Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1961 / 3649
(#) sastas01 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Azt hogy?
(#) Action2K válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Most őszintén, tudnál Te tök sötétben porszívózni?

Hááát....
(#) debiansix válasza silent15 hozzászólására (») Szept 19, 2012 /

Szia. Ezt a gyonyoru szamot ismered? Zongoran kulonosen szepen cseng.

Amúgy ehhez kell pár napcella, és már megy is a gyertya fényétől.

És milyen gyertyát választanál mellé(je)?

Természetesen ujesbéset.

A bácsi megalkotta az ingyenenergiját csókolom?
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
(#) Szárnyas válasza janikukac hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Ha nyelvtanilag nézzük a kérdést, akkor tényleg semennyi energiát nem fogyasztanak (amennyiben ez a szó szerepelt a kérdésben), mert az energiát nem tudják elfogyasztani a készülékek, hanem csak átalakítani. Helyesebb volna az energia fogyasztás helyett az energia felhasználás kifejezést használni. Szerintem.
(#) jani1987 hozzászólása Szept 20, 2012 /

(#) janikukac válasza Szárnyas hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Valóban, én is ilyesféle választ hallottam az osztálytársaimtól, ami helyes lenne. Akkor nagyot tévedtem?

A sors furcsa fintora, hogy a facebookon felköszöntöttem az egyik pesti rokont a szülinapja alkalmából. Erre jön a válasz az ismerősétől, hogy az illető meghalt. Ha ez nem lenne elég, akkor a saját bátyám kijelentette, hogy látni se bírja a képem. Már attól rosszul van, ha meglát. Pedig a születésem előtt ő volt az, aki egy kisöcsit akart magának. Na ehhez szóljatok valamit.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Kicsit több figyelmet fordíthatnál a családban történő eseményekre.
(#) Frankye válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Zolika60 válaszát kiegészítve, de nem cáfolva azt: Ez a testvérek között az esetek többségében így van. Különösen az egynemű testvérek között. Ne vedd a szívedre annyira a dolgot, lehet, hogy rossz napja volt. (Persze, nem felmenteni akarom, ez akkor is csúnya kijelentés volt, de az éremnek mindig két oldala van.)
(#) gyerek67 válasza Frankye hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Az esetek többségében így van???
Nálunk a családban is, és az ismerőseim és testvérei között mindenhol remek az egyetértés.
Az igaz, hogy ahol mosogatnak, ott a tányér is csörög, de aztán szent a béke....

Édesanyám részére Weltmeister tangóharmónikát venné(n)k. Ha tudtok valakit, akinek van, akkor szóljatok már. Köszi.
(#) zolika60 válasza gyerek67 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Az esetek többségét én is túlzásnak érzem. Persze ritkának sem mondható, de nem hiszem, hogy ez volna a jellemző.

Nem tűnik olyan nehéznek.Bővebben: Link
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

50 alatt gondolta.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Jó. de én az ismertségetekben gondolkodtam.

Bővebben: Link
Nem tudom nektek így jön-e be. Ha nem jönne be, akkor elmondom, hogy a csecsemő kezében játék villáskulcs és csörgőnek 3 motor gyertya.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2012

Esetleg véletlenül előfordulhat persze itt is valakinél. Viszont futólag átnézve a kínálatot árulnak bőven és van nem is egy ötven alatt is. Persze én nem ismerem melyik típus milyen jó és hány basszus kell, mert minél több annál drágább úgy tűnik.
(#) janikukac hozzászólása Szept 20, 2012 /

Megvan a fizika teszt eredménye . 20/14 helyes, azaz 3-ast kaptam. Nem örülök, sokat tanultam, és érdekesképp ma azok kaptak fizikából 4-est, 3-ast, akik 2-es tanulók, és összesen 1db ötös lett.
Az energiás feladat sajnos nem volt jó, mivel a tanárom azt mondja, az energia átalakul, és a fizika módján kell gondolkoznunk fizika órán, nem a hétköznapok alapján. Szerinte fizika órán nem energiát fogyaszt se a vasaló, se porszívó, csak hétköznapokkor, otthon.
(#) granpa válasza janikukac hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Csókoltatom a fizikatanárt a harapós lóval!.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2012
(#) janikukac válasza granpa hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Bizony. Itt valóban a szívatás volt a cél, mert hát... Sokat tanultam, az internetes teszteket 6/5-öt 100%-osra írtam..
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

De akkor mit fogyaszt? Én reggel jó kis szalonnát fogok, az már biztos.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Fizika órán szerinte az energia nem vész el, csak átalakul. Nem szabad a hétköznapokat figyelnünk, mert fizika órán másképp kell gondolkodni. Én sem értem..
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Ez igaz. De akkor csak energiát alakít át hővé, vagy forgó mozgássá, stb. De az energiát el kell fogyasztania, hogy más legyen belőle.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 20, 2012 /

Nem is érdekel, "hibáztam" ezen kívül még 5-öt, és a 4-es 16 ponttól jön.
(#) janikukac hozzászólása Szept 20, 2012 /

Van egy kérdésem. A hasított bőrből készült bakancsok beengedik-e a vizet, szóval vízálló-e a hasított bőr??
Következő: »»   1961 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem