Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Cső! Biztos így megy (körbejárós 500Ft-os), mert a múltkor pont mellettem szedte egy fiatalabb srác. Papírral megy és pipál vagy felír.
Szia Matyi!
Én szeretnék most kijönni, mert érdekelnének a részletek az augusztus 13.-ai összejövetellel kapcsolatban a részletek (nem nagyon van most időm a fórumot olvasni), és azt is jó lenne megbeszélni, hogy együtt menjünk ki oda, ha Te is benne vagy. ![]()
Sziasztok,
a mostani börzére kimenne (ami ugye egyben van a HEHET-tel) két jó ember: - az egyik repsávos antennát akar venni scannerhez (kb. 1000 HUF az agy, meg 4 db elem kell hozzá (200 HUF/darab)). Meg banándugó, meg koax, meg BNC a végére. - A másik ugyanez, csak kellene hozzá még scanner is ![]() Én a HEHET miatt nem tudom bevállalni őket most. Van aki tud nekik segíteni az eligazodásban ott? Meg hogy hogyan rakják össze (1/2 colos horganyzott vizvezetékcső pont jó árbócnak hozzá ![]() Ha van jótét lélek (valahol ez a fórum a kölcsönös segítésről is szól) akkor szóljon nekem és összekötlek benneteket. Üdv, G.
Sajnálom hogy senki sem akar segíteni
![]() Remélem azért megtalálják akit kell...
Sziasztok!
Most szombaton ismét börze. Ki jönne? Én most biztos, hogy kimegyek, mert keresnék min. 3-400W-os trafót 23-24V körüli fesszel, és lóméretű hűtőbordát a JLH erősítőhöz.
Én most nem leszek, egy baráti látogatásra vagyok hivatalos. Az utána következőn leszek majd, immár koleszból, és nem 5-kor kelve.
Csak nem felköltözöl Pestre? Az jó lenne, többet tudnánk találkozni.
![]()
Hehe, ha beköltözöl a koliba és többet találkozunk, be fogok teljesen csavarodni...
![]()
Lehet hogy én is úgy fogok járni, mint a Gabi?
![]()
Arra gondolsz hogy Maty hosszabb távon olyan ránk nézve, mint a gyors töltő az aksiknál, és nekünk nincs túltöltésvédelmünk?
![]()
Ez a megfogalmazás tükrözi talán a legjobban az elektronika nyelvén a Maty-kultuszt! :yes:
Sziasztok.
![]() Akkor ezért lettem fenékzárlatos? ![]() A következőnél szeretnék majd ott lenni és ismét össze futni veletek, szerencsére a túlóramániaizmusnak vége mert mindenki 6/3 -as, ami azt jelenti hogy hétfőtől szombatig munka, a szombati nap nem túlóra, viszont hétköznap van egy nap fizetett pihenőnap. Ez abból a szempontból jó, hogy 5/3 -as maradtam, az az minden szombatom vasárnapom szabad, mert mindig van ember és nincsen huzavona, hogy hé te már gyere be má' túlórázni.
Majd adok én nektek túltöltésvédelmet! Átállok csepptöltésre! Csak csöpögtetni fogom a poénokat fapofával, és egy idő után elkezditek hiányolni: Még többet, méééég!
![]() @bakos13gab: lekéstél a becsavarodásról, neked már kifelé kéne csavarodni inkább! ![]() @Imi65: Köszönöm, hogy kultusz lettem a szemedben. Ha szabad tudnom, minek a kultusza? Az "Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta" jelenségé? ![]() Idézet: „"Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta"” Ez a megfogalmazás tükrözi talán a legjobban a Maty-kultuszt!
Helyesbítek! Ötkor kelve kell mennem koleszból. Mire a Tétényi útról (Campona!) bejutok a Népligetbe, addigra majdnem ugyanannyit elutazok, mintha a lakhelyemről mennék fel, és ez nem vicc!
Budatétényből vonattal Délibe, onnan 2-es metró, 3-as metró, vagy bármely busszal a Kosztolányiig. Nem, nem egyszerű az élet, hogy csak huss felpattanok az érkező távolságira, nem! Még 2-3 átszállás, és ott is vagyok a Népligetben! ![]() ![]() Idézet: „Budatétényből vonattal Délibe,” Nem ám Kelenföldre, ahonnan a Népligetbe mehetnél a 103-assal. ![]()
Matyikám a legkomplikáltabb útvonalat találtad ki. Ha a Camponától jössz, akkor nem kell vonatra szállnod, onnan van busz, a 33-as, amellyel bejössz a Kelenföldi erőműig, és onnan a 103-as busszal bent is vagy a népligetbe. A Goggle maps útvonaltervezője szerint 48 perc az út a Börzéig. Vagy nem jól mondom?
Matyi! Mondok jobbat! 33-as busz Dombóvári útig, majd onnan(ugyan abból a megállóból) mész tovább 103-as busszal Népnek a ligetjéig! =D
![]() ![]() ![]()
De hát ismertek, én a MATYI vagyok. Csináltam már ennél cifrább dolgot is, ha közlekedésről van szó...
![]()
Most szombaton újból lesz börze. A Népliget autóbusz-pályaudvaron, a mozgólépcsőknél fent a szokott helyen 7:30-7:45 között gyülekező.
Matyi! Jöhetsz korábban is mert ott leszek, s ha fázol, akkor a csöves BEAG trafójával megfűtlek'
majd a harmadik sínből kivesszük a metrónál az energiát, bár a a trafó szekundere csak 2X300V sebaj, hamarabb fűt. ![]() ![]() ![]()
A harmadik sínbe egyenfesz van, de sebaj, jó az Matyinknak. Nem is nagy, csak 750-825V
![]()
Jó az csövesbe, csak meg kell szűrni rendesen.
![]()
Hurrá, megmenekültem! Azt nem lehet transzformálni...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |