Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt mondják a nagy rendetlenségre, hogy úgy néz ki mint a disznóól. Ehhez képest a mi malacaink egy adott területen végzik a dolgukat, míg előtte mindegy volt hova. Most ezen csodálkozok és hogy ha ők tudna változni, akkor nekünk néha miért esik nehezünkre?
Kerékpár ügy: Néhány hónapja két ismerősömmel beszélgettünk a teraszunkon amikor a telefon fülke biztonsági őr ismerős megszólalt: nézd már a mozdonyszőke ellopja a bringámat, ami a kerítésnek volt támasztva kívülről. Kiszaladt felpattant a másik bingára mellé érve oldalra rúgva bele paszírozta a szomszéd kerítésébe. Aztán addig rugdosta amíg mozgott. Gondolom egy ideig felhagyott a tolvajlással.
Más: teszek fel néhány képet magamról amit egy természetfotós túrán készítettek róla a tudtom nélkül. Egyiken épp a kis rókának adtam enni. A közelünkben van egy nagyon szomorú német juhász, embertelen körülmények között tartva. Amióta megszületett nem engedték ki a kennelből.
Ez profi gép! Nekem nagyon tetszik ! Valóban valami újságba, vagy tévébe megállnád a helyed ezekkel a képekkel! :yes:
Nekem 2-3 hónapja lopták el a kis falunkba anyukám biciklijét,azóta nincs meg. Pedig csak bementek egy ismerőshöz, és a biciklit kinn hagyták pár percre. Azóta semmi hír róla.
Egy korábbi hozzászólásomban írtam:Nem vagyok profi, csak egy lelkes amatőr.
A gépem sem profi, ezzel tele van a hentes üzlet is. Azért Köszönöm.
Szerintem azt aki így tart kutyát szintén meg kéne kicsit rugdosni.
Azt nem értem, hogy minek kell az ilyen embernek kutya :no:
Pontosan ez az. Valami baj lehet a nyaka felett.
Nem biztos, hogy a gép a profi, hanem aki tartja!
Láttam Hoho képeit és nagyon bejönnek, irigykedek is. Az újságban valóban megállná a helyét! Láttam már profi fotót, amit "szappantartóval" készítettek és ott sem a műszer volt a pláne. Nagy Hoho, kérjük a többi képet is! :yes:
Egész jó, de ez az igazi elektromos zene. Bővebben: Link
Én meg lecsót. Nem fotóztam le, pedig megért volna egy misét...
Ez "keményrock".
Én maradok inkább ennél.
Imádom az elektronikus zenét, főleg a drum and bass-t. Mondjuk én jobban kedvelem a durvábbakat, általában azokat is játszom.
zenetom-ot kérdezd meg, tuti kapásból tudja, pont az ilyesmit szereti.
Én azt tegnap csináltam
Nem maradt belőle mára....
Ok, kösz az infót, megkérdezem tőle.
üdv kajozs
Hát srácok, ha minden a terv szerint megy 7 félév múlva gépészmérnök leszek!
)). Juhéjj!
Én pedig mechatronikai mérnök.
A bejutási pontszám 240 pont volt, nekem meg volt 418 Gratulálok neked
Sosem voltam ennek a híve, de nagyon jó és hatásos megoldás. Van aki csak ebből ért!
Először is gratulálok.
Hova sikerült bejutnod? Előre szólok, hogy: ábrázoló geometriából, "matek 1"-ből, "matek 2"-ből, statikából, dinamikából, szilárdságtanból, számítástechnikából, műszaki informatikából, anyagtudomány alapjaiból, anyagvizsgálatból, anyagismeretből, általános géptanból, géprajzból, gépelemek 1, gépelemek 2, fizika 1, fizika 2, anyagmozgató gépek. Ezekből nagyon alaposan kösd föl a gatyádat mert nagyon nehezek lesznek. Különösen a matek 1-2 és a statika, dinamika valamint a szilárdságtan. Matekból úgynevezett matekszigorlatot kell teljesíteni, a statika, dinamika, szilárdságtan trióból pedig mechanikai szigorlatot. Az előbbi az utóbbihoz képest kutyapiszok. Ezeket onnan tudom, hogy jártam gépészmérnöki szakra.
Bár írtam privátban is, de hátha másnak is kell, szóval a zene címe:
Paul Kalkbrenner - Aaron
A előző hétvégén én is sütöttem lecsót.
A Picasa az agyamra megy ahogy belépek az oldalra már tölti fel a képeket válogatás nélkül.
Gatulálok mindenkinek, de akit a minimum ponttal vettek fel a mérnöki karra, pár jótanács.
Pont, mint a politikai pártok. Mérnöki karra kutya sem akar jelentkezni. Tudja mindenki, hogy úgy megszivatnak, hogy a lábad sem éri a földet. Addig kellesz, míg el nem indul a szak. Utána kivágnak, és elvégzi időre az ELTE-n 10%. 50% meg egyáltalán nem! Tehát 50% esélyed van, hogy elvégzed! Tehát te csak arra kellesz, hogy elinduljon a szak. Utána már kitesznek, mint macskát... Ezt velem a Pannon Egyetemen játszották el. Amikor 2004-ben mondtam hogy passziválok, technikusit végzek, akkor felsóhajtott a TO-s néni, hogy jaj akkor lehet, hogy el sem indult a szak. Amint beiratkoztam, jött a vágóhíd. A keményvonalas docens közölte az első szemináriumon, hogy őt nem érdekli hányan buknak meg. Az nem őt minősíti. (dehogynem, a kollégájához alig lehetett bejutni -fakultative bejártam Győrvári Tanár úrhoz, megérdemli, hogy leírjam a nevét). Nos, ennek ellenére alig tudtam átmenni a kedves kollégánál. És szépen módszeresen kezdtek kiidegelni. Arra lehet számítani, hogy ahhoz is meg kell küzdeni, hogy megbukhass. Aki nem ér el 20 %-ot a ZH-n nem kap aláírást sem, hogy mehessen vizsgázni. Azóta otthagytam a poklok poklát, és a szakjában rangelső egyetem teszem le a másoddiplomámat. Senki ne hagyja magáról elhitetni, hogy h..lye. Velem is megpróbálták, nem jött be nekik. A pszichológiai fölény is nálam volt szerencsére, mert időben hagytam ott őket. Nem ők írták az elbocsájtó szép üzenetet. Ha ennyire nem kell a vegyész-kémiatanár, ám legyen. Ők tudják.
Vannak még ilyen linkjeid?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

kiváló!
Nem maradt belőle mára....
)). Juhéjj!