Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez sem rossz, bár én ilyenre gondoltam. Bővebben: Link
Sejtettem eddig is. Ezért próbállak noszogatni.
Jópofa jószág, érdekes, hogy ennyire közel enged magához.
Nagyon tetszik a fotó!
Nagy hoho nyilván jó üzletember, és megállapodást kötött a rókával, hogy az kajáért cserébe pózol a turistáknak.
Itt van néhány rajzom, nem vagyok egy művész, itt az oldalon sokan vannak nálam jobbak, majd ha megtalálom, rakok fel énis táj/makró képeket
Kölcseyre egyből ráismertem. A többi kép is jó csak a vonalzót kell száműzni és szabad kézből rajzolni. Érdemes tanulmányozni a jobb agyféltekés rajzolást mert a képesség mindenkiben jelen van.
Fület rajzolni nem tudok, de a többit próbálom fejleszteni
A jobb agyféltekés rajzolás tényleg működik. Bővebben: Link
Na , nem rajzolás, de ez is művészet
Tudsz olyat is, amikor kampózzák a villanyt?
Ez is művészet , nem olyan jó, mint az airbrushod , de művészet !!
Dehogy is! Ez egy számítógépes játék. Azt nem mondom, hogy nem dolgoztak vele a grafikusok meg az animátorok, de ez azért messze van (az én szemszögemből) a művészettől.
Köszi! :pirul:
Egyetértek veled, így már ki is egyenlítettem! Egészségedre! Bővebben: Link
Ez relatív, az hogy a digitális elektronika képes ilyen vizaulizációra (itt a PC-re gondolok, meg hogy mire képes
), az már művészet (gondolj bele, az, hogy mikor megmozdítod az egeret, mekkora mértékű információ feldolgozást vált ki egészen az egér LED-jétől a monitorod pixeléig). De az, hogy az ember csak szimplán használja azt (ergo játszol egy crackelt(?) játékkal) az nem művészet.Hú de professzionálisan fogalmaztam meg.
Ja... De nem is olvasom el még egyszer, hogy meg is értsem.
Programozok, az osztálytársam modellezik.
Azért azt ne mondjátok, hogy a semmiből valamit létrehozni semmi... én pont azért kezdtem el programozni , mert a semmiből akár egy világot hozhatok létre; egy élő mozgó világot, amiben még csak ha rondán meganimált karakterek vannak, él és mozog. A modellezés ugyanez, művészet egy kockát csinálni , és művészet egy 3D Shader 4,0 árnyékolású karaktert létrehozni . Ez nem vita, vélemény :wave:
Nemrég kikerültek a hivatalos adatok arról, hogy a facbuk mennyi adatot forgalmaz naponta. (Ha jól emlékszem olyan 500 TB körül lehetett, és maga a szervergép ami tárolja az adatokat 100 PB-s.)
Ez már kicsit komolyabb mennyiség, és ha belegondolsz, hogy minden csak egy like al indult...
Ha jól számolom 561 évig lesz fészbuk (persze ha nem bővítik a szervert).
Na én ezért nézek csak Discoveryt meg National geograpicot, ott legalább megtanulok 1-2 dolgot.
Nem jól értelmezted amit írtam.
A programozás is egy bizonyos szinten már művészet (én is programozok Delphiben, ASM-ben, meg néha C, HTML, VB-ben). Más: Ti hogy bírjátok ezt a hőséget?
Csináltam pár képet, az elektronikai téma teljesen véletlen, csak pont kaptam a keresztapámtól pár régi csövet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

:wave: