Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Juuj. Kis gonosz. Azt hittem ezt hallgatod.
Inkább ezt: Bővebben: Link
Na, ezt akár mi is elő tudjuk adni egy jó alapra. Yayaya gfsaighsagh jgkasjglkas és kész.
Egy kis frissítés zene téren: Noel Sanger vs Soul In The Machine feat Chrysta Bell - Mad World (N...n Mix).
Ha tetszik hallgasd, ha nem akkor nem.
Azért Laár andis barátomnak nagyobb rutinja van benne.
Őőő. Jaaa, hogy ő a barátod? Nem mondtam semmit... :pirul:
Ehhez csak számítógép kell semmiféle hangszert nem hallottam.
Mert le vagy maradva egy pár évtizeddel. :gumicsirke:
Szerk.: de nem kell aggódni, még nagyon sokan vannak így ezzel.
Húsz éve legalább. De nem csak ilyen zenét csinál, a KFT együttesről biztosan hallottál. Bővebben: Link
Ez már így is marad. Szeretem ha van benne fantázia és dallam. :yes: Nem vagyok aggódós.
Már ne is haragudj, de ez nem arról szól, hogy valaki "le van maradva" vagy nem. Egyszerűen az átlag ember, és talán mindenki azok kivételével akik szeretik azt a műfajt amit te bemutattál, senki nem nevezi ezt zenének.
Mert egyszerűen nem kell hozzá tudás, mert egy gép csinálja, és egy 5 éves gyerek is képes ilyen hangokat kicsikarni egy ilyen gépből. ![]() A zene számomra a hangszerekkel és az énekkel kezdődik. Nem mellesleg rock 'n' roll-ban nyilvánul meg számomra
Nálunk az a nagy megállapítás született, hogy CSAK az nevezhető zenének (rock, country, folk stb), ami valódi hangszeren és valódi hangszer tudással adnak elő. A gépzene nem zene, még ha a technósok meg is köveznek érte. Jómagam inkább metált hallgatok, de ott legalább hangszeren játszanak.
Mivel sajnos húsz éve a médiában csak elvétve hallható rendes zene, felnőtt egy generáció aki olyat csak véletlenül hallott és akkor is furcsa volt neki.
Idézet: pl? :yes: „Nem mellesleg rock 'n' roll-ban nyilvánul meg számomra”
Végre egy fórum, ahol sok a rock/metál zenét kedvelő emberke
DD. Már hiányzott egy ilyen hely
Nekem, mikor lógok a fórumon; Uriah Heep, Deep purple, Led Zeppelin, Jethro Tull, és hasonlók mennek közben.
Én a modernebb, betegebb, sötétebb dolgokat kedvelem
Játszani meg a régieket szoktam, szóval azok sem idegenek tőlem.
Silvan Zigg Boogie-Woogie játéka sem semmi.
A Deep Purple-nek megvan a 72/73-as koncertje. Drága Ritchie Blackmore. Ő egy isten a számomra.
Cradle of filth? Dimmu Borgir? stb
Bocsánat: Jimmy Hendrixet kifelejtettem a főműsorból. :hide:
Nem rossz.
A legtöbbet metált hallgatok, az éneklős fajtából, általában a klasszikus heavy metal, Ossian, Pokolgép a hazaiak közül. De a Szó szerint vett Rock n Roll-ban Tunyogi (Isten nyugtassa) számait szeretem nagyon. Meg szinte bármilyen rock Pokolgép
Ismerem őket, de csak nagyon ritkán fogyasztom
![]() Hatebreed, Agnostic Front, Parkway Drive, Marilyn Manson, Cage the Elephant, Manowar, Death By Stereo, Korpiklaani, Protest The Hero, stb. Rengeteg félét
Nos, számomra a "Rock n Roll" jelentése az a fajta zene, amire eredetileg mondta Alan Freed az 50' években.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |