Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Üdv!
Szegedről mennék a találkozóra autóval. Lenne 2, maximum 3 szabad helyem (csomagok mennyiségétől függően ), ha esetleg valaki olcsóbban szeretné megúszni az utazást.
Köszönjük a nagylelkű felajánlást a főzésre.
Ezek alapján akkor: Voodoo, Granpa, Gafly (besegít) Én a paprikás krumpli mellett vagyok, gyorsan kész. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
Én is. A kitűző-gyártást - mint írtam - vállalom, csak a tokokat kellene eljuttatni hozzám.
Ha kell, akkor én is tudok valamennyit segíteni, de én inkább az elején, mert börzézni is tervezem.
Én pl már IGEN!
Nem is kell statisztika ha mindenki aki jön kiírja ide : énis A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2013
Sziasztok én biztos megyek .) viszek egy pákát
üdv lali
Én is ajánlkoztam, de úgy néz ki, hogy közbejött valami ami miatt nem fogok tudni menni
.Azért lélekben veletek leszek, és várom a fényképeket,híreket. Üdv.
Én is jelentkeztem.
Az érkezést még nem tudom, hogy oldom meg, hogy bringával jövök-e vagy tömegközlekedéssel. A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2013
Úgy nézem már a jelentkezési lapra sincs szükség
itt látja Topi hogy ki jön majd !
Sziasztok!
Békés megyéből nem megy valaki véletlenül? Több ember=kisebb benzinpénz. Én Mezőberényben lakom.
Sziasztok!
Az építési verseny kiírásában szerepel egy 100F kondenzátor. Biztos ekkora a kapacitása? A képen inkább 100µF -nak látszik.
A piezó hangszóró aktív, vagy passzív?
Azaz egyszerűen csak a lapka, vagy "sípol" akkor is, ha csak egyenfeszültséget kötünk rá?
De kár, hogy javítani kellett.... Már csak ezért a kondenzátorért is érdemes lett volna nevezni...
Üdv,
Azt szeretném megkérdezni, hogy akik már hamarabb kitöltötték a jelentkezési lapot még nem volt ott a versenyre való jelentkezés, amennyiben szeretnénk versenyezni mi a teendő?
Jelentkezzenek nálam, vagy adjanak fel új jelentkezési lapot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesznek e előadások, vagy bemutatók?
Ami számomra és szerintem sok kezdőnek fontos lenne, az a NYÁK készítésének a bemutatása. Valaki fog ezzel kapcsolatban bemutatót tartani? SB
És esetleg Ki mit épített asztal? Mert ha csak én viszem az alkotásaimat, az úgy nem túl vicces
Ez jó ötlet! Lehetne ott ilyen bemutató simán. Mármint pl. be lehetne mutatni a vasalós NYÁK-készítést, hogy milyen "egyszerűen és hamar" el lehet érni a jó végeredményt.
Én elviszem a laminálómat, azt mindig megnézegetik.
Én szívesen viszem az alapanyagokat, eszközöket ha valaki bevállalja a bemutatót.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

), ha esetleg valaki olcsóbban szeretné megúszni az utazást.
Nem is kell statisztika ha mindenki aki jön kiírja ide : énis
.