Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Annyival lenne egyszerűbb a helyzet, hogy lenne egy szakács a háznál. De nekem se árt edzésbe maradni. Ez egy nagyon primitív példa: konyhán a palacsintának papír vékonynak kellett lenni, de a szakács nem tudott hozzávaló tésztát készíteni. Nekem viszont elsőre sikerült.
Nagyon jó a recept, meg is csinálnám csak a nejemet kellene leküldeni egy hétre. Van valami ötlet?
Hogy hogyan kellene egy hétre félre tenni? Nehéz kérdés.
Meg kerülted a a választ. Ráadásul a kégli is üres.
Értem én miről van szó. Gumi még van tartalékba. (5db)
Sziasztok. Aki érettségizett/érettségizik azoktól kérdezném elsősorban (de bárki más is válaszolhat), hogy ha kihúzom a magyar tételt és irodalomból jó a feleletem de nyelvtanból gyenge (netalántán nem tudok semmit), akkor húznom kell új tételt? Mert nekünk így mondta a tanár. De nem értem hogy akkor a kettő miért van együtt? Ennyi erővel ha történelemből kapok két kérdést és csak az egyikre tudok válaszolni, akkor is húzathatnának velem másik tételt. Valahogy nem értem ennek a logikáját.
Az én időmben nem volt egy szóbeli tételen belül külön irodalom és nyelvtan. Mondjuk írásbelin vizsgálták a helyesírást meg a nyelvhelyességet, de az más téma.
Sziasztok!
Biciklis sebességmérőmben az lcd kijelző be van kicsit sötétedve. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka? Mi okozhatja ezt? A garázsban állt a bicikli eddig, nem érte szélsőséges időjárás sem. Most akarnám a motoromra felrakni az órát, mert a gyári rossz, de így semmit nem fogok látni belőle.
Írásbelin nincs is nyelvtan. De szóbelin 20 irodalom 20 nyelvtan tétel van. A kettő egyben van, mert 15 perc van rá, mint minden más tantárgyból. És a kettőre kapunk egy pontszámot. Most akkor egyben van vagy külön?! Nem nagyon értem én ezt!
Úgy van, hogy 25 pont az irodalom és 25 pont a nyelvtan. Ha mondjuk az irodalmad hibátlan, de a nyelvtanod 0, akkor nem kell újat húznod. Akkor kell új tételt húzni, ha a kettő együtt összesen nincs 5 pont.
Ma reggel engem beosztottak szerda délutánra, kár hogy nem mehettem most
Ezek szerint az osztályfőnök egy kicsit elferdítette a dolgokat. De szeretem az ilyet! Köszönöm szépen az infót. Az a baj hogy nálunk az összes tanár csak fenyeget. Nem mondják el normálisan.
Nálunk se mondanak semmit, csak valahol az oktatási hivatal honlapján olvastam. A lényeg, hogy az adott tantárgyon belül meglegyen a 10% és az írásbelivel együtt véve pedig 20%.
Amúgy még jó, hogy a felvételi pontszámításnál van duplázás. Így nekem csak a matek és a fizika számít, azokon pedig már túl vagyok
Betettem a fagyóba, kivétel után jó lett ,de ahogy melegedett úgy sötétedett befelé a kijelző. Újat kíván.
Szép jó napot, megismered még a ketyerét?
Bővebben: Link
Már alig. Megy szépen? Ha igen készülhet hozzá a jármű.
Menni megy bár még el kell találnom a megfelelő keveréket. Még a gyertyát is le kell gyártani, valamint még a lendkerékből kell egy kicsit farigcsálni. A jármű már fejben alakul!
Mi az, hogy robbanó motor? Hányszor robbant már fel? Nem inkább belső égésű motorról van szó?
Különben jól néz ki.
Koszonom szepen. Egyedul vagyok a forumon Vilmos, vagy van masik is?
Igazad lehet, a robbanómotorral kapcsolatban...
De mikor utó gyujtása volt robbant
Ezekszerint ha az étteremben halászlevet kérek, akkor a halászt főzik meg?
De akkor miért van benne hal? Szép ez a magyar nyelv.
Ezt már nevezem. Ennek apropóján megnéztem Furta irányítószámával hogy kik vannak fent. Ketten, de azok még egy szót se szóltak.
Igen, alakul, már arra is van elméletem miként fogja hajtani a kasznit
Biztos csigahajtással, különben hogyan csinálod meg azt a nagy áttételt.
Sziasztok hétvégén dolgoztam az új gépparkkal!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Most akarnám a motoromra felrakni az órát, mert a gyári rossz, de így semmit nem fogok látni belőle.