Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most őszintén, tudnál Te tök sötétben porszívózni?
![]()
Szia. Ezt a gyonyoru szamot ismered? Zongoran kulonosen szepen cseng.
Amúgy ehhez kell pár napcella, és már megy is a gyertya fényétől.
És milyen gyertyát választanál mellé(je)?
![]()
A bácsi megalkotta az ingyenenergiját csókolom?
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Ha nyelvtanilag nézzük a kérdést, akkor tényleg semennyi energiát nem fogyasztanak (amennyiben ez a szó szerepelt a kérdésben), mert az energiát nem tudják elfogyasztani a készülékek, hanem csak átalakítani. Helyesebb volna az energia fogyasztás helyett az energia felhasználás kifejezést használni. Szerintem.
Valóban, én is ilyesféle választ hallottam az osztálytársaimtól, ami helyes lenne. Akkor nagyot tévedtem?
A sors furcsa fintora, hogy a facebookon felköszöntöttem az egyik pesti rokont a szülinapja alkalmából. Erre jön a válasz az ismerősétől, hogy az illető meghalt. Ha ez nem lenne elég, akkor a saját bátyám kijelentette, hogy látni se bírja a képem. Már attól rosszul van, ha meglát. Pedig a születésem előtt ő volt az, aki egy kisöcsit akart magának. Na ehhez szóljatok valamit.
Kicsit több figyelmet fordíthatnál a családban történő eseményekre.
Zolika60 válaszát kiegészítve, de nem cáfolva azt: Ez a testvérek között az esetek többségében így van. Különösen az egynemű testvérek között. Ne vedd a szívedre annyira a dolgot, lehet, hogy rossz napja volt. (Persze, nem felmenteni akarom, ez akkor is csúnya kijelentés volt, de az éremnek mindig két oldala van.)
Az esetek többségében így van???
Nálunk a családban is, és az ismerőseim és testvérei között mindenhol remek az egyetértés. Az igaz, hogy ahol mosogatnak, ott a tányér is csörög, de aztán szent a béke....
Édesanyám részére Weltmeister tangóharmónikát venné(n)k. Ha tudtok valakit, akinek van, akkor szóljatok már. Köszi.
Az esetek többségét én is túlzásnak érzem. Persze ritkának sem mondható, de nem hiszem, hogy ez volna a jellemző.
Nem tűnik olyan nehéznek.Bővebben: Link
Jó. de én az ismertségetekben gondolkodtam.
Bővebben: Link
Nem tudom nektek így jön-e be. Ha nem jönne be, akkor elmondom, hogy a csecsemő kezében játék villáskulcs és csörgőnek 3 motor gyertya. A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2012
Esetleg véletlenül előfordulhat persze itt is valakinél. Viszont futólag átnézve a kínálatot árulnak bőven és van nem is egy ötven alatt is. Persze én nem ismerem melyik típus milyen jó és hány basszus kell, mert minél több annál drágább úgy tűnik.
![]()
Megvan a fizika teszt eredménye . 20/14 helyes, azaz 3-ast kaptam. Nem örülök, sokat tanultam, és érdekesképp ma azok kaptak fizikából 4-est, 3-ast, akik 2-es tanulók, és összesen 1db ötös lett.
Az energiás feladat sajnos nem volt jó, mivel a tanárom azt mondja, az energia átalakul, és a fizika módján kell gondolkoznunk fizika órán, nem a hétköznapok alapján. Szerinte fizika órán nem energiát fogyaszt se a vasaló, se porszívó, csak hétköznapokkor, otthon.
Csókoltatom a fizikatanárt a harapós lóval!.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2012
Bizony. Itt valóban a szívatás volt a cél, mert hát... Sokat tanultam, az internetes teszteket 6/5-öt 100%-osra írtam..
De akkor mit fogyaszt? Én reggel jó kis szalonnát fogok, az már biztos.
![]()
Fizika órán szerinte az energia nem vész el, csak átalakul. Nem szabad a hétköznapokat figyelnünk, mert fizika órán másképp kell gondolkodni. Én sem értem..
![]()
Ez igaz. De akkor csak energiát alakít át hővé, vagy forgó mozgássá, stb. De az energiát el kell fogyasztania, hogy más legyen belőle.
Nem is érdekel, "hibáztam" ezen kívül még 5-öt, és a 4-es 16 ponttól jön.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |