Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Waltham WT551 TV
Szia!
Hogy érted, hogy megmozgatod, mit mozgatsz a hátulját, vagy magát a TV-t? A hátulján lévő árnyékoló fólia véletlen nem gyűrődött meg (vagy vált le) és ér hozzá valamelyik nagy panelhez a TVben? A hátuljában lévő árnyékoló fólia csatlakozóját (fehér kábel) visszadugtad a tápegységbe? Egyébként a TV minden funkciója működik rendesen? Ezeket nézd meg. Üdv: Laci
A hátsó fólia valóbban tud érdekes dolgokat csinálni ha nincs lrákötve a táp kasztnijára.
Hát nincs rákötve demár régóta nincs és nem én szedtem le. De amúgy hova kell rákötni? Betudod nekem jelölni? megköszönném. De amúgy már abbahagyta a sípolást is. És igen működik rendesen.
Bekarikáztam neked pirossal: http://www.elektrotechnika.extra.hu/forum/8_2.JPG
Én meg arra kérnélek, hogy nézd már meg légy szíves, hogy ha elnémítod a némítógombbal a TV-t, akkor egy nagyon halk búgás a tiednél is hallatszóik-e, vagy tök csönd van? Üdv: Laci
Ohh köszi szépen.
Nincs tök csönd de búgás sincs hanem ami megy épen az hallatszik nagyon halkan mint mikor leveszem teljesen a hangerőt. Üdv: Csabi!
Sziasztok újra itt vagyok!
Most egy olyan problémám lenne hogy a TV a számítógép közelségébe került és mikor megy a számítógép egyes adókat nagyon bezavar a gép. Sajnos más helyre egyiket sem tudom átrakni nincs erre valami megoldás, hogy nézhető legyen ha megy a gép? Valamint, hogy valójában mért is zavarja be a számítógép a TV-t? Köszönöm előre is a válaszokat!!
Központi antenna van, vagy egyedi?
Miben nyilvánul meg a képben ez a zavar?
A számítógépben kapcsolóüzemű impulzus táp van,fojtótekercs a bemenetén,és vas lemezből készült árnyékolt ház/burkolat. Az is lehet hogy gyenge a tv.antenna jelszintje,ez esetben a zavarójelek jobban érvényesülnek, mint a venni kívánt adás jele.Apró pontok csíkok látszanak a képben. De a koax.kábel nem meg felelő minőségű árnyékolása,is gondot okozhat. Pl.olcsó alufóliával betekert,távol keleti változat.
Szia!
Nincs a koax árnyékolása bekötve (valahol). Kábeltévés megoldásnál csak így elképzelhető a zavartatás.
Nah szóval akkor húzzam újra a kábelt? Mert mind a 2 végén jó az árnyékolás igaz valami elég gagyi a koax mert mintha csak sima alufólia lenne. DE hogyha kicserélem jó minőségűre akk tuti, hogy jó lesz? Köszi előre is!!
Sziasztok!
Van egy hibás Waltham TV.-m. Ha Valakinek szüksége van rá, szívesen odaadom ingyen. Budapesten XVl. ker-ben lakom.Nem póstázom! email:bumburuc@freemail.hu
Na sziasztok!
Egy elég idegesítő problémával fordulok hozzátok. Mért van az hogy a távirányító folyamatosan megy vagyis mintha be lenne ragadva valamelyik gomb de nincs és az az érdekes h a TV se veszi a jelet csak kamerával megnéztem és világít rajta az infra led. Amúgy teljesen jól működik csak 1 hét alatt lemeríti az elemeket. Mitől van ez a folyamatos világítás? Tuti, hogy nincs beragadva egy gomb se mert szétszedve letisztítva is ugyanez. Köszi előre is!!
De egyébként az a baj, hogy van nekem 3 univerzális távirányítóm, de sajnos a TV-m hez nincs kód egyiken se..
Sikerült megoldanom az adás bezavarását de nem teljes a siker!
Körbetekertem ameddig tudtam alufóliával a koax kábelt és valamennyivel jobb lett a kép. Egyébként a kábel jelet valahogy nem lehetne erősíteni? Mert régen nekem is volt a házi Antennához egy trafóm és azzal lehetett erősíteni.
Az árnyékolás rendesen be van kötve a csatlakozóba? Fontos!
Hello!!
Most nem tudom melyikre gondolsz az eredetire-e, vagy amivel körbetekertem, de be van kötve mind2 rendesen igen! ÜDV Csabi!
Erre gondolok.
Ha ez be van kötve, és még így is zavart a vétel, akkor kábelhibára is lehet gondolni (szakadt árnyékolás).
Igen tuti h kábelhiba van, mert valami olcsó xar koax kábel csak azabaj nem lenne egyszerű kicserélnem. Egyébként valami jobb fajtából ha vennék egy 10 métert mennyiből jönnék ki kb? Egyébként be van kötve igen.
Ez a típus nagyon spéci. Ilyen, többszörösen árnyékoltat használj.
Nah sziasztok!
Élőszőr is Valami rajzot tudnátok nekem adni arról, a régi ami ezen a TV-n van DIN szabványú AV csatlakozót, hogy lehetne összehozni a mai scartokkal?? Valamint a 2. lépés pár hete elkezdte azt a TV, hogy eleinte csak ha ki volt kapcsolva a főkapcsolóval akkor a készenlét kb 1-2 mp ig bekapcsolt majd ki.. és csak a főkapcsolót hosszan nyomva lehetett a TV-t bekapcsolni és ha kikapcsoltam távirányítóval akkor már jó volt a készenlét. Most viszont már, ha a távirányítóval kapcsolom le akkor egyből meg is szűnik a készenlét és csak a főkapcsolóval lehet bekapcsolni.. Mi lehet a baja?:S
Valaki valami okosat nem tud mondani?:S
|
Bejelentkezés
Hirdetés |