Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1859 / 3692
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Nem semmi.
Lehet valaki heggesztett miközben ment a betonkeverő...
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Kb 2 óráig ez volt, utána el-elment az áram is, majd megjavult minden. Valamit ügyködtek az illetékesek.
(#) pepe091 hozzászólása Máj 2, 2012 /

A hatalmas pendriveom

Pendrive.JPG

(#) Ricsi89 válasza pepe091 hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

El ne hagyd.
(#) janikukac válasza pepe091 hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Homemade? :smile:
(#) pepe091 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Direkt csinált rá barátnőm egy a pendrivenál 3szor hosszabb akasztót, hogy meg lehessen találni

Janikukac: Nem, nem az Nem hinném, hogy megérné ilyesmit csinálni mikor ~3000 Ft-ba került.
(#) janikukac válasza pepe091 hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Tudom, vicceltem.
(#) mrobi hozzászólása Máj 2, 2012 /

Ham ár itt a pendrive-nál tartunk. Szerintetek milyen márkájú pendrive-ot érdemes venni?
(#) pepe091 válasza mrobi hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Szerintem ezeknél már nem annyira fontos a márka. 90%-ban már eleve élettartam garanciát vállalnak, szóval ha ilyet látsz akkor nyugodtan megveheted, nem fogsz csalódni.
(#) zenetom válasza mrobi hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Azt mondanám, hogy Kingston, de valamit nagyon elrontottak, mert egy pár éve szeretik megadni magukat az újabbak, ettől eltekintve szerintem még mindig az egyik legjobb.
(#) pepe091 válasza mrobi hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

Amúgy sikerült a múltkor nyomtatni?
(#) szamóca válasza mrobi hozzászólására (») Máj 2, 2012 /

A márka egy dolog, de tudni kellene mire akarod használni.
Nagy file-ok (pl. videók) tárolása mobilitása a cél, vagy sok apróbb (möpöszfrí)? Gyorsaság, tárolókapacitás, megbízhatóság között kell választani. Ha van a gépeden USB 3.0, akkor érdemes ilyen csatolófelületűt venned.
Márkák közül jók a Transcend, vagy a Verbatim cuccok.
(#) gordonfreemN hozzászólása Máj 3, 2012 /

Sziasztok!
Az aprohirdetesek kozott volt mostanaban egy alvanyos furogep hirdetve pickit2-vel egyutt. Nem tudjatok veletlenul a felhasznalo nickjet? Mert erdekelne a furo, de sajna mar nincs a hirdetesek kozott, lehet eladta...
(#) mrobi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Kisesebb fájlok tárolására, hordozására lenne szükségem. USB 2.0-ám van. Engem főként a megbízhatóság érdekelne. A sebesség nem lényeg.

pepe091: Még nem mentem el nyomtatni.
(#) vilmosd válasza mrobi hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

A dropbox nevu program tud szinkronizalni egy fiokot, amit el tudsz erni tobb geprol is. Nem szukseges egy virushordozot cipelned magaddal. En kitiltanam a vilagbol a pendrivot. Igen sok bosszusagot okozott nekem. Ragad ra a virus, es mar vegig is fertozod az osszes gepet, amihez kozel viszed.
(#) Gafly hozzászólása Máj 3, 2012 /

Na ez mi? (Pucukának nem ér ).

kaktusz.jpg

(#) zenetom hozzászólása Máj 3, 2012 /

Szerintetek járt a Holdon ember?
Annyi ellenbizonyítékot olvastam, de a nagy része zagyvaság.
Csak az az egy dolog a furcsa hogy az udóbbi évtizedekben miért nem voltak (vagy legalábbis nem szóltak) a Holdon?
Mondjuk reális válasz hogy túl kockázatos, meg a szondák is el bírják végezni azt, amit az ember, csak furcsálom, hogy ekkora technológiai fejlettséggel nem küldünk embert a Holdra.
(#) Gafly válasza zenetom hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Ha azt mondom hogy "Money" az elég magyarázat?

De gondolom a műholdas TV elég meggyőző hogy valaki azért legalább a kijutott a világűrbe és repkednek ott izék.

Mellesleg én is sajnálom hogy abbamaradt a lendület...

Bár azért még itthon is van űrtechnológia (és akkor nem csak a MASAT-ra gondolok).
(#) zenetom válasza Gafly hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Itt már szerintem nem a pénzről van szó. A Holdra utazás szerintem az egyik legnagyobb technikai felkészülést jelenti, amit ember meg tud valósítani, de lehet pont ezért szól bele a pénz.
Na megint olyan témába kezdtem bele, amiről kevesen ("a háttérhatalom") tudják az igazat.

Sorold fel az általad ismert műholdas mobil szolgáltatókat (akinek komplett, műholdakat is beleértve) működő rendszere van.

Hárommal is beérem

De feljogosítom bármelyik moderátort hogy törölje ki a gyökérétől az egészet, mert ez szerintem sehová nem vezet...
(#) zenetom válasza Gafly hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Ezt most nem értem, de én részemről abba hagyom a gondolatmenetet.

Helyes gondolat.
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Inmarsat, Iridium, Globalsat, Thuraya, És van az oroszoknak is, de nem jut eszembe a neve.
(#) zenetom hozzászólása Máj 3, 2012 /

Így kell elbánni a kompjúterrel.
Szerk.: bár szerintem kamu, mert ha CRT-re akkorát rácsap, annak nagyobb hangja lett volna.. de kitudja.
(#) Gafly válasza pucuka hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

És akkor az ICO meg is sértődik mert meg sem említik
(#) pepe091 hozzászólása Máj 3, 2012 /

Valakinek van tapasztalata mennyezeti ventillátorokkal kapcsolatban? Mennyire hatékonyak? ~13 m2-es majdnem négyzet alapterületű szobát kellene kiszolgálnia.
(#) nagy hoho válasza Gafly hozzászólására (») Máj 3, 2012 /

Valami mikró hullámú cucc csak a vastag szigetelést nem értem. Szerintem jó lenne hőcserélő tartálynak is.
(#) szamóca hozzászólása Máj 3, 2012 /

(#) szamóca hozzászólása Máj 4, 2012 /

(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 4, 2012 /

Ebből is látszik nincs lehetetlen.
Következő: »»   1859 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem