Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez sem rossz, bár én ilyenre gondoltam. Bővebben: Link
Sejtettem eddig is. Ezért próbállak noszogatni.
![]()
Jópofa jószág, érdekes, hogy ennyire közel enged magához.
Nagyon tetszik a fotó! ![]()
Nagy hoho nyilván jó üzletember, és megállapodást kötött a rókával, hogy az kajáért cserébe pózol a turistáknak.
![]()
Itt van néhány rajzom, nem vagyok egy művész, itt az oldalon sokan vannak nálam jobbak, majd ha megtalálom, rakok fel énis táj/makró képeket
![]()
Kölcseyre egyből ráismertem. A többi kép is jó csak a vonalzót kell száműzni és szabad kézből rajzolni. Érdemes tanulmányozni a jobb agyféltekés rajzolást mert a képesség mindenkiben jelen van.
Fület rajzolni nem tudok, de a többit próbálom fejleszteni
![]()
A jobb agyféltekés rajzolás tényleg működik. Bővebben: Link
![]()
Na , nem rajzolás, de ez is művészet
![]()
Tudsz olyat is, amikor kampózzák a villanyt?
Ez is művészet , nem olyan jó, mint az airbrushod , de művészet !!
![]()
Dehogy is! Ez egy számítógépes játék. Azt nem mondom, hogy nem dolgoztak vele a grafikusok meg az animátorok, de ez azért messze van (az én szemszögemből) a művészettől.
Köszi! :pirul:
Egyetértek veled, így már ki is egyenlítettem! Egészségedre! Bővebben: Link
Ez relatív, az hogy a digitális elektronika képes ilyen vizaulizációra (itt a PC-re gondolok, meg hogy mire képes
![]() Hú de professzionálisan fogalmaztam meg. ![]()
Ja... De nem is olvasom el még egyszer, hogy meg is értsem.
![]()
Programozok, az osztálytársam modellezik.
Azért azt ne mondjátok, hogy a semmiből valamit létrehozni semmi... én pont azért kezdtem el programozni , mert a semmiből akár egy világot hozhatok létre; egy élő mozgó világot, amiben még csak ha rondán meganimált karakterek vannak, él és mozog. A modellezés ugyanez, művészet egy kockát csinálni , és művészet egy 3D Shader 4,0 árnyékolású karaktert létrehozni . Ez nem vita, vélemény ![]()
Nemrég kikerültek a hivatalos adatok arról, hogy a facbuk mennyi adatot forgalmaz naponta. (Ha jól emlékszem olyan 500 TB körül lehetett, és maga a szervergép ami tárolja az adatokat 100 PB-s.)
Ez már kicsit komolyabb mennyiség, és ha belegondolsz, hogy minden csak egy like al indult... ![]()
Ha jól számolom 561 évig lesz fészbuk (persze ha nem bővítik a szervert).
![]()
Na én ezért nézek csak Discoveryt meg National geograpicot, ott legalább megtanulok 1-2 dolgot.
Nem jól értelmezted amit írtam.
A programozás is egy bizonyos szinten már művészet (én is programozok Delphiben, ASM-ben, meg néha C, HTML, VB-ben). Más: Ti hogy bírjátok ezt a hőséget? ![]()
Csináltam pár képet, az elektronikai téma teljesen véletlen, csak pont kaptam a keresztapámtól pár régi csövet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |