Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mondjuk én előbb ennék meg egy boly hangyát minthogy zsírt egyek. Egyszerűen undorítónak tartom.
![]()
Ettél már életedben, ahogy említve volt sült zsírt? Friss kenyérre kenve, arra hagyma, erős paprika, plusz paradicsom. A legkiválóbb éttermekben sincs ehhez fogható finom falat!
![]() Mindenképp próbáld ki egyszer!
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tud-e valaki valamit, hogy mi van a szegedi Szatellit elektronikai üzlettel? Végül nem költözik, és maradt a Gogol u. 3 alatt, és akár hétfőn is mehetek alkatrészt venni, vagy át fog költözni, és most szünetel a munka? Csak azért mert eddig azt írták az oldalukon, költöznek, de most se híre, se hamva neki...
Szerintem a cigánypecsenye mindent üt! Ha jól készítik el, ezalatt értve, hogy eléggé fokhagymás, akkor annál jobb nincsen!!
![]()
Nekem egy vicc jut róla eszembe. Az egyszeri vendég megkérdezi a pincért: Cigánypecsenye van? Mire a válasz: Lehet éppen, de akkor zene nincs.
![]()
De most mé? MZ/X jelentkezz!
![]()
Felétek mit esznek?
Hali!
Éppen egy filmet nézek és gondoltam megkérdem: Hallottatok-e róla? Ismeritek-e? Tetszik-e? A film címe: Kivagy doki? (doctor who) Számomra csodás egy film. Már eléggé régi de nagyon tetszik a felépítése meg minden ... Vigyázat a film Sci-FI Csakmert nem mindenki kedveli. Sőt ....
Ez a film nálunk anno a 90es évek közepén olyan legenda volt,hogy nem bírod egy szuszra végignézni.Senkinek sem sikerült.Én be akartam bizonyítani,hogy nekem menni fog.
![]() Kb a felénél jött valaki,és kicsengetett a TV elől... ![]() Nem sikerült nekem sem. De ennek ellenére függője lettem. István
Üdv!
Szegedi vagyok, és szerintem nem költöznek. Biztos írnák a honlapjukon. Szóval nyugodtan mehetsz.
Köszi! De múltkor még írta, legutóbb arra jártam, és már az üzletre ki is volt írva, hogy kiadó, valamint el volt minden függönyözve..
Értem!
Én a hossza miatt nem bírom végig nézni. Tessék itt van egy pár rész ![]() Regisztrálni kell de megéri sok jó film van rajta. És persze ingyen!
Ja és Krisztián!
![]()
Arra van lehetőség, hogy a saját hsz.-met megnézzem egy adott időponttól?
Ugyan is egy rakat képem eltünt a gépemről amikor a Picassa-val sz@rakodtam és innen az oldalról szeretném vissza menteni.
Kinek van ennyi ideje, hogy ilyeneket kitaláljon...
![]() ![]() Ez olyan, mint a múltkor a postán: Nagy sor, legalább 5-en állnak előttem. Egy idősebb asszony előremegy megkérdezi a soron következőt, hogy megkérdezheti-e, hogy lehet-e kártyával fizetni, erre a soron következő (szintén koros asszony) felháborodik, hogy ne tolakodjon előre. Miután tisztázták, hogy csak egy kérdés lesz, az idő asszony hátrajött és megjegyezte: "A sok h*lye öregasszony, már nem igaz... Ja.. én is az vagyok.." Ebből látszik a lélek nem feltétlenül öregszik! ![]()
Úgy nem sorban rakja ki ha kilistázod?
Szia! A keresőben kattints a tól-ig naptár ikonokra.
Szerk.: az időszak legördülő menüből válaszd: az adott időtartamot.
Te tolvaj ezt én akartam megmutatni!
![]() Már be volt indítva a képernyőfényképező ![]()
Szia! Havonta egyszer ha írok az OFF-ba, ne sajnáld tőlem.
![]()
Bár képkilistázással is szépen megoldható 13 oldalt kellene átfutni ami nem nagy ámen.
Na de én mentem aludni hétfőn suli ![]() További szép estét mindenkinek!
Megoldódott a nagy "rejtély".
![]() A fű zöld, Az ég kék, Az élet szép. A L'art pour L'art videó kötelező alatta!! ![]()
Pont most néztem. A "2012.08.31. 18:45:31" s kommentet ajánlom az ertéelnek.
![]()
Hehe
![]() Az biztos, hogy nézhető műsorok nincsenek rajta, egyedül addig néztem míg ők adták az F1et, meg míg volt HetiHetes, de azóta semmi. Ami viszont feltűnt, hogy a közszolgálatik feltörtek, egyre több olyan műsor van ami nézhető. De emellett a néhány műsor mellett csak a discovery, national, ID és társai, a többi egy kalap.. Már régóta álmodok egy olyan szolgáltatót, ahol én adhatom meg hogy legyen 7 csatorna amit előfizetek, és kész. De jelenleg nincs ilyen a piacon, a "minden ami kell és semmi ami nem" is elég ferdítés, az ajánlataikat nézve....
Hú, bakker, de fura az új HE. Enyém az első új HE-s hsz...
![]()
És bármi új észrevétel van az oldallal kapcsolatban, természetesen azt továbbra is várjuk.
Megvan az első: nem találom a hirdetések menü alatt, a saját hirdetéseim ablakot. Lehet én vagyok a noob, megyek vissza keresni.
![]()
Elolvasandó: http://www.hobbielektronika.hu/help/
Köszönöm, így már minden vili lesz!
Üdv!
Sziasztok, elég jól néz ki az oldal, szépen meg lett csinálva. Egy észrevétel, nekem valamiért a bal oldalt a Fórum Témák ablakocska ugrál fel le, és azt írja ki fekete betűvel a helyén hogy Warning, mellette meg valami link szerűséget.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |