Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az első képen egy PS-os célobjektumot láthatunk. Ilyenkor, amikor üzekedni készülnek a vadak, rettentő előnyös lehet az a kinövés...
![]()
Bizony, nagyon sok szemrevaló ijászhölgyet ismerek személyesen is!
Az rettentő életveszély viszont abban leledzik, hogy az Asszony is jól bánik a "csúzlival"...
Szó se róla, de szerencsére nem ez a jellemző öltözet, mert többet a nejem nem engedne el versenyre. Pláne egyedül, hajjaj!
Egyébiránt érdemes rákeresni a jutyúbon.
Sok bemutató felvétel található, amin (minden értelemben) profi íjászcsajok mutatják be a helyes testtartást, mozdulatsort, lövéstechnikát. És hogy mindez jól látható legyen, bikini felsőben, vagy szép fehér csipkemelltartóban művelik a sportot. Természetesen ezen videók alapján a férfiember a büdös életbe se fog megtanulni lőni... ![]()
Én azért csak "lőnék Velük" egy párat.
![]()
Azt elhiszem! Mindenképp látogass el egy közeli íjászegyesület edzésére, érdemes, elhiheted
![]() Ooopsz! Bambi "most fordult a célegyenesbe", már "csak" egy óra kell neki. A család már ideges. Én is ideges vagyok. Mi lesz, ha nem sikerül?! Bár a barátom azt mondta, hogy ezt nem lehet elb.....
És igenésigenésigen!
Elkészült a MŰ! A félreértések elkerülése végett: Nem égettem oda, a fűszereknek van ilyen sötét színük! Nem semmi a szimatja. Azt hiszem jövő hétvégén majd Unicumos pulykát sütök! ![]()
Hűű, a cica rúgja meg
![]() Ez eszméletlen jól néz ki! Milyen jó hogy még nem ebédeltem.... :wilting:
Hujujuj! Hozzátok se megyek kirándulni!
![]()
Hűű, a cica rúgja meg
![]() ![]()
Lehet, hogy nekem is íjászkodni kellene?!
![]()
Köszi az elismeréseket!
Frankye, kirándulni pedig gyere nyugodtan, itt láthatod, milyen fegyverzettel tartjuk távol a gyanútlan turistákat a vérengző fenevadaktól.
Izé, fordítva:
"...a gyanútlan turistáktól a vérengző fenevadakat."
Akárki akármit mond, ez egy jó zene: Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song
![]() Szerk.: ja és a csajszi se néz ki rosszul... :pirul: ![]() Mondjuk, ami igaz, az igaz. Néha megdöbbent, hogy mások által embernek mondott egyének, hogy tudnak viselkedni az erdőben. ![]() Gondolok itt pl. a szétdobált szemétre, pedig van a turista utakon kuka is kirakva. Még a papírzsepi hagyján, mert lebomlik, de a műanyag flaska nem. Na, most akkor ki a fenevad? Nekem a csikket sincs pofám eldobni, van kis hordozható hamutartóm.
Állítólag több mint 100 fős gárda egyengeti a jány karierjét. És hallgasd csak meg milyen trükkösen vastagítják meg a gyenge hangját.
![]()
Nekem mondod, most jöttem be az utcáról. Lombsöprés meg ilyenek. Buszmegálló van előttünk, úgyhogy nem csak lomb volt bőven.
![]()
Na, engem ilyen veszély nem fenyeget. A mi utcánkba busz be sem fér!
![]() De Téged nem (sem) irigyellek.
Nem egyedi dolog ez, Szami. Ma már mindenkiből (még Belőled, sőt, horribile dictu: belőlem is (!)) lehet giga-mega-hiper-szupersztár énekest "faragni", megfelelő stúdiómunkával.
Engem is csak egy dolog akadályozott meg abban, hogy híres énekes legyek: a hangom.... :hide:
Ezzel most nem Gomez kisasszonyra akartam utalni.
Persze, ez egyértelmű. De azért nekem tetszik.
![]() Viszont a többi hipersztár nem nagyon izgat, ne a média döntse már el mi tetszen nekem, hanem én. ![]()
Aki ismer, tudja, hogy bárhangom van. Bár ne hallanák...
Soha ne mondd, hogy soha! Egy szereposztó dívány csudákat tesz a hanggal!
És ez nem új találmány, csak akkor még varázsszőnyegnek hívták.
![]()
Meg varázsfuvolának... (Na, ez már kezd (18)-as lenni...)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |