Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnos errefelé is eszeveszett lövöldözés van már most is. Nem tudom mi lesz éjfél körül. Sajnos a kutyáim egyáltalán nem élvezik.
Na, jelentem: a saját büdös kezemmel fejből kitudom rakni a Rubikot.. :hawaii:
Rám is igyatok ma barátaim...
Drakulálok! Izé, granulálok! Azazhogy gratulálok! Iszok még egy pohár kölyökpezsgőt, rád is!
Rendben. Iszom egy pohár bort az egészségedre.
Viktor, ne csak kölyökpezsgőt !
![]() Zoli: Köszönöm ! ![]() És mindenkinek jó egészséget az új esztendőben. Szerintem ez a legfontosabb !!! :yes:
Sziasztok! Eddigi program egy riaa korrektor építése TL072-vel. Az asszonnyal közösen
B.U.É.K Minden kedves fórumtársamnak!
Dehogyisnem! Az a finom! Tavaly is azzal koccintottunk a drágámmal. Az idén van barackos, málnás és almás is. :finom:
Én tegnap málnaszörpös vörösbort ittam.
Azt azért nem gondolnám, hogy van olyan finom, mint az én tokaji furmintom, amit egy barátomtól veszek.
Jani@ igazad van, csak egészsége legyen mindenkinek.
Akkor azt jelenti, Ti nem alkoholizáltok !
VBK a kedvencem... Azaz vörösbor kólával.
Most lesz nálunk egy karton energiaital, egy láda citromos sör, 3 Somersby, Whiskey egy üveggel, 1 üveg Rum, 1 üveg Vodka, a többiről nem tudok.. ![]() Ja, meg 4 pezsgő..
Az M1-en Laár András barátom van. Nekem kicsit fárasztó, de aki ezért szereti nézze.
Sajnos igen. Csak közben vettem észre, mert nálunk a TV csak háttérzörej. :yes:
Én nagyjából a felénél kapcsolódtam be.
Az OFF topic 2012 évi első hozzászólásával ezennel megnyitom az évet.
Oda szerveztek valami kempingbe egy csoporttalálkozót. Volt már vagy 13 éve. Én filóztam, hogy elmenjek-e? Aztán délután 4kor felpattantam a bringára és letekertem. Karcagon azért már eléggé rám esteledett, úgyhogy bele kellett taposnom. Végül is este 11körül leértem, akkorra már a többiek valami diszkóba voltak. Ez azért is volt érdekes, mert a csoport nagyrésze 30-50 év között volt...
Na a lényeg, hogy nagyon vendégszeretőek voltak az emberek arrafelé!
Már kétszer végiglapoztam a tévécsatornát, de nem találom ezt a ria korrektoros adót. Pedig szívesebben néztem volna a szilveszteri műsor helyett!
Nem semmi történet.
Amúgy este 11 felé már elég vendégszerető tud lenni a hangulat bárhol.
Háááló!
Ébresztő Pákások! Egy ideje elkezdődött a bu...bu...BUBORÉK! Neeeem..... a Boldog Újév!
Áh, ezek a fiatal kölkek nem tudnak ilyen "korán" felkelni...
Ne is gondoljunk nagyon bele, holnap reggel nekem is negyed ötkor kelés.
Jó reggeltet! Boldog Új Évet
Már én is felkeltem 5 óra alvás után
Én 6ot aludtam, és totál brutál volt a buli..
Na hogy * meg az összes laptop akku gyártó!
Kivettem az akkumat a gépből, egy óra múlva visszarakom és panaszkodik a gép, hogy cseréljek akkut. Hát de miért? Megnéztem és az eddigi valótlan 32%-os elhasználódás helyett már 62%-ot mutat!! Hát hogy a fenébe használódott el ennyire egy órás kivételtől?
Én kiveszem belőle, de annak a gép nem fog örülni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

B.U.É.K MINDENKINEK!