Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm!
Hiányoltátok páran hogy elektronikával nem is foglalkozom. Íme, kész az autóba az immobilizer és az ablakemelő-vezérlő komfortmodul panelja:
Eléggé profi
Az immo honnan veszi a jelet? A slusszkulcsba lesz beépítve az rfid?
3*4-es tasztatúra lesz rákötve.
Minden indítás előtt be kell pötyögni az 1986-ot?
Huha
lassacskán "fullos" lessz a kocsid
Duplázni nem is tud?
Na jó, csak az irigység beszél belőlem. Szomszédok bírni fogják?
Nagyon szép lett, gratula!
Én most vágtam bele a fotózásba, a körülményekhez képest elég jó lett. (Szabad szemmel sokkal szebb )
Biztosan bírni fogják, mert szerintem ennek nem sok hangja van így önmagában...
Tényleg nagyon profi!
Sziasztok.
Nem tétlenkedtem a múltkori csöves hibrid kapcsán, ezért most kijött az erősebb testvére, ez már elég komoly, 300w feletti csúcsok leadására képes 8 Ohm-n A kicsatolók ezüstfóliás Siemnes-ek. :yes: A hangját nem is részletezném, hallani kell, nehéz róla beszélni, egyszerűen megunhatatlan számomra, annyira választékosan és dinamikusan kezeli a hangképet. Pár kép róla:
Hú, de mega-brutál!
Szia, ez egyenlőre még csak fejlesztés alatt álló prototípus, de vélhetőleg már nincs mit finomítsak rajt mert ez így jó! ( az ofszetet is szépen kilehet a trimerrel nullázni.)
Este ráteszem bordára majd, s teszek fel képeket róla egyértelműen
Majd a következő tudja azt is! Elsőre ez is megfelel szerintem.
Szép lett Attila ! Minden elismerés !
[OFF]Mélységes bocsánat ezert a részemről de tényleg figyelmetlen voltam !
Kérésedre a közös anódos kijelzőkhöz való hex file. Tesztelni sajna nem tudtam, de remélhetőleg jó.
Megjöttek végre a panelműszerek, úgyhogy készre szerelhettem a duál kapcsolóüzemű tápegységem is - örök hála és köszönet Skori mesternek a tervekért (Skori) és a Tinában nyújtott segítségéért!
Nagyon szép lett, bár azok a csatlakozók eléggé rosszak. Én nem barátkoztam meg velük. A régifajta sokkal jobb.
Ilyenek voltak a fiókban, egyelőre nincs velük gond. Ha a legkisebb kontakthibát is észlelem, kicserélem őket. (A labortápomban ilyenek vannak - de ezeket sajnos aranyárban mérik...
)
Gratulálok hozzá! Ez igazán jó és hasznos cucc
Köszönöm!
Igen jóra gondoltam. Nekem hamar tönkrement a menet. És maga a furat sem a legoptimálisabb. Túl kicsi a mélysége és stabil kapcsolatot nem tud fenntartani, ha mozgatom a nyákot, ami be van drótozva. (Börzén néha lehet kifogni olcsón jó csatikat.)
Először nem értettem, milyen menetre gondolsz, utána esett csak le.
Én a menetet nem használom, nem szorítok semmit alá. Készítettem jópár kábelt (banándugók, krokik, hosszú és rövid klepsek - a létező összes variációban), így a tápba mindig csak a banándugók vannak bedugva, a zsinór másik végén pedig az van, ami éppen kell az aktuális csatlakozáshoz. De ha sikerül olcsón kifogni jó csatikat, akkor persze csere.
Sziasztok!
Ma a sok szép munkát látva ihletre kaptam, nameg erőre, hogy a második kártyát befejezzem. A kapcsolás egy PCM2900-ra alapul, ami nagyon szépen szól. Az első csunya lett, de itt is bénáztam: -az első nyákja nem hívódott elő, ám a második se, de azt tudtam nehezen orvosolni (szikével) -az ic 3 lába zárlatba volt , és alig vettem észre -az egyik kanálisa a jacknek is zárlaton volt. A többi hiba mind az ügyetlenséghez tartozik. A nyákért köszi Zsombi barátomnak, a többi köszönet pedig: Vicsys, Frecsko, sirály, n.dávid87 ! Köszi mindent, várom a kritikát ! (a maszkos képtől nem megijedni.. ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

lassacskán "fullos" lessz a kocsid
Na jó, csak az irigység beszél belőlem. Szomszédok bírni fogják?
)