Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát én honnan tudjam.. tudod mit? beírom a Googléba
Hogy az iskolát idézzem:
Nem én
Isten éltessen minden szülinapost! köbzoli Szeptemberben nekem van, de 13.-án.
Egy hónapja közelebb kerültem a 70-hez mint a hatvanhoz én is kaphatnák egy kis ajándékot? Különben is ma nagyon sz@r napom volt.
Kettő ilyen van itthon. Bár ez is nagyon aranyos.
Csak egy kis ízelítő hogy milyen söfőrök vannak a világban. Bővebben: Link
Köszönöm, mára ennyi elég volt ebből a piros csíkból, majd jövök, ha ez már nem lesz itt!
Fú, köszi mindenkinek
Az ajándéko(ka)t hol vehetem át? :finom:
Van Szegeden a híd lábánál egy új csomópont, az kb annak számít, ha mindenkinek piros van
![]() (Amikor dugók voltak azért, most meg mert csokorba lehet szedni a lámpákat...)
Apropó dugó: akkor házhoz lehet szállíttatni az ajándékot? :whistle:
Jó sok válogatást láttam már, de ezt még nem... Szétröhögtem az agyam
Nem semmi!
Hú, ma hogy jártam:
Mentem ellenállást meg ezt-azt venni. Mondom a boltosnak, kérek xy smd ellenállást, erre mikor kimentem akkor látom, hogy 0806-osat adott. :bummafejbe: Multkor meg mikor mondtam neki, hogy 1206 kell, azt mondja, másmilyen nincs is... Na basszus... De legalább lett minden más jó alkatrész , ami kell a bomba clockhoz. Már csak rendes ellenállás, PIC, 4543smd kell, meg a mechanikai rész..
Azon gondolkodtam, hogy ha ezeknek az állatoknak fájna a hülyeség, vajon lehetne-e az egész bolygón hallani az ordításukat, de nem. A vodka eltompítja a dolgot, és nem fájna nekik, ergó folyamatosan inni is kéne nekik, így tele lenne mindig a szájuk. És mégtöbb ilyen videómotázs kerülne fel, és mégtöbb Ladát gyártanak majd... Bár a Lada Priora óta is vannak újabb modellek, kipróbálnék egyet (vajon ezekbe is a Niva kapcsolókat teszik még mindig???)
Kicsit több ónt teszel rá, és máris 1206-os
Köszönöm, az autóval együtt szép ajándék lenne.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kaptam egy román nyelvű levelet, de a goggle fordítója nincs a helyzet magaslatán. Jelentkezzen nálam priviben, aki segítene lefordítani nekem és a magyar válaszlevelemet visszafordítani románra. Nagyon köszi előre is!
Vannak emberek akik tudnak és vannak akik nem és ez sajna néha párosul a hülyeséggel.
Van benne egy két vicces jelenet.
Télen kevés nézhető sport van a tévében, de van néhány izgalmas sport ami szerintem nagyon jó. Pl: amerikai futball (NFL), biatlon, síugrás, snooker.
Hát, én nem úgy vettem észre, hogy "néha". Összesen több órányi olyan mix van fent, ami csak az orosz autós mutatványokról szól...
Egy kis stílusváltás: La Roux - I'm Not Your Toy (Nero Remix) (megvan FLAC-ban) :whistle:
Szerk.: ez a nap is jól kezdődik, húznám fel a redőnyt, erre elszakad az a izé, amit húzok.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én is gondoltam rá...