Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönömk a gratulációt.
![]()
Sziasztok! Ilyet még nem pipáltam!
Egy ismerős számgépén eluralkodtak a férgek. No problem, irtóprogrammal lepucol, szépen is megy. Nincs semmilyen hibaüzenet, meg a rendszer összeomlott izéség. DE! A google nem akar bejönni, de még az FF és crome alatt sem. Minden más megy. A hálózat másik gépén minden megy. Semmilyen kizárási listán nem találom a guglit. Találkozott már valaki ilyennel?
Na én meg állandó hálózati támadásnak vagyok kitéve. Részletek: IP cím: 127.0.0.1 Felismert támadás, a gép nem került blokkolásra MY_ADDRESS. Bár nem publikus, de Virus Buster Internet Security Suite-ot és Norton 360-at használok.
Ó. Kár (mármint hogy bakeliten...)
![]() Nem baj, azért köszi a választ! A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2012
Persze, hogy üres. Ezt is néztem. A "Semmilyen kizárási listán nem találom a guglit." alatt ezt is értettem. No mindegy a főnököm kiment a helyszínre, merthogy én távoli asztallal matattam csak, aztán holnapra talán tudok mondani okosságot, hogy mit talált. Már ha talált egyáltalán valamit.
1. Nem a facebookról van.
2. Ha már 1 ember is elmosolyodott ebben a szürke, sopánkodós világban, már megérte. 3. Ha nem tetszik, nem nézel rá. Üdv!
Én felolvastam tegnap este a páromnak, több mint a felén sikerült nevetni
![]()
Szia!
Miért nem töltöd le és írod ki cd-re?
10-ből 10-es.
![]() ![]()
Várjunk neked az kellene ami a linken meghallgatható?
Már többször is írták neked, itt nem dijjazák a kalózkodást...
Azt nem, de a zenék magáncélú letöltése engedélyezett. Ha nem hiszed, belinkelem a jogvédő állásfoglalását.
![]() ![]()
Ki mondta hogy nem???
![]()
Hát ez szerencsére szakkör tehát bejárhatok simán , nem fog senki szólni .
Na tessék meg is van!
Aki akarja letölti aki becsületes menjen el boltba és vegye meg. Letöltés: https://hotfile.com/dl/170793719/a0ce548/Neoton_Familia_Neoton_Disc...3.html Kíváncsi leszek a link élettartamára de ha már egy ember meghallgassa és tetszik neki akkor boldog vagyok. ![]() ![]() És remélem jót raktam fel!
Itt mellékelem a fb verziót. A Tiéd előtt már ötször voltam kénytelen olvasni, csak ezért tettem szóvá. Amúgy nem zavar (talán kissé dedós). Elnézést, ha bárkinek a lelkébe gázoltam. Üdv!
![]()
Idézet: „Kíváncsi leszek a link élettartamára” No igen, a letöltés nem tilos, de a fel... ![]() Ha már zenélünk, "kislányok" a "vasfüggöny" mögül: http://www.youtube.com/watch?v=28Wkcg_bruU
Kiváló nevelő (kinek volt valakije vajon?!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2012
Nem egy RootKit -tel van dolgod? Egy kilistázhatatlan service, ami átirányítja a hálózatkezelést. Próbáld meg a gmer nevű programmal felderíteni, letiltani a betöltését, aztán kiirtani.
Kérnék egy kis segítséget.
Van pl. ez a hirdetés: http://www.expressz.hu/antik/regiseg/egyeb/hirdetes-32735777/# Ha a képeket szeretném megnézni, a Firefox nálam nem csinál semmit a képekre kattintva. Más böngészőkben teljesen jól működik ez a funkció, új ablakban megjeleni a megtekinthető képsorozat. A Firefox-ban engedélyeztem az előugró ablakokat is, mégsem hozott eredményt. Van valakinek ötlete?
Nálam se jön fel a kép. Azt hittem én vagyok a béna. Azóta nem is nézegetem ezt az oldalt..
![]()
Megvan a probléma oka, nálam sem volt jó. Az Adblock miatt...
![]()
Én most Maxthon böngészőt használok. Ennél szinte minden megy és még nem volt gondom. A többi funkcióját majd ti is észre veszitek.
Köszi!
Szia.Nekem Google Chrome van,itt nem okoz gondot a képnyitása..
Egy kis segítséget én is kérnék,mi lehet az oka hogy mióta megváltozott (megújult)az oldalunk,nem kapok email-ben sem rendszer üzenetet,sem más jelzést a hobbiról? Azóta mindent át kell nézzek ha bejelentkezek.... Még egy apróság,a hirdetésekben hozzáíróknál sem lehet a nevekre kattintani,mint régen,amikor egy kattintással már privátot tudtunk írni,nekem pl ki kell keressem a nevet a felhasználókból...
Én mivel egész nap szinte be vagyok kapcsolva, és fent vagyok hobbin, ezért hallom ha valaki ír, mert csipákol egyet (szép magyar szó
![]() Amúgy most mondta a Műszaki Alapismeretes tanárom, hogy írjak a csövekből előadást ^^
Az nem árt. Míg megírod az előadást, jó sok dolognak utána kell nézned, a legjobb módja a tanulásnak.
A régi módi szerint,semmit nem kellett állítsak,a beállításokban ki volt pipálva..Minden jött automatikusan nekem is (privát vagy fórumüzenet),email-ben..
Most semmi,pedig a beállításokhoz nem nyúltam.. Mindenkinél ez van vagy csak nálam? |
Bejelentkezés
Hirdetés |