Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mondjuk én előbb ennék meg egy boly hangyát minthogy zsírt egyek. Egyszerűen undorítónak tartom.
Ettél már életedben, ahogy említve volt sült zsírt? Friss kenyérre kenve, arra hagyma, erős paprika, plusz paradicsom. A legkiválóbb éttermekben sincs ehhez fogható finom falat!
Mindenképp próbáld ki egyszer!
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tud-e valaki valamit, hogy mi van a szegedi Szatellit elektronikai üzlettel? Végül nem költözik, és maradt a Gogol u. 3 alatt, és akár hétfőn is mehetek alkatrészt venni, vagy át fog költözni, és most szünetel a munka? Csak azért mert eddig azt írták az oldalukon, költöznek, de most se híre, se hamva neki...
Szerintem a cigánypecsenye mindent üt! Ha jól készítik el, ezalatt értve, hogy eléggé fokhagymás, akkor annál jobb nincsen!!
Nekem egy vicc jut róla eszembe. Az egyszeri vendég megkérdezi a pincért: Cigánypecsenye van? Mire a válasz: Lehet éppen, de akkor zene nincs.
De most mé? MZ/X jelentkezz!
Felétek mit esznek?
Hali!
Éppen egy filmet nézek és gondoltam megkérdem: Hallottatok-e róla? Ismeritek-e? Tetszik-e? A film címe: Kivagy doki? (doctor who) Számomra csodás egy film. Már eléggé régi de nagyon tetszik a felépítése meg minden ... Vigyázat a film Sci-FI Csakmert nem mindenki kedveli. Sőt ....
Ez a film nálunk anno a 90es évek közepén olyan legenda volt,hogy nem bírod egy szuszra végignézni.Senkinek sem sikerült.Én be akartam bizonyítani,hogy nekem menni fog.
![]() Kb a felénél jött valaki,és kicsengetett a TV elől... ![]() Nem sikerült nekem sem. De ennek ellenére függője lettem. István
Üdv!
Szegedi vagyok, és szerintem nem költöznek. Biztos írnák a honlapjukon. Szóval nyugodtan mehetsz.
Köszi! De múltkor még írta, legutóbb arra jártam, és már az üzletre ki is volt írva, hogy kiadó, valamint el volt minden függönyözve..
Értem!
Én a hossza miatt nem bírom végig nézni. Tessék itt van egy pár rész .Regisztrálni kell de megéri sok jó film van rajta. És persze ingyen!
Ja és Krisztián!
Arra van lehetőség, hogy a saját hsz.-met megnézzem egy adott időponttól?
Ugyan is egy rakat képem eltünt a gépemről amikor a Picassa-val sz@rakodtam és innen az oldalról szeretném vissza menteni.
Kinek van ennyi ideje, hogy ilyeneket kitaláljon...
De én beszélek, mikor végigcsináltam.... Ez olyan, mint a múltkor a postán: Nagy sor, legalább 5-en állnak előttem. Egy idősebb asszony előremegy megkérdezi a soron következőt, hogy megkérdezheti-e, hogy lehet-e kártyával fizetni, erre a soron következő (szintén koros asszony) felháborodik, hogy ne tolakodjon előre. Miután tisztázták, hogy csak egy kérdés lesz, az idő asszony hátrajött és megjegyezte: "A sok h*lye öregasszony, már nem igaz... Ja.. én is az vagyok.." Ebből látszik a lélek nem feltétlenül öregszik!
Úgy nem sorban rakja ki ha kilistázod?
Szia! A keresőben kattints a tól-ig naptár ikonokra.
Szerk.: az időszak legördülő menüből válaszd: az adott időtartamot.
Te tolvaj ezt én akartam megmutatni!
![]() Már be volt indítva a képernyőfényképező
Szia! Havonta egyszer ha írok az OFF-ba, ne sajnáld tőlem.
Bár képkilistázással is szépen megoldható 13 oldalt kellene átfutni ami nem nagy ámen.
Na de én mentem aludni hétfőn suli ![]() További szép estét mindenkinek!
Megoldódott a nagy "rejtély".
A fű zöld, Az ég kék, Az élet szép. A L'art pour L'art videó kötelező alatta!!
Pont most néztem. A "2012.08.31. 18:45:31" s kommentet ajánlom az ertéelnek.
Hehe
Az biztos, hogy nézhető műsorok nincsenek rajta, egyedül addig néztem míg ők adták az F1et, meg míg volt HetiHetes, de azóta semmi. Ami viszont feltűnt, hogy a közszolgálatik feltörtek, egyre több olyan műsor van ami nézhető. De emellett a néhány műsor mellett csak a discovery, national, ID és társai, a többi egy kalap.. Már régóta álmodok egy olyan szolgáltatót, ahol én adhatom meg hogy legyen 7 csatorna amit előfizetek, és kész. De jelenleg nincs ilyen a piacon, a "minden ami kell és semmi ami nem" is elég ferdítés, az ajánlataikat nézve....
Hú, bakker, de fura az új HE. Enyém az első új HE-s hsz...
És bármi új észrevétel van az oldallal kapcsolatban, természetesen azt továbbra is várjuk.
Megvan az első: nem találom a hirdetések menü alatt, a saját hirdetéseim ablakot. Lehet én vagyok a noob, megyek vissza keresni.
Elolvasandó: http://www.hobbielektronika.hu/help/
Köszönöm, így már minden vili lesz!
Üdv!
Sziasztok, elég jól néz ki az oldal, szépen meg lett csinálva. Egy észrevétel, nekem valamiért a bal oldalt a Fórum Témák ablakocska ugrál fel le, és azt írja ki fekete betűvel a helyén hogy Warning, mellette meg valami link szerűséget.
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |