a bűzét.
A fúrás meg azért nem sikerült, mer rossz száraim vannak már itthon. A fúrószár, amit nem tudtam még szerezni, na de laminátor, meg lötstopp, vagy ónozó is el kélne itthon, nameg a levilágítónak új doboz.
Szia!
Ez jó lett, gratula! Majd esetleg még rakj egy 100nF-os kondit a fóliaoldalra, közvetlenül a Vdd-Vss közé.
Ugye, hogy érdemes volt ütni a fejedet, te gazember!
Nagyon szép munka, gratulálok! Ha ennél csúnyább munka kerül ki a kezedből, rád uszítom Köbi mestert!
Okés, van is, vettem tartaléknak sokat !
![]() Viktor: miért kellett engem ütni Viktor? Köszike ! Te vagy a példaképem ! Ja, és tudom, Zoli bácsi készenlétben van. : -)
Te is "többi mester"-nek nézted a "köbi mestert" ?
[OFF] Igen, de már kijavítottam a saját hsz-m.
Szia !
Nagyon tetszetős ,ügyes vagy ! Gratula !
Köszike ! Az utolsó foglalat is majd belekerül. Ónozót szeretnék majd venni még magamnak, akkor már bakeliten is birnék dolgozni, mert az olcsóbb, és ha ónozva van, akkor jobban kiemeli a veztőket. Bár az üvegszál sokkal szebb...
Ha már nyákok. Én ezt csináltam pénteken. Inverteres hegesztőbe készült egy kis kiegészítés gyanánt.
Tetszetős,szép,látom,elfért minden,elismerésem.
Szép! Ugye Szeged környéki vagy? Hol veszed ezeket a kék ellenállásokat?
Ja, Mátészalka Szeged 300km-es környékébe se nagyon fér bele…
Bocsi, tévedtem. Nem tudtam. Csak, mintha úgy emlékeznék.. Szerbiában vagyok, úgyhogy lehet, te jobban ismered M.o.-ot..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Köszi !
Köszike ! Te vagy a példaképem !
Ja, és tudom, Zoli bácsi készenlétben van. : -)